Anjazzielonego 06.11.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Magdala,kanapy będą przepiękne, bardzo podoba mi się fason.I naprawdę znalazłaś kogoś, kto zrobi je na podstawie zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.11.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Magdala, troszkę zazdroszczę takiej zorganizowanej przeprowadzki. U nas to jakoś tak było bez sensu. Czy nr domu dostaje się przed odbiorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.11.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Magdala super ten kinkiet na klatkę! jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 06.11.2010 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) Anjazzielonego - tak szukałam tapicera i w końcu znalazłam takiego z wieloletnią praktyką. Dałam zdjęcia i ma zrobić I cena mnie bardzo ale to bardzo satysfakcjonuje, w porównaniu do takich sklepowych, jakieś 50% mniej! martaibartek: kinkiet kosztuje 197 zł. + przesyłka Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.11.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 tak, siedzisko będzie ale nie od razu, musi poczekac na swoją kolej To i ja też poczekam. Ach, jakie to jest fajoskie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 12.11.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 (edytowane) jako, że mąż oddaje się upojnemu zajęciu malowania naszych włościa ja zaległamw domu z jakimś paskudnym przeziębieniem, mam chwilkę aby nadrobic zaległości wnętrzarskie Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 12.11.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Taki natomiast kupiłam matriał na zasłony w salonie: chciałabym też dobrac obicie kanap w takich kolorach, ale nie wiem, czy się uda ... ] oj to czeka Ci slalom z kawałkiem zasłonowego materiału i przymierzanie do obić na zywo taki turkus to cięzko dobrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 12.11.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 przeglądnełam już wszystkei tkaniny u tapicera, który ma nam obijac, ale miałam wtedy koncepcję na wzorek, więc teraz czeka mnie to samo, z tym, ze w gładkim materiale. Mam jeszcze niedaleko domu hurtownię tapicerską, muszę i tam poszperać. To jest taki dziwny odcień... w ogóle z turkusami bida z nędzą jest. Albo sa takie bardzo surowe, alebo zbyt niebieskawe. No nic, może się uda cos znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 12.11.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Fajna tkanina na zasłony, myślę, że kanapy w "spokojnej beżowości" byłyby do niej idealne.Gładka tkanina obiciowa będzie idealna, elegancka, i praktyczna. Magdala,a Ty chcesz sofy w 2 różnych kolorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 12.11.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 tak, w 2 różnych mam jakiś wewnętrzny opór przed "takąsamością" - maja miec ten sam fason, ale kolory inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 13.11.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Witaj od dzisiaj jestem stałym gościem u ciebie... Bardzo mi się podobają rozwiązania które wybierasz. Biała łazienka jest boska... Jestem w szoku zawsze uważałam takie mozaiki za okropne. Ale gdy zobaczyłam w zastosowaniu u ciebie to zaniemówiłam. Nie mogę się doczekać końca prac w twojej łazience... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 13.11.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 witam i zapraszam oj, łazienka mocno nie skończona i długo nie będzie pewno, ale krok po kroczku... sporo w niej jeszcze brakuje musimy wkleić lustra i tez je obramowac mozaiką, wstawic drzwi prysznicowe, zamontować elementy drewniane skonczyc gipsy na ścianach i pomalować... na dalszym planie czekają drzwiczki do półek, i wszelkie drobiazgi typu wieszaki, kosze itp... ha! sama jestem ciekawa, jak wyjdzie ale powiem CI, że mozaika jest zawodowa! Na żywo wygląda dużo lepiej, jak klejnoty Szkło przepuszcza światło i jest w niej taka gra barw... bardzo kojący widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 13.11.2010 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Problem: musimy pomalowac wiatrołap w tym tygodniu a jedna ściana miała być z tapetą. Sęk w tym, że na tapetę z netu musielibysmy kilka dni poczekac, aby dobrać kolor farby na resztę ścian. I wychodzi na to, że w poniedziałek czeka nas rajd po sklepach z tapetami. Brrrrr znów mi sie bedzie wszystko i nic podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 13.11.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Świetnie to opisałaś .......jak klejnoty Szkło przepuszcza światło i jest w niej taka gra barw... bardzo kojący widok..... Tak właśnie sobie to wyobrażam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.11.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Witaj Magda. Piękny dom, będę zaglądać. Co do sklepu z lampami miviena to kupowałam u nich kinkiet do sypialni i baaaardzo polecam. Dostawa błyskawiczna i gdy okazało się, że jedna żaróweczka nie świeci (takie jakieś nietypowe) natychmiast listem dosłali mi kilka nowych. Bez dyskusji, bez proszenia się. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 14.11.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Magdala mam nadzieje, ze pozwolisz Taki mały OT Mam wielką prośbę Wiecie, ze biorę udzial w konkursie ikei na kuchnie marzeń na kuchnie i tak nie ma szans nie wiem jakim cudem ludzie robią tyle głosów w tak krótkim czasie to jest chyba jakieś podejrzane* zresztą już kilku liderów wyleciało z konkursu pewnie się w Ikei kapli ze coś podkrecaja chyba numery IP teraz ważne dla mnie żeby utrzymać się w pierwszej 50-stce chociaż gary ikeowskie możecie mi pomoc wygrać dlatego proszę bardzo o głosy głosowanie trwa do 25 listopada do godz. 15 głosować można codziennie z jednego numeru IP można wiec glosowac z różnych komputerów w pracy, z domu, z komórki itp. Musi tylko minąć 24 godz od poprzedniego oddania głosu wiec najlepiej głosować mniej wiecej o tej samej porze wszystkim klikającym tym jawnym i niejawnym serdecznie bardzo dziękuję wiem ze mogę na Was liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.11.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witaj! bardzo ładny materiał na zasłony, podoba mi się taki wzór jako dodatek. Co do sof, a dokładniej dwóch sof w innych kolorach to pomysł na 5 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 16.11.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 pepejeans, nie ma sprawy, juz klinknęłam co do łączenia sof/mebli w różnych kolorach, wstawiam kilka moich niezmiennych inspiracji: http://cptnrin.smugmug.com/photos/770191935_WH3p3-O.jpg http://cptnrin.smugmug.com/photos/770170386_AUxRp-O.jpg http://cptnrin.smugmug.com/photos/1063726111_vRuNb-O.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 16.11.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) w sumie... sama się dziwię temu zwrotowi ku niebieskościom, seledynom, beżom, przełamanym żółciom i orzechowipewnie to wynika ze zmęczenia pomarańczami i żółciami - tak mam teraz w mieszkaniu... jak dobrze wszystko pójdzi, w następnym tygodniu kłądziemy podłogi Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 16.11.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) uuu niefajne uczucie zobaczyłam kolor mojego korytarza w świetle wieczornym i chyba się zestresowałam ze za buro, że za szaro, że zbyt zamszowo, że się duszę... Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts