Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Końcowe odliczanie

Recommended Posts

Edmar, no żadną z tych, które wstawiałam :)

Musiałam szybko decydować i pojechałam do salonu tapet i wybrałam jasną

Chyba jej nie widziałam na żadnych stronach, a może nie zwróciłam uwagi?

Ma taki odcień jasnej kości słoniowej w perłowej poświacie + spore ornamenty roślinne szare i one mają ciemno-srebrną, wypukłą krawędź.

Jej, ale opis :)

A resztę ścian pomalowałam farbą z mieszalnika, jasną taką jak kość słoniowa i na to naniosłam pedzlem (w róznych kierunkach) Vino Bianco z Dekoral Fashion, ono ma taki perłowy, jasny kolor. Zalezy, jak światło pada, taki jest efekt... A mi zależało na błyszczącej powierzchni, aby trochę tego światła opoodbijać. Tapeta bedzie naprzeciw drzwi + białe meble planuję, ale na razie nie trafiłam na takie, jak by mi pasowały, tam mało miejsca jest i jakoś tak nieustawnie wyszło :(

Co do wc to tak tak, loft bronzo :) Do tego dałam dekory Opoczno gres naturale A krem listwa gold, ściany pomalowałam na kolor buro-szaro-zielonkawy . Dojdzie lustro w złotej ramie. Co do wrażeń, to ok. Sprzata sie nawet nieźle. Największe rozczarowanie to dla mnie oliwka fossile slate - mam w łazience taty. Doczyścić tego g... się nie da :( A próbowałam wszystkiego, z kwasopodobnymi włącznie. Makabra...

Dziś nie będe na budowie, ale moze mi się uda jutro, to coś popstrykam :) Dodajecie mi otuchy, dziewczyny... Naprawdę. Co innego coś zaplanować wyobrazić sobie a co innego realizacja...

Z nowszych wieści, mam juz numer i odbiór budynku!

• Odpowiedzi 210
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

"brud" brudowi nierówny ;) Ja mysląć o ławym utrzymaniu w czystośći również mam na myśli czy łatwo płytkę się myje.Zresztą ten "brud" w mojej łazience to kamień z wody i mydła,bo kozystając z umywalki nie da się nie pochlapać ścieny :)Przynajmniej w moim domu :D A nie lubię smug na płytkach.............

Witaj Magda!

Masz śliczny dom! a łazienka po prostu mnie urzekła - jedna z ładniejszych jakie widziałam. U mnie będzie bardzo podobny klimat - oczywiście, że sugerowałam się Twoją:-) Mam tylko pytanie - co to za mozaika? ja znalazłam niebieską (taki melanż - błękitu, granatu itp.) ale powiem Ci, że Twoja zielona jest ładniejsza. Tak więc czekam na odpowiedź:-). Jeszcze raz gratuluję domku. Pozdrawiam Magda:-)

Witaj Magdala- też wpadłam z rewizytą :D

No brak mi słów na Twóje wnętrza!! Super inspiracje- nie mogę się doczekać efektu końcowego. Zazdraszczam drewnianej podłogi, którą pokazywałaś.

Widziałam, jaki planujesz kinkiet łazienkowy. Czy to firma Ramko? Jak też miałam wstępnie taki wybrany, ale znalazłam podobny w znacznie niższej cenie, a też mosiężny.

Ja mam tą serię w obu łazienkach (tylko z gładkim kloszem). Są też bardzo podobne do tych, które wybrałaś. Wklejam Ci stronkę- może się przyda

http://allegro.pl/item1333406324.html

oraz strona producenta

http://www.icaro.com.pl/

Edytowane przez agawi74