DarioAS 16.11.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ja rozumiem I nawet przez takie odczucie zmieniłam kolor w przedpokoju z oliwki szaroburej na miodowy... Błąd . Baaardzo mi się podobają te niebieskie/turkusowe wstawki, oj baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.11.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 tak, w 2 różnych mam jakiś wewnętrzny opór przed "takąsamością" - maja miec ten sam fason, ale kolory inne Inspiracje masz świetne - a gdyby ten pasiasty fotel wstawić do pokoju z gładkimi kanapami z kolejnego zdjęcia.... Uważaj, kiedy będziesz wybierać swoją tapicerkę: wyżej pokazałaś błękitną, a taka pogryzie się z turkusem zasłon Najlepiej wziąć kawałek zasłony i z nią pomaszerować do sklepu/tapicera... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 17.11.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Joliska, ja sobie nie wyobrażam inaczej Woże ze soba właśnie kawałek zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.11.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Magda cudne inspiracje! bardzo mi się podobają! wręcz mnie zauroczyły Pokaż ściany na dole i podłogi i wszystko co tam masz już zrobione! pokaż! pokaż! pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 17.11.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) mbitnie powiedziałabym , ze greige spać w nocy przez ten kolor nie mogłam a ja kombinuję, że rozjaśnię te ściany takim dużym rysunkiem cza-b w kremowym passepartout .. muszę tylko odszperac moje archiwum... Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.11.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Magda,a gdzie kupiłaś zasłony i w jakiej cenie?Piękny ten ornament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 17.11.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Anja kupiłąm w lokalnym sklepie z materiałami, Bonotex, cena około 31 zł./metrmateriał jest bardzo porządny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.11.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Magda,dzięki za info. No i weź się nie stresuj, zasłony masz cudne, sofy będą fenomenalne, podłogi dębowe, na ścianach szaro-buro, toż to marzenie, taka kombinacja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 17.11.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 no niby tak... ale tak naprawdę, jak wszystko wyjdzie, okazuje się w chwilę po tym, jak jest już za późno parafrazująć podpis kogoś z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.11.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Spokojnie, będzie pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.11.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Oj widzę,że ładnie u Ciebie.Gustownie i z klasą.Kilka rzeczy od Ciebie chętnie bym zaadoptowała ;)Widzę,że do małej łazienki (chyba dobrze zapamiętałam) wybrałaś srebrnego lofta?Choć on bardziej grafitowy niż srebrny,ale taka jego nazwa .Położona już ta płytka?tę glazurę będę mieć u siebie,więc jestem ciekawa efektu.Masz może jakieś wizualizacje tej łazienki? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 22.11.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 martaibartek, podłogi chyba będziemy ukłądac w przyszłym tygodniu na razie bure ściany są ambitnie powiedziałabym , ze greige spać w nocy przez ten kolor nie mogłam pokażę, pokażę ale jeszcze bałagan koncowy straszy... a ja kombinuję, że rozjaśnię te ściany takim dużym rysunkiem cza-b w kremowym passepartout .. muszę tylko odszperac moje archiwum... na pewno całosć sie pieknie zgra trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 22.11.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 chciałabym też dobrac obicie kanap w takich kolorach, ale nie wiem, czy się uda ... http://www.studiokreska.com/anita/foty/tkaniny/kanapa1.jpg http://www.studiokreska.com/anita/foty/tkaniny/kanapa2.jpg a w okolicach kanap chciałabym taki pleciony dywan: http://www.studiokreska.com/anita/foty/tkaniny/dywan.jpg Witaj Magda, ktoś szuka plecionego dywanu, ja też!!! Masz jakieś namiary? A kanapy cudniaste, kolor i kształt, czy w Polsce można takie kupić, czy to tylko zagraniczna inspiracja? Pozdrawiam i życzę wytrwałości w wykańczaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 22.11.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 ten dywan akurat wkeliłam jako przykłąd z Ikea, ale ja dywan już mam, kupowany w zwykłym sklepie z dywanami Kanap takich w PL nie kupisz, tzn. znalazłam może 2-3 producentów, ale ich propozycje mi sie nie podobały, za ciężkie. Te kanapy to zagramaniczne inspiracje... W sumie nie mam pojęcia, dlaczego w PL sie nie robi takich sof typu camelback... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.11.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Magdala czym ty się stresujesz, przecież oczami wyobrażni juz widać, ze wszystko dopasujesz znakomicie. Zestawienia kolorystyczne i wzornicze kapitalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 22.11.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Edmar, juz sie zaczęłam powoli przekonywac do tego zestawienia Troche jak w kartonowym pudełku hehe. Pomalowałam wiatrołap na srebrno ;P właściwie, to nie na srebrno, ale taka perłowa jasna farba z Dekoral Fashion, do tapety perłowej z szarymi wzorami jak znalazł ... chyba ... hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 22.11.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 lady in red - srebrny loft własciwie, to on jest brązowy i ta srebrzysta powłoka, daje w umie taki platynowy, przecierany efekt. Tak, połozony już ale nie doczyszczony On sie w ogól echyba loft bronzo nazywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.11.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Edmar, juz sie zaczęłam powoli przekonywac do tego zestawienia Troche jak w kartonowym pudełku hehe. Pomalowałam wiatrołap na srebrno ;P właściwie, to nie na srebrno, ale taka perłowa jasna farba z Dekoral Fashion, do tapety perłowej z szarymi wzorami jak znalazł ... chyba ... hmmmm A jaką tapetę wybrałąs do wiatrołapu? Może jakaś fotka podglądowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 23.11.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Magdalo! Więć Ty masz lofta brown (bardziej złorego) a ja loft silver (bardziej grafit ) Ech nazwy........... Bardzo Cię proszę wrzuć fotki łazienki z tą płytką-nawet nieposprzątane A jak Twoje wrażenia dotyczące tej płytki? Jak z utrzymaniem w czystości? Poprosimy również fotki tapety z wiatrołapu bo opis brzmi ciekawie:)Zresztą u Ciebie na pewno będzie gustowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.11.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Ja też czekam na zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts