Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zimno, zimno, coraz zimniej

Recommended Posts

Witam wszystkich,

Może nie ma czym się chwalić ale podajcie jakie macie temperatury na zewnątrz.

Zapowiadają jeszcze większe przymrozki.

U mnie obecnie - 17stC, oj zimno, lecz pamiętam styczeń 2006 kiedy w 23 dniu tego miesiąca termometr wskazywał - 31stC. a średnia z całego miesiąca wynosiła -15stC (odzczyty robiłem pomiędzy 5 a 6 rano)

Ciepłości życzę :oops:

lecz pamiętam styczeń 2006 kiedy w 23 dniu tego miesiąca termometr wskazywał - 31stC. a średnia z całego miesiąca wynosiła -15stC (odzczyty robiłem pomiędzy 5 a 6 rano)

ja też dokładnie pamiętam ten sam styczeń :) w nocy z 23/24 przyszła na świat nasza córeczka i jak mąż wracał nad ranem do domu na termometrze było -34 stC, mamy to gdzieś na zdjęciu uwiecznione :D

Karollinka

Cytat:

ja też dokładnie pamiętam ten sam styczeń w nocy z 23/24 przyszła na świat nasza córeczka i jak mąż wracał nad ranem do domu na termometrze było -34 stC, mamy to gdzieś na zdjęciu uwiecznione

rano)

Też mi ten miesiąc utkwił i data 23.01.2006,

Był to nasz pierwszy sezon zimowy w nowym domku i zapisywałem wówczas temp. zew około 6 rano, a ogrzewaliśmy energią elektryczną i kominkiem

21 styczeń sobota temp: -1 i tutaj po 24 godzinach duży skok temp

22 styczeń niedziela -25

23 poniedziałek -31

24 wtorek -30

25 środa -17

26 czwartek -17

27 piątek -19

28 sobota -21

29 niedziela -21

30 poniedziałek -12

31 wtorek -12

I też zrobiłem pamiątkowe zdjęcie najniższej temp.

Dzisiaj rano o 05.30 na zewnątrz mieliśmy -23stC.