Magdala 23.11.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Edmar, no żadną z tych, które wstawiałam Musiałam szybko decydować i pojechałam do salonu tapet i wybrałam jasną Chyba jej nie widziałam na żadnych stronach, a może nie zwróciłam uwagi? Ma taki odcień jasnej kości słoniowej w perłowej poświacie + spore ornamenty roślinne szare i one mają ciemno-srebrną, wypukłą krawędź. Jej, ale opis A resztę ścian pomalowałam farbą z mieszalnika, jasną taką jak kość słoniowa i na to naniosłam pedzlem (w róznych kierunkach) Vino Bianco z Dekoral Fashion, ono ma taki perłowy, jasny kolor. Zalezy, jak światło pada, taki jest efekt... A mi zależało na błyszczącej powierzchni, aby trochę tego światła opoodbijać. Tapeta bedzie naprzeciw drzwi + białe meble planuję, ale na razie nie trafiłam na takie, jak by mi pasowały, tam mało miejsca jest i jakoś tak nieustawnie wyszło Co do wc to tak tak, loft bronzo Do tego dałam dekory Opoczno gres naturale A krem listwa gold, ściany pomalowałam na kolor buro-szaro-zielonkawy . Dojdzie lustro w złotej ramie. Co do wrażeń, to ok. Sprzata sie nawet nieźle. Największe rozczarowanie to dla mnie oliwka fossile slate - mam w łazience taty. Doczyścić tego g... się nie da A próbowałam wszystkiego, z kwasopodobnymi włącznie. Makabra... Dziś nie będe na budowie, ale moze mi się uda jutro, to coś popstrykam Dodajecie mi otuchy, dziewczyny... Naprawdę. Co innego coś zaplanować wyobrazić sobie a co innego realizacja... Z nowszych wieści, mam juz numer i odbiór budynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.11.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 No to z innej beczki - formalnej. Czy jesteś w stanie policzyć ile kosztował Cię w całości odbiór domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 23.11.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 (edytowane) hmmm sam odbiór nic ale dokumenty pewnie około 2 tys w sumie... Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.11.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Dzięki, właśnie chodziło mi o te "mało znaczące elementy" konieczne do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 23.11.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Dzięki za odpowiedź w sprawie lofta;)Kamień spadł mi z serca,że jest łatwa do utrzymania w czystości ;.... Czekamy na Twoje fotki,bo smaku Nam narobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 23.11.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 wiesz, dla mnie kryterium nie jest, czy na danej powierzchni widac brud, czy nie, ale jak łatwo można go z niej usunąć w tym rankingu zdecydowanie loft jest gdzies w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.11.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Z tymi tapetami to zwrot o 180 st. KOniecznie musisz pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.11.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Gdzie fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.11.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 "brud" brudowi nierówny Ja mysląć o ławym utrzymaniu w czystośći również mam na myśli czy łatwo płytkę się myje.Zresztą ten "brud" w mojej łazience to kamień z wody i mydła,bo kozystając z umywalki nie da się nie pochlapać ścieny :)Przynajmniej w moim domu A nie lubię smug na płytkach............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda762 25.11.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Witaj Magda! Masz śliczny dom! a łazienka po prostu mnie urzekła - jedna z ładniejszych jakie widziałam. U mnie będzie bardzo podobny klimat - oczywiście, że sugerowałam się Twoją Mam tylko pytanie - co to za mozaika? ja znalazłam niebieską (taki melanż - błękitu, granatu itp.) ale powiem Ci, że Twoja zielona jest ładniejsza. Tak więc czekam na odpowiedź. Jeszcze raz gratuluję domku. Pozdrawiam Magda:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 25.11.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) dziewczyny, utknełam w sprawach rodzinnych i nie dotarłam zrobic fotek... Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.11.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Cześć, przychodze z rewizytą kiedys już u ciebie byłam, ale wtedy śladu po sobie nie zostawiłam:) Z wielką chęcią obejrzę kolejne zdjęcia i postępy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 (edytowane) Witaj Magdala- też wpadłam z rewizytą No brak mi słów na Twóje wnętrza!! Super inspiracje- nie mogę się doczekać efektu końcowego. Zazdraszczam drewnianej podłogi, którą pokazywałaś. Widziałam, jaki planujesz kinkiet łazienkowy. Czy to firma Ramko? Jak też miałam wstępnie taki wybrany, ale znalazłam podobny w znacznie niższej cenie, a też mosiężny. Ja mam tą serię w obu łazienkach (tylko z gładkim kloszem). Są też bardzo podobne do tych, które wybrałaś. Wklejam Ci stronkę- może się przyda http://allegro.pl/item1333406324.html oraz strona producenta http://www.icaro.com.pl/ Edytowane 26 Listopada 2010 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 26.11.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 (edytowane) Macie ochotę pooglądać bałagan i kuuuurz? Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.11.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ja tam żadnego kurzu i bałaganu nie widzę. Za to cieszę się, ze mogę popatrzeć na moją ulubioną mozaikę i no siedzisko w kuchni, Czy to juz docelowe? Mam też pytanie odnośnie szarej farby, cóż to takiego? Aaaa, i co to za blat w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 26.11.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 niee siedzisko jest tam, bo w pozostałych pokojach podłoge mamy robić, docelowo trafi do pracowni szara farba to nobiles z mieszalnika a blat, to czarny granit wiem, zdjęcia kiepskie, trzebaby zrobic bardziej wyjściowe ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.11.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Nie no wiedziałam ,że ta kanapa to tak z przypadku. A ten nobiles to ma jakiś numerek? Ach ten czarny granit.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 26.11.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 wiesz co, ma numer, ale gdzies tam na pokrywce w tym bajzlu jest, jak dotrę, postaram się odpisaćto taki bardziej bezowaty jest, taki szaro-beżowyzalezy tez od oświetlenia, raz ciepły się wydaje raz chłodnawydziwny kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 26.11.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 agawi74- dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.11.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Oczywiście poczekam jeśli można. Pewnie dlatego, że dziwny, to mnie sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts