Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Końcowe odliczanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 210
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Anjazzielonego - tak szukałam tapicera i w końcu znalazłam takiego z wieloletnią praktyką. Dałam zdjęcia i ma zrobić :)

I cena mnie bardzo ale to bardzo satysfakcjonuje, w porównaniu do takich sklepowych, jakieś 50% mniej!

martaibartek: kinkiet kosztuje 197 zł. + przesyłka :)

Edytowane przez Magdala

przeglądnełam już wszystkei tkaniny u tapicera, który ma nam obijac, ale miałam wtedy koncepcję na wzorek, więc teraz czeka mnie to samo, z tym, ze w gładkim materiale. Mam jeszcze niedaleko domu hurtownię tapicerską, muszę i tam poszperać. To jest taki dziwny odcień... w ogóle z turkusami bida z nędzą jest. Albo sa takie bardzo surowe, alebo zbyt niebieskawe. No nic, może się uda cos znaleźć...

Witaj od dzisiaj jestem stałym gościem u ciebie...

Bardzo mi się podobają rozwiązania które wybierasz.

Biała łazienka jest boska... Jestem w szoku zawsze uważałam takie mozaiki za okropne. Ale gdy zobaczyłam w zastosowaniu u ciebie to zaniemówiłam. Nie mogę się doczekać końca prac w twojej łazience... Pozdrawiam.

:)

witam :) i zapraszam

oj, łazienka mocno nie skończona i długo nie będzie pewno, ale krok po kroczku... sporo w niej jeszcze brakuje

musimy wkleić lustra i tez je obramowac mozaiką, wstawic drzwi prysznicowe, zamontować elementy drewniane

skonczyc gipsy na ścianach i pomalować... na dalszym planie czekają drzwiczki do półek, i wszelkie drobiazgi typu wieszaki, kosze itp...

ha! sama jestem ciekawa, jak wyjdzie :)

ale powiem CI, że mozaika jest zawodowa! Na żywo wygląda dużo lepiej, jak klejnoty :) Szkło przepuszcza światło i jest w niej taka gra barw... bardzo kojący widok.

Problem: musimy pomalowac wiatrołap w tym tygodniu a jedna ściana miała być z tapetą. Sęk w tym, że na tapetę z netu musielibysmy kilka dni poczekac, aby dobrać kolor farby na resztę ścian. I wychodzi na to, że w poniedziałek czeka nas rajd po sklepach z tapetami. Brrrrr znów mi sie bedzie wszystko i nic podobać :(

Witaj Magda. Piękny dom, będę zaglądać. Co do sklepu z lampami miviena to kupowałam u nich kinkiet do sypialni i baaaardzo polecam. Dostawa błyskawiczna i gdy okazało się, że jedna żaróweczka nie świeci (takie jakieś nietypowe) natychmiast listem dosłali mi kilka nowych. Bez dyskusji, bez proszenia się. Polecam.

Magdala

mam nadzieje, ze pozwolisz :hug:

Taki mały OT

Mam wielką prośbę

Wiecie, ze biorę udzial w konkursie ikei na kuchnie marzeń

na kuchnie i tak nie ma szans

nie wiem jakim cudem ludzie robią tyle głosów w tak krótkim czasie

to jest chyba jakieś podejrzane*

zresztą już kilku liderów wyleciało z konkursu

pewnie się w Ikei kapli ze coś podkrecaja chyba numery IP

teraz ważne dla mnie żeby utrzymać się w pierwszej 50-stce

chociaż gary ikeowskie możecie mi pomoc wygrać

dlatego proszę bardzo o głosy

głosowanie trwa do 25 listopada do godz. 15

głosować można codziennie z jednego numeru IP

można wiec glosowac z różnych komputerów

w pracy, z domu, z komórki itp.

Musi tylko minąć 24 godz od poprzedniego oddania głosu

wiec najlepiej głosować mniej wiecej o tej samej porze

wszystkim klikającym tym jawnym i niejawnym serdecznie bardzo dziękuję

wiem ze mogę na Was liczy

:D

pepejeans, nie ma sprawy, juz klinknęłam :)

co do łączenia sof/mebli w różnych kolorach, wstawiam kilka moich niezmiennych inspiracji:

http://cptnrin.smugmug.com/photos/770191935_WH3p3-O.jpg

http://cptnrin.smugmug.com/photos/770170386_AUxRp-O.jpg

http://cptnrin.smugmug.com/photos/1063726111_vRuNb-O.jpg

w sumie... sama się dziwię temu zwrotowi ku niebieskościom, seledynom, beżom, przełamanym żółciom i orzechowi

pewnie to wynika ze zmęczenia pomarańczami i żółciami - tak mam teraz w mieszkaniu...

jak dobrze wszystko pójdzi, w następnym tygodniu kłądziemy podłogi

Edytowane przez Magdala