Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Płytki z kolekcji Zienia

Boni55

Recommended Posts

Witam mam prośbę.Po ostatnich wojażach po salonach z płytkami mam jeden mętlik w głowie.Nie mogę zdecydowac się ,jakie chce płytki do łazienki.Podobają mi sie te z bogatymi dekorami,ornamentowymi,np Z opoczna Valentino.ale tez podobają mi się delikatne płytki z kolekcji Zinia,albo takie o fakturze kamienia (Nowa gala ) ale poźniejsze mycie ich mnie przeraza,więc sama nie wiem co chce.Może ktoś cos mi podpowie i szepnie słowko o którejs z wymienionych kolekcji.Pozdrawiam.....

jeżeli, jak piszesz, "sama nie wiesz, czego chcesz" (normalny objaw przy wykonczeniówce ;) ja bym zrobiła jakieś bardzo bazowe, podstawowe płytki - np. białe cegiełki. a potem można je sobie do woli uzupełniać dodatkami - wystarczy "barokowe" lustro lub ozdoby, czarno-białe dodatki - i już jest "glamour". albo naturalne drewno w postaci mebli, drewnianych mat na podłodze, lub gałęzie ozdobne, i już jest "eko". a płytki będą zawsze na czasie...

Wooooooow Forum muratora czytam juz kilka miesiecy a Twoją galerię szczególnie z dużym zainteresowaniem podglądam. I własnie Ty mi odpisałas jestem bardzo podekscytowana. :D Widziałam Twoją łazienke -piękna,ale ja cos boje się czarnej płytki.W ogóle wszystko co robisz u siebie np pokój Zuzi (Pozdrowienia dla córuniu)i piszesz do innych w ramach podpowiedzi widac ,że znasz sie na 'rzeczy".pięknie,pięknie idę ochłonąć.....pozdrawiam

I własnie Ty mi odpisałas jestem bardzo podekscytowana. :D

:D :D :D no to teraz ja też jestem podekscytowana :D

dzięki ;)

czarne płytki są ryzykowne, dlatego nie proponuję czarnej płytki, tylko właśnie białą (myślałam o "cegiełkach" Zienia) - bo w takiej białej/jasnej łazience można potem poszaleć z dodatkami i kompletnie zmienić jej oblicze, a baza zostaje i nigdy się nie zestarzeje.

dla niezdecydowanych to chyba jest idealne rozwiązanie, tak mi się wydaje...

pozdrawiam również! :wink: