Gość 23.04.2002 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2002 Czy ktoś mógłby uczciwie powiedzieć, jaki piec dwufunkcyjny kupić do poddasza 86 m2? Jaka moc i jaka firma?Czy ktoś miał jakieś kłopoty z deską barlinecką? Co o niej myślą użytkownicy? Jakieś wskazówki przy układaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buber 23.04.2002 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2002 O piecach poczytaj sobie na forum dużó tego tutaj już się przewaliło. Deska barlinecka według mnie jest OK. Układałem już ją nie trzeba nawet ściągać sciągaczami. Według mnie jest dużo lepsza od każdego panela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 26.04.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Musisz szukać pieca o jak najmniejszej mocy, np.13, 17 lub 18kW, ale z możliwością regulacji mocy na CO np. 6-17 kW.Będziesz potrzebował tej najmniejszej mocy (koniecznie płynna modylacja).Na cwu pełna moc, na co najmniesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts