ane3ka1 30.10.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Ja mam u siebie tapetę w wiatrołapie dokładnie tak jak opisujesz - wiatrołap też bez okien. Piękna jest ta pierwsza, piątka też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.10.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Magdala zawitałam i zostanę! piękny dom tworzysz. Bardzo mi się podoba Jestem ciekawa jakiej firmy użyłaś barwnika, aby wyszły tak ładne odcienie szarości? a i te krzesło/fotel to skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 31.10.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 barwniki zwykłe jakieś natomiast krzesło z Paged Meble siedziałam już nanim, świetne! cena mniej, ekhmmm ponad 450 zł. ałć... planuję stół na 12 oób rozkładany ale no way, kupię najwyżej 6 mam jeszcze 4 oldskulowe krzesła do przetapicerowania - będzie eklektycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 31.10.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 a farba biała jak? jakaś zmywalna? my szukamy dobre białej- coś możesz polecić? krzesła super! mi się podobają w ten deseń (fameg radomsko) http://img826.imageshack.us/img826/8264/krzeson.jpg (jak śmiecę to napisz- usunę foto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.10.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 a farba biała jak? jakaś zmywalna? my szukamy dobre białej- coś możesz polecić? krzesła super! mi się podobają w ten deseń (fameg radomsko) http://img826.imageshack.us/img826/8264/krzeson.jpg (jak śmiecę to napisz- usunę foto) Ehhh, takie krzesła ma u siebie joliska, również białe. Cuuuuudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 31.10.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Tak właśnie od joliska mam na nie namiary tylko jeszcze ceny nie wypatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.11.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 witam kolejny watek dodaje do obserwowanych ciekawie się wszystko zapowiada a łazienki świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.11.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam! Ja to bym miała chrapkę na tę pierwszą tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 02.11.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 martaibartek a śmieć sobie do woli, po to założyłam wątek w zdjęciach a nie w dziennikach, bo lubie takie pogadanki w jednym wątku fajne te krzesła Twoje, tez ciekawam ceny farba jakas zwykła była, zmywalną dałam tylko w kuchni jak na razie i pewnie w wiatrołapie na reszcie ścian będzie oraz w korytarzu na dole Edmar, właśnie bardzo mi pasuje, ale trochę ciemna jest jednak. No i obawiam sie o efekt ciemnej klitki, co prawda lubie półmroki, ale ten ciemny wiatrołap sąsiaduje z korytzrzem, który też dośc ciemny będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.11.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Heęęę... Magdala, a ja mam takie głupie pytanie. Czy projekt Twojego domu to Paprotka z domównahoryzoncie? Z poszerzonym garażem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 05.11.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 ane3ka1 - nie chociaż na początku bralismy ją pod uwagę. Ostatecznie to projekt indywidualny, bo okazało się, że żaden nie pasował do działki i naszych wymogów (spora pracownia w domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Edmar, właśnie bardzo mi pasuje, ale trochę ciemna jest jednak. No i obawiam sie o efekt ciemnej klitki, co prawda lubie półmroki, ale ten ciemny wiatrołap sąsiaduje z korytzrzem, który też dośc ciemny będzie... Ale zobacz za to będzie konsekwentnie. Ja również lubię półmroki i nie obawiałabym się takiej decyzji. Ale skoro się wahasz to musisz sie z tym parę razy jeszcze przespać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 05.11.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 ha! mamy przyblizony termin przeprowadki: koniec listopada zamówiłam 2 kanapy u tapicera! jedna 2-osobowa i jedna 3-osobowa. W typie, jaki pokazywałam wcześniej (camelback sofa). Jedna będzie chyba jasno-bura a druga też jasna, niebieskawo-turkusowa Niestety, kanapy będa na początku stycznia, więc święta mamy "na deskach" albo na sofie starej ojjojo, trudno... w przyszłym tygodniu mamy miec numer budynku i zgłaszam odbiór. mają tez być pomalowane pokoje a w 3 tygodniu listopada kładziemy podłogi, sprzątanie, gniadka, częśc lamp i fruuuu boję sie przeprowadzki tego całego bałaganu, jaki nagromadzilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 05.11.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 to pokażę, jakie kinkiety upatzyłam sobie na klatkę:http://miviena.pl/gfx/big/1278975002.4789.jpg dolne wc:http://swiatswiatla.pl/images/product_images/popup_images/2497_0.jpg salon x 2:http://www.kuplampy.pl/templates/images/thumb.php?file=templates/images/products/647/647ef93afbbdb6d4814f808513ea5843faf.jpg&x=700&y=600 biała łazienka:http://studioswiatla.pl/image_func.php?img=gfx/b649bc33160ea0114ff17a95d3e60dfd.jpg&maxwidth=357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 oj będzie się działo oj będzie. Kinkiet na klatkę kapitalny. Skąd to cudeńko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 05.11.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 sklep miviena.pl ciekawa tylko jestem, jak będzie z dostepnością.... ach, mam kupiony materiał na zasłony cudne cudne! brązowa, gorzka czekolada + niebiesko-turkusowe, jasne klasyczne ornamenty (jak z tej pierwszej tapety) niestety foto brak... muszę też w przyszłym tygodniu pojchac po listwy mdf na cokoły tak sobie wymyśliłam, ze zrobię na 12 cm wysokie, lekko sfazowane i pomaluję farbą w kolorach jak ściany już wiem, ze mi namieszają taki sam kolor olejnej jak akrylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dzięki za namiary na oświetlenie, jest w czym wybierać, choć niektóre ceny:jawdrop: Zazdroszczę ci trochę tych turkusów. Sama kiedys planowałam, ale M nie bardzo się zaopatrywał. Może kiedys przemycę. A będziesz miała w kuchni to fajowe siedzisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 05.11.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 tak, siedzisko będzie ale nie od razu, musi poczekac na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.11.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 ane3ka1 - nie chociaż na początku bralismy ją pod uwagę. Ostatecznie to projekt indywidualny, bo okazało się, że żaden nie pasował do działki i naszych wymogów (spora pracownia w domu). Acha, bo dziś analizowałam wątek paprotkowy i jakiś znajomy nick się ukazał moim oczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.11.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) Przyszłam i ja I od razu podpowiem - fotel Famegu kosztuje (w moim wykończeniu, ale w zależności od sklepu): 530-820 zł, tzn. ja kupiłam za 530, a identyczną wersję w salonie widziałam z 820 Kinkiet na klatkę schodową jest świetny - marzy mi się taki, ale zupełnie nie mam go gdzie dać. Chyba zacznę w piwnicy wieszać lampy, żeby oko nacieszyć I meble bielone tam wstawię, poduchy w krateczkę Vichy i naczynia cynowe - będę mieć piwnicę shabby-chicową Edytowane 6 Listopada 2010 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts