amalfi 23.01.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Widziałm gdzieś wątek, w którym mogłabym zapytać, ale nie mogę odszukać. Jak to jest z kostkarką do lodu? Zakładając, że zużywam dziennie 4 kostki lodu, to muszę ją wyłączać, czy może "chodzić" W instrukcji pisze, że trzeba wyłaczyć, kiedy się nie używa. A używając tak sporadycznie, to jak należy postępować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzymonT 24.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Ja mam automatyczną kostkarkę w lodówce Liebherr i nic nie trzeba wyłączać. Kostkarka posiada czujnik, który powoduje, że po zapełnieniu się pojemnika na kostki, nowe kostki przestają się wysypywać. I tyle. Jak coś się zużyje to wówczas mechanizm uruchamia się automatycznie, nowe kostki się wysypują, a kolejne zaczynają robić. I tak w kółko. Jedyne wyłączenie można zrobić jeśli całkowicie chciałoby się rozmrozić zamrażarnik lub coś się zablokowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 24.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 używając 4 dziennie bardziej chyba opłacają się woreczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 26.01.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 za to kruszarka jest niezastąpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts