DankaO 18.01.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Witam!skąd wziąć gotowy projekt na wolnostojący garaż 2-stanowiskowy?Jaka cena?Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 18.01.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Murator ma projekty (strona www). Koszt ok. 300- 400 zł. Sam kupiłem projekt G03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaO 18.01.2004 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Dzięki,odszukam ten projektDanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 19.01.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Danka,ten projekt ma jedną małą wadę ukrytą (ale można ją usunąć). Budując zgodnie z projektem nie możesz zainstalować bramy z napędem, chyba że duzo niższą. Wysokość nadproża bramy jest identyczna jak podciągu. Powinno być ok 20-30 cm luzu. Zadzwoniłem do Gdańska i wyrazili mi zgodę na podniesienie garażu o te kilkadzisiąt centymetrów. W oryginalnym projekcie były bramy bez prowadnic i bez napędu. To jest trochę dziwne, że sprzedając projekt garażu, którego wykonanie kosztuje kilkadziesiąt tysięcy złotych nie myśli się o bramach otwieranych elektrycznie. Ale ogólnie garaż się sprawdził. Najwiekszym plusem dla mnie jest to, że nie jest taki wysoki i nie wyglada jak stodoła. Dodatkowo pomieszczenie gospodarcze zawsze się przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts