zsb1 23.01.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Od 13 lat pracuję za granicą (Austria). Nie trudno się domyślić w jakim zawodzie. Oczywiście skończyłem Technikum Budowlane:) Wraz z rodziną ( 3 dzieci) mieszkamy w jednorodzinnym domu. Dla zainteresowanych umieściłem kilka zdjęć. Zdecydowałem się przyłączyć do tak szanownego grona forumowiczów, gdyż często mogę dowiedzieć się o ciekawych problemach, nowych rozwiązaniach no i oczywiście sam bardzo chętnie służę swoim 13 letnim doświadczeniem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witaj! Ja od 12 lat tez pracuje zagranica (Irlandia)...ale w innym zawodzie Gdzie zdjecia? Gdzie? Link by sie przydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zsb1 30.01.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Z tego względu, że nie za bardzo potrafię poruszać się po stronie muratora dodałem zdjęcia z tego co pamiętam w zakładce "o mnie". Powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts