Boni55 24.01.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Witam mam prośbę.Po ostatnich wojażach po salonach z płytkami mam jeden mętlik w głowie.Nie mogę zdecydowac się ,jakie chce płytki do łazienki.Podobają mi sie te z bogatymi dekorami,ornamentowymi,np Z opoczna Valentino.ale tez podobają mi się delikatne płytki z kolekcji Zinia,albo takie o fakturze kamienia (Nowa gala ) ale poźniejsze mycie ich mnie przeraza,więc sama nie wiem co chce.Może ktoś cos mi podpowie i szepnie słowko o którejs z wymienionych kolekcji.Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 24.01.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 jeżeli, jak piszesz, "sama nie wiesz, czego chcesz" (normalny objaw przy wykonczeniówce ja bym zrobiła jakieś bardzo bazowe, podstawowe płytki - np. białe cegiełki. a potem można je sobie do woli uzupełniać dodatkami - wystarczy "barokowe" lustro lub ozdoby, czarno-białe dodatki - i już jest "glamour". albo naturalne drewno w postaci mebli, drewnianych mat na podłodze, lub gałęzie ozdobne, i już jest "eko". a płytki będą zawsze na czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boni55 24.01.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Wooooooow Forum muratora czytam juz kilka miesiecy a Twoją galerię szczególnie z dużym zainteresowaniem podglądam. I własnie Ty mi odpisałas jestem bardzo podekscytowana. Widziałam Twoją łazienke -piękna,ale ja cos boje się czarnej płytki.W ogóle wszystko co robisz u siebie np pokój Zuzi (Pozdrowienia dla córuniu)i piszesz do innych w ramach podpowiedzi widac ,że znasz sie na 'rzeczy".pięknie,pięknie idę ochłonąć.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 24.01.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 I własnie Ty mi odpisałas jestem bardzo podekscytowana. no to teraz ja też jestem podekscytowana dzięki czarne płytki są ryzykowne, dlatego nie proponuję czarnej płytki, tylko właśnie białą (myślałam o "cegiełkach" Zienia) - bo w takiej białej/jasnej łazience można potem poszaleć z dodatkami i kompletnie zmienić jej oblicze, a baza zostaje i nigdy się nie zestarzeje. dla niezdecydowanych to chyba jest idealne rozwiązanie, tak mi się wydaje... pozdrawiam również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 25.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Podpisuję się pod zdaniem monah obiema rękami. Jeśli zrobisz neutralną bazę, łazienkę łatwo odmienisz nawet co roku. Białe płytki są zawsze na czasie, nigdy nie wychodzą z mody i najłatwiej do nich dobrać pozostałe dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts