wg 18.01.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Witam,Bardzo proszę o opinię. Dostałem dosyć korzystną finansowo ofertę na okna drewniane tej tej firmy i muszę podjąć decyzję. Mam np. wycenę na okna DZIADEK za 25 tys ze zniżką, a za TRAS chcą 17 tys (32% rabatu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 19.01.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Beznadziejne, omijaj tą firmę szerokim łukiem!!!Stanowczo odradzam - całe nowe osiedle, na którym mieszkam ma te okna i jakieś 30% miało wymiany spowodowane różnymi usterkami okien. W końcu developer zerwał z nimi umowę. Poszukaj innych korzystnych cenowo alternatyw! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 19.01.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 a ja mam od roku i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpalys 19.01.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Mam plastiki i odradzam głównie z powodu partackiego wykończenia. Trafiłem również na dziadowskiego przedstawiciela.Na wymianę uszczelek (partacko zamontowane) czekam od lipca i nikt nawet nie zadzwonił.Całą sytuację pisywałem w jakimś wątku więc warto poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legar 19.01.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 (32% rabatu). podejrzana sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 19.01.2004 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 32% to jest na drewniane. Na plastiki 3 i 4 komorowe mają 35% + 10% zniżki!! do końca stycznia. Można sprawidzić na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legar 19.01.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 35% + 10% zniżki!! bardzo podejrzana sprawa...dlaczego daja tak duże upusty...ja wszystko rozumiem, że to zimowy zastój budowlany, ale...jesli możesz to podaj linka do nich...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 20.01.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Mam drewniane z Trasa i nie narzekam - żadnych problemów, no, ale użytkuję dopiero 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.04.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Ja mam w domu plastiki TRASA i mam nadzieję, że nie będzie z nimi problemów....teraz nie mogę o nich nic powiedzieć, bo jeszcze nie mieszkam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 03.04.2004 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 35% + 10% zniżki!! bardzo podejrzana sprawa...dlaczego daja tak duże upusty...ja wszystko rozumiem, że to zimowy zastój budowlany, ale...jesli możesz to podaj linka do nich...pzdr nie ma nic podejrzanego w tak wysokich rabatach, z bardzo prostego powodu cennik tak sie preparuje - dolicza 50% i nastepnie odejmuje powiedzmy 40% i klient jest zachwycony jaki to on dostal rabat. ostatnia firma na N.... z grodu na J.G. daje rabat na okna 37%, na montaz 40%, parapet za 1 zl ( jedna zlotowke) i czy myslicie ze oni robia to dla ideii ?. sa to numery tak stare jak stary jest handel oknami w polsce ( mowie o PCV) w koncowym rozrachunku okno 034 kosztuje 600-620 zl. widzialem oferte z firmy na Ś....... z grodu nad odra gdzie balkon o wym. 86,5x209,5 kosztowal 320 zl czyli ponizej kosztow produkcji, caly dowcip polegal na tym ze koszt montazu byl tak wysoki ze wyrownywal z nawiazka cene balkonu i montazu, zaznaczam ze balkonu bez monazu nie mozna bylo kupic. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.04.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Mamy okna drewniane Trasa zamontowane juz 6 lat temu. W tamte wakacje przeszły kolejne malowamie /kupilismy niemalowane/. Według nas trzymaja sie świetnie, jedynie mamy w dwóch uszczelki do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 05.04.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Mam plastiki Tras i dziadowskiego przedstawiciela i wykonawcę w Rawie Mazowieckiej. Nie polecam, bo i producent z moją z reklamacją nic nie zrobił poza przysłaniem dwóch przedstawicieli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 05.04.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 hmm.. mam od roku i jestem bardzo zadowolony i z okien i z obslugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts