Anjazzielonego 24.03.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ja też kupiłam czarną Sienę dzięki Karoli i jej pięknym zdjęciom:)Mam, podziwiam, uwielbiam:) Dom Karoli niezmienne zachwyca spokojem i klasą. Karola,wierzę, że wszystko u Was dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 27.03.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Aniu, a jak mozna zobaczyc Twoj dom?Pozdrowienia dla Karoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 27.03.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Grazi,niestety, nasz dom się już co prawda zbudował, ale jesteśmy na etapie: zlecić instalacje i tynki, więc do wykończonych wnętrz, lekko licząc, mamy.......jakieś 2 lata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natca77 27.03.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witaj Karolu Dziś trafiłam na Wasz wątek. Wysyłam Wam duuuuuużo ciepła. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją rodzinkę. P.S. Fantastyczne dzieciaczki fantastycznej mamusi :) no i tatusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 22.04.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witaj Karolina, Stworzyłaś coś niesamowitego, dalej nie mogę ochłonąć po tym co zobaczyłam. Czy mogłabyś zamieścić wszystkie zdjęcia ze swojego domu w jednym miejscu aby nie trzeba było przekopywać się przez cały wątek w poszukiwaniu ich??? Fajnie by było móc kliknąć i od razu zarzyć MEGA dawkę prawdziwego piękna wnętrzarskiego:) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.04.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi62/0da5240100080b684db2775c/zdjecie.jpg Wielkanocnej radości, nadziei i miłości, długiej wiosny i czystych rączek życzy Ci Zajączek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.04.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT http://img132.imageshack.us/img132/8383/comp2845061.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 23.04.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Wesołych Świąt!!! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=53809&d=1303589027 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 23.04.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Dużo, dużo zdrowia, miłości i nadziei ciepła rodzinnego i przyjaźni i przede wszystkim odpoczynku i wiele uśmiechu życzy Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.04.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://i52.tinypic.com/155kitc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 08.05.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) cześć dziewczynki:)dziękuję Wam za życzenia Wielkanocne i przede wszystkim o tym że o mnie pamiętałyście:) ja mam się słabo...trzymam się dla dzieciaków i dzięki winie, które popijam ostatnio jakby z większą ochotą . Ale nie chcę przynudzać ani obarczać Was moimi problemami, nie po to się odzywam. Stęskniłam się za forum i mimo tego , że mieszkam u teściowej i nie do końca jest mi komfortowo w tej sytuacji to pamiętam o Was i od czasu do czasu zaglądam:)Z bieżących wydarzeń:domu jeszcze nie sprzedaliśmy,mąż ogłasza bankructwo ja wracam do pracy 3 sprawy komornicze i brak kasy na cokolwiek... najchętniej bym stąd wyjechała i zaczęła wszystko od początku... just start from scratchmoje życie się zresetowało..............................................................................kurwa, jeszcze nigdy nie było tak źle!!! Edytowane 8 Maja 2011 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 08.05.2011 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) wot, tak się czuję... jak ten piesek, oczywista:) http://img863.imageshack.us/img863/3083/agljjm983hqa3j8ztx.jpg i think i need more wine, teraz marzy mi się Kanada chcę po prostu uciec od wszystkiego ( zdjęcia z bloga, nie moje) http://img846.imageshack.us/img846/8220/48796500187c7597d00cb.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Maja 2011 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 08.05.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Karola, nie pomogę, ale myślę o Tobie i przytulam Po takiej nocy, w jakiej tkwicie, musi przyjść naprawdę cudowny dzień. Wierzę w to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 08.05.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Powiedzcie mi kochane, jak tu pogodzić chęć wyjazdu, z wiedzą, że jest tak strasznie hujowo, że się stąd nie ruszę w życiu, bo nie wiadomo czy to ma jakikolwiek sens , a i perspektyw brak. no to tyle słowem " nie narzekania" over.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 08.05.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Famelka, na Ciebie zawsze można liczyć, dzięki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.05.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Jezu....Brakowało mi Ciebie, bardzo, często myślałam, co u Was -a tu takie okrutnie smutne zdarzenia.Bardzo, bardzo wierzę, że się z tego wyplączecie i że zacznie się normalne, spokojne życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 08.05.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Karola ... jak to ujął zgrabnie Karolak w jednej z tzw "polskich komedii" no to jesteś w czarnej d .... - tylko Karolka nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej ... dlatego cholera jasna zostaw to wino !!! .... komornik razy 3 ... bankructwo ... mieszkanie z teściową ... ale są jeszcze te 3 słodziaki ... i dla nich i dla siebie warto ... na "nie ma perspektyw" to nic się nie uda ... przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 08.05.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 czy to ma jakikolwiek sens , a i perspektyw brak. "...Nie płacz w liście nie pisz, że los Ciebie kopnął nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia Kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno..." Powtarzam z mocą - jeszcze będzie przepięknie. Ja wiem, że nie widać końca, że czujesz się zmęczona i przygnieciona życiem. Ale dam sobie ogon uciąć że jeszcze napiszesz, że jest coraz lepiej, że aż chce się żyć, że nareszcie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.05.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Karolciu, będzie tak, ja pisze Famelia, zobaczysz. A do tego czasu ściskam Cię mocno i będę pamiętała w modlitwie, bo ja się modlę. Mnie się udało, choć to jeszcze daleka droga, ale żyję, mam cudownego męża i dzieci, tak jak ty. Dasz radę i nie pij więcej, niż zwykle, proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 08.05.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) Dzięki, kochane jesteście. Nie martwcie się o alkohol, na niego też trzeba mieć kasę hahaha ( jaboli nie pijam ) Za dużo miałam z nim do czynienia w dzieciństwie, przez niego straciłam matkę, także spoko, wiem do czego może to doprowadzić, a ja przecież mam dla kogo żyć Wkurza mnie po prostu moja bezradność i beznadzieja dookoła, na razie tak to widzę. Może karma się odmieni, kto wie Edytowane 8 Maja 2011 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts