georgia37 24.01.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Witam Was,nurtuje mnie pytanie czy w nowych domach macie płyty zwykłe ceramiczne czy indukcje.Jakie marki polecacie i jak wygląda kwestia zżerania prądu przez płyty u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 24.01.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Od szesciu lat uzytkuje kuchenki indukcujne, pierwsza firmy Mora, fantastyczna, lecz nie moglam znalezc takiej do nowego domu. Wybralam Whirpoola. Jest ok. Sprawuje sie fantastycznie i cicho pracuje, a to ostatnie nie jest takie oczywiste przy zastosowaniu tej techniki.Co do zuzycia pradu, to odpowiedz dla mnie jest za trudna, bo wiekszosc rzeczy mam na prad, takze to, co niezbedne jest przy ogrzewaniu, tj, 7 pomp, takze kolorowe diody w roznych sprzetach, wyswietlacze etc. Ciezko byloby mi sprawdzic, jedynie dane techniczne podpowiadaja ile pobiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 24.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Ja mam indukcyjna, gotuje prawie codziennie, a jak gotuje to z reguły na 2-3 polach. Zużycie prądu nie jest zastraszające. Ciężko powiedzieć ile, bo dochodzi do tego telewizor, komputery itd. A płytę mam Mastercooka i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts