betoon 24.01.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Witam poszukuje dzialki w Nieporęcie lob okolicy okolo 1000m.{cena do 200 - 250zl/m} tylko powazne oferty.pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 25.01.2010 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 hej. może poszukaj na http://www.oferty.net na tej stronie wybierasz powiat, miejscowośc, widełki cenowe i "wielkościowe" dla działki. ja tam szukałam- i tamtędy trafiłam do biura meritum i strasznie fajnej agentki. ładne działki oglądałam też w stanisławowie- chyba 1wszym(tym tuż przed nieporętem), w józefowie i kątach węgierskich.ogólnie ładna okolica, tylko dla nas drogawo było- bo duże działki... jeszcze jedne opcja- powiesić w nieporęcie-w kilku miejscach ogłoszenie że kupisz działkę- może ktoś się zgłosi..to już metoda "bezposrednia". jeden z agentów tak nam doradził zrobić.. na jesieni jeszcze pamiętam, że jadąc przez nieporęt widziałam ogłoszenia prywatne "sprzedam działkę".. my mamy działkę kilka km dalej- powiat wieliszew. udanych poszukiwań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts