waldibmw 23.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 KOLOR burgund mikka Pytanie : Czy ten samochod jest Meski???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 23.01.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Czy jest "męski" to nie wiem ale mi osobiście się podoba chociaż jak miałbym kupować auto do zabawy to jednak wybrał bym RX-8 z Wanklem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 23.01.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 niema w Polsce w ofercie mazdy ,mowimy oczywiscie no nowych ,chyba ze lubisz lekoko przytarte od niemca czyli 6 sladowe hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 23.01.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Aż tak się t temat nie wgłębiałem czy jest dostępna w PL bo nie mam odpowiedniej ilości $$$ Ja myśle o maździe 3 na początek nie wiem tylko jak ich diesle się spisują bo chyba jednak toyotę porzucę po 3 sztuce chyba czas na zmianę na innego "japończyka" Ostatnio widziałem że mój lekarz z medycyny pracy jeżdzi rx-8 i autko wygląda bardzo fajnie O wielośladach wiem sporo bo mieszkam w zagłębiu importerów używanych samochodów (w promiieniu ok 30 km dookoła mnie jest tyle sprowadzonych samochodów że można zaopatrzyć 1/2 kraju ) i różne "cuda" spotykam na drodze Chociaż sprowadzić takie auto można i w normalnym stanie ale raczej Pan Miecio Mechanik sobie z silnikiem nie poradzi gdzy się jakaś awaria przytrafi bo to jednak nie VW czy Opel lub inne auto z europy które rozkłada i składa z zamkniętymi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts