mag 18.01.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Czy ktos wie co sie stalo ze strona ogrodnik.pl? No i jak ja sobie teraz bez niej poradze?? Moj ogrod chyba umrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkasz1 19.01.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Polecam http://ogrody.agrosan.pl/witaj.html Duzo fajnych informacji i linkow do innych stron. Nie pozwol swojemu ogrodowi umrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag 20.01.2004 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Dziekuje! Sciagnelam sobie archiwum grupy i czytam .... Faktycznie jest nadzieja, ze moj ogrod przezyje. Ja jestem bardzo poczatkujacym ogrodnikiem, wiec mam duzo pytan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkasz1 21.01.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Pytaj na tym Forum albo sprawdz Forum Ogrody na stronie gazeta.pl. Oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oczarek 21.01.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Zajrzyj pod ten adres http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=309To jest forum na którym działa ekspert i o dziwo odpowiada na przeważającą większość pytań. Jest też tam spora grupa zakręconych ogrodników, którzy równie chętnie odpowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.01.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Rzeczywiście warto odwiedzać to ogrodnicze forum na gazeta.pl. Jest tam również wydzielone forum Ogród w fotografii. Ostatnio wysłałam tam zdjęcia rośliny, aby dowiedzieć się co to jest i odpowiedź była błyskawiczna. Jak pisze Oczarek, jest tam grupa zakręconych ogrodników i w dodatku pozytywnie zakręconych. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 22.02.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Tak, my ogrodnicy trzymajmy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts