Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Końcowe odliczanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 210
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak, w 2 różnych :) mam jakiś wewnętrzny opór przed "takąsamością" - maja miec ten sam fason, ale kolory inne

Inspiracje masz świetne - a gdyby ten pasiasty fotel wstawić do pokoju z gładkimi kanapami z kolejnego zdjęcia.... :D Uważaj, kiedy będziesz wybierać swoją tapicerkę: wyżej pokazałaś błękitną, a taka pogryzie się z turkusem zasłon :( Najlepiej wziąć kawałek zasłony i z nią pomaszerować do sklepu/tapicera... Powodzenia!

Oj widzę,że ładnie u Ciebie.Gustownie i z klasą.Kilka rzeczy od Ciebie chętnie bym zaadoptowała ;)Widzę,że do małej łazienki (chyba dobrze zapamiętałam) wybrałaś srebrnego lofta?Choć on bardziej grafitowy niż srebrny,ale taka jego nazwa :D.Położona już ta płytka?tę glazurę będę mieć u siebie,więc jestem ciekawa efektu.Masz może jakieś wizualizacje tej łazienki?

Pozdrawiam,

martaibartek, podłogi chyba będziemy ukłądac w przyszłym tygodniu

na razie bure ściany są :)

ambitnie powiedziałabym , ze greige :)

spać w nocy przez ten kolor nie mogłam :)

pokażę, pokażę ale jeszcze bałagan koncowy straszy...

a ja kombinuję, że rozjaśnię te ściany takim dużym rysunkiem cza-b w kremowym passepartout ..

muszę tylko odszperac moje archiwum...

na pewno całosć sie pieknie zgra

trzymam kciuki

chciałabym też dobrac obicie kanap w takich kolorach, ale nie wiem, czy się uda ...

http://www.studiokreska.com/anita/foty/tkaniny/kanapa1.jpg

http://www.studiokreska.com/anita/foty/tkaniny/kanapa2.jpg

a w okolicach kanap chciałabym taki pleciony dywan:

http://www.studiokreska.com/anita/foty/tkaniny/dywan.jpg

Witaj Magda, ktoś szuka plecionego dywanu, ja też!!!

Masz jakieś namiary?

A kanapy cudniaste, kolor i kształt, czy w Polsce można takie kupić, czy to tylko zagraniczna inspiracja?

Pozdrawiam i życzę wytrwałości w wykańczaniu.

ten dywan akurat wkeliłam jako przykłąd z Ikea, ale ja dywan już mam, kupowany w zwykłym sklepie z dywanami :)

Kanap takich w PL nie kupisz, tzn. znalazłam może 2-3 producentów, ale ich propozycje mi sie nie podobały, za ciężkie. Te kanapy to zagramaniczne inspiracje... W sumie nie mam pojęcia, dlaczego w PL sie nie robi takich sof typu camelback...

Edmar, juz sie zaczęłam powoli przekonywac do tego zestawienia :) Troche jak w kartonowym pudełku hehe. Pomalowałam wiatrołap na srebrno ;P właściwie, to nie na srebrno, ale taka perłowa jasna farba z Dekoral Fashion, do tapety perłowej z szarymi wzorami jak znalazł ... chyba ... hmmmm

A jaką tapetę wybrałąs do wiatrołapu?

Może jakaś fotka podglądowa?;)

Magdalo!

Więć Ty masz lofta brown (bardziej złorego) a ja loft silver (bardziej grafit ) :) Ech nazwy...........

Bardzo Cię proszę wrzuć fotki łazienki z tą płytką-nawet nieposprzątane ;)

A jak Twoje wrażenia dotyczące tej płytki? Jak z utrzymaniem w czystości?

Poprosimy również fotki tapety z wiatrołapu bo opis brzmi ciekawie:)Zresztą u Ciebie na pewno będzie gustowna :)