Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Końcowe odliczanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 210
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a farba biała jak? jakaś zmywalna? my szukamy dobre białej- coś możesz polecić?

krzesła super! mi się podobają w ten deseń (fameg radomsko)

http://img826.imageshack.us/img826/8264/krzeson.jpg

(jak śmiecę to napisz- usunę foto)

Ehhh, takie krzesła ma u siebie joliska, również białe. Cuuuuudne!

martaibartek :) a śmieć sobie do woli, po to założyłam wątek w zdjęciach a nie w dziennikach, bo lubie takie pogadanki w jednym wątku :)

fajne te krzesła Twoje, tez ciekawam ceny :)

farba jakas zwykła była, zmywalną dałam tylko w kuchni jak na razie i pewnie w wiatrołapie na reszcie ścian będzie oraz w korytarzu na dole

Edmar, właśnie bardzo mi pasuje, ale trochę ciemna jest jednak. No i obawiam sie o efekt ciemnej klitki, co prawda lubie półmroki, ale ten ciemny wiatrołap sąsiaduje z korytzrzem, który też dośc ciemny będzie...

Edmar, właśnie bardzo mi pasuje, ale trochę ciemna jest jednak. No i obawiam sie o efekt ciemnej klitki, co prawda lubie półmroki, ale ten ciemny wiatrołap sąsiaduje z korytzrzem, który też dośc ciemny będzie...

Ale zobacz za to będzie konsekwentnie.;)

Ja również lubię półmroki i nie obawiałabym się takiej decyzji.:) Ale skoro się wahasz to musisz sie z tym parę razy jeszcze przespać.;)

ha! mamy przyblizony termin przeprowadki: koniec listopada

zamówiłam 2 kanapy u tapicera! jedna 2-osobowa i jedna 3-osobowa. W typie, jaki pokazywałam wcześniej (camelback sofa). Jedna będzie chyba jasno-bura :) a druga też jasna, niebieskawo-turkusowa :) Niestety, kanapy będa na początku stycznia, więc święta mamy "na deskach" albo na sofie starej ojjojo, trudno...

w przyszłym tygodniu mamy miec numer budynku i zgłaszam odbiór.

mają tez być pomalowane pokoje a w 3 tygodniu listopada kładziemy podłogi, sprzątanie, gniadka, częśc lamp i fruuuu

boję sie przeprowadzki

tego całego bałaganu, jaki nagromadzilismy

sklep miviena.pl

ciekawa tylko jestem, jak będzie z dostepnością....

ach, mam kupiony materiał na zasłony :)

cudne cudne! brązowa, gorzka czekolada + niebiesko-turkusowe, jasne klasyczne ornamenty (jak z tej pierwszej tapety)

niestety foto brak...

muszę też w przyszłym tygodniu pojchac po listwy mdf na cokoły

tak sobie wymyśliłam, ze zrobię na 12 cm wysokie, lekko sfazowane i pomaluję farbą w kolorach jak ściany

już wiem, ze mi namieszają taki sam kolor olejnej jak akrylu

ane3ka1 - nie :) chociaż na początku bralismy ją pod uwagę. Ostatecznie to projekt indywidualny, bo okazało się, że żaden nie pasował do działki i naszych wymogów (spora pracownia w domu).

Acha, bo dziś analizowałam wątek paprotkowy i jakiś znajomy nick się ukazał moim oczom :)

Przyszłam i ja :) I od razu podpowiem - fotel Famegu kosztuje (w moim wykończeniu, ale w zależności od sklepu): 530-820 zł, tzn. ja kupiłam za 530, a identyczną wersję w salonie widziałam z 820 :mad:

Kinkiet na klatkę schodową jest świetny - marzy mi się taki, ale zupełnie nie mam go gdzie dać. Chyba zacznę w piwnicy wieszać lampy, żeby oko nacieszyć :) I meble bielone tam wstawię, poduchy w krateczkę Vichy i naczynia cynowe - będę mieć piwnicę shabby-chicową :D

Edytowane przez joliska