Anulkaa 11.05.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witaj, zaglądnęłam do Twojej galerii, bo zaciekwiła mnie piękna kuchnia. Ślicznie zapowiada się reszta - gratuluję.I będę zaglądać. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 11.05.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Zapraszam serdecznie i zachęcam do komentowania, każda opinia mile widziana. Czy poradzicie mi w kwestii płytek do kuchni? Mam zaplanowane białe cegiełki nad blat, ale niestety nie wyszło z wyliczenia tak, aby ich nie ciąć, a nie dobrze by to wyglądało. Zabraknie ok 2-3 cm. Mam do wyboru albo cokolik z granitu, a dopiero od tego będzie "szła" płytka, albo dekor, choć nie z tej samej serii jak płytki,ale podobnej, więc mam nadzieję, że będzie pasować , o taki http://images47.fotosik.pl/293/7a4eef48a7d0a7f3.jpg Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.05.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) Karola, przepiękna kuchnia, uwielbiam takie!!!czy na środku jest wyspa, czy stół, bo z tej perspektywy nie widać? A czy cała lewa ściana będzie pusta (no fajnie to wygląda, podoba mi się, pytam, bo nie wiem, może coś planujesz?) Kolor ścian świetnie pasuje do bieli!! A co do cegiełek, musisz w ogóle dawać płytki? Efekt jest już teraz rewelacyjny. I bardzo proszę o WIĘCEJ WIĘCEJ zdjęć kuchni!! Edytowane 11 Maja 2010 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.05.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Mnie się tez podoba Twoja kuchnia, a kolorek rzeczywiście oryginalny, ale ładny. Ja mam zupelnie zwykłe "szarości", ciekawe, jaka farbą malowałaś, że tak wyszło? Pokaż więcej tej kuchni, bo zapowiada się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.05.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Karola, podaj jeszcze proszę wymiary kuchni oraz odległość między wyspą a zabudową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 11.05.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 hmmm... czego ja tu wcześniej nie trafiłam pięknie u ciebie... będę zaglądać częściej... ps.zazdroszczę tego etapu... u mnie co prawda, kuchnia zamówiona, ale montaż muszę przesunąć na późniejszy termin z 1 czerwca na.... no właśnie, kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.05.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wprowadzam się tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 11.05.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Kuchnia rewelacyjna!! O matko jaka piękna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.05.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wprowadzam się tu Hej Joliska, miło Cię spotkać po przerwie, i to w tak pięknych wnętrzach:) Karola, wiesz, ja też się wprowadzam:) Na przekupienie mogę przytargać swoje dwa słodkie mrrrruczaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 11.05.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam, witam drogich gości:) Karola, przepiękna kuchnia, uwielbiam takie!!! czy na środku jest wyspa, czy stół, bo z tej perspektywy nie widać? A czy cała lewa ściana będzie pusta (no fajnie to wygląda, podoba mi się, pytam, bo nie wiem, może coś planujesz?) Kolor ścian świetnie pasuje do bieli!! A co do cegiełek, musisz w ogóle dawać płytki? Efekt jest już teraz rewelacyjny. I bardzo proszę o WIĘCEJ WIĘCEJ zdjęć kuchni!! Płytki daję, bo nie wyobrażam sobie gotowania przy niezabezpieczonej ścianie, zaraz będzie tłusta, a i przy zlewie..., nie, płytki muszą być , choć kolorek ścian coraz bardziej do mnie przemawia. Postaram się wkleić jeszcze kilka zdjęć z blatem Mnie się tez podoba Twoja kuchnia, a kolorek rzeczywiście oryginalny, ale ładny. Ja mam zupelnie zwykłe "szarości", ciekawe, jaka farbą malowałaś, że tak wyszło? Pokaż więcej tej kuchni, bo zapowiada się super! hejka sure, domek malowany tikkurilą , nie robiłam próbek na ścinach tylko wybierałam ze wzornika i to był mój błąd, ehh , ale co tam, pomału się z nim zaprzyjaźniam. Twoje szarości bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 11.05.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Karola, podaj jeszcze proszę wymiary kuchni oraz odległość między wyspą a zabudową Aniu, podam Ci je pojutrze, bo dzisiaj troszkę zamuliłam i po zamontowaniu blatu okazało się, że wyspę trzeba przysunąć w kierunku zlewu bo za bardzo wchodzi do salonu. Tylko jak to teraz zrobić skoro sam blat wyspowy wnosiło 7-miu chłopa, a tu jeszcze szafki? hmmm... czego ja tu wcześniej nie trafiłam pięknie u ciebie... będę zaglądać częściej... ps.zazdroszczę tego etapu... u mnie co prawda, kuchnia zamówiona, ale montaż muszę przesunąć na późniejszy termin z 1 czerwca na.... no właśnie, kiedy Dziękuję, nie martw się. Czas płynie szybko, nie obejrzysz się, a będziesz robiła pyszny obiadek w swojej nowej kuchni Wprowadzam się tu Kuchnia rewelacyjna!! O matko jaka piękna!! Hej Joliska, miło Cię spotkać po przerwie, i to w tak pięknych wnętrzach Karola, wiesz, ja też się wprowadzam Na przekupienie mogę przytargać swoje dwa słodkie mrrrruczaki Zapraszam Was kobitki serdecznie razem z całym inwentarzem chociaż dzisiaj mimo montażu blatu mam podły humor, doszły mnie słuchy o budowie obwodnicy metropolitalnej, która ma przebiegać niecały km od mojego domku. Kurczę, człowiek wyprowadza się na wieś, żeby zaznać ciszy i spokoju, a tu ci obwodnicę planują pod samym nosem. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie Jakby co to będę bojkotować. Na barykady!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.05.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hej Joliska, miło Cię spotkać po przerwie, i to w tak pięknych wnętrzach:) I wzajemnie Kiedy zobaczyłam dziś kuchnię Karoli, pomyślałam, że to coś, o czym Ty marzysz ... I ta wyspa, i te okna... Hmm, jak już wybudujesz, to będę mieszkała część roku u Karoliny, część u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 11.05.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 pojawił się blacik http://images39.fotosik.pl/289/8bcec37d87e18bbamed.jpg będziem mieli co pucować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 12.05.2010 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Aniazzielonego - na ścianie po lewej jest wejście do kuchni z wiatrołapu . Będzie ono otwarte, zrobimy tylko ościeżnicę oraz będzie tam stała lodówka side-by -side , klinkierek zafugujemy na biało, bo jakoś szara fuga mi tam nie pasuje, mam nadzieję, że nie będę żałować.Małż jedzie dzisiaj do gminy wypytać o tę obwodnicę, zobaczymy jak sprawa stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.05.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 super wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 12.05.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Kuchnia piękna, piękna, piękna ! Mam podobną - w trakcie tworzenia i teraz już wiem, że zrobiłam błąd ... długo się zastanawialiśmy i ostatecznie zrobiliśmy blat dębowy olejowany a trzeba jednak było dać granitowy ... nadaje wnętrzu elegancji, jest bardzie stylowy - piękny po prostu ... ale nic to - w końcu blat drewniany nie jest wieczny ... pewnie trzeba będzie go niedługo wymienić ... Proszę o więcej fotek kuchni W ogóle cały dom ma super klimat. Uprzedzam lojalnie - będę podglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 12.05.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Kuchnia piękna, piękna, piękna ! Mam podobną - w trakcie tworzenia i teraz już wiem, że zrobiłam błąd ... długo się zastanawialiśmy i ostatecznie zrobiliśmy blat dębowy olejowany a trzeba jednak było dać granitowy ... nadaje wnętrzu elegancji, jest bardzie stylowy - piękny po prostu ... ale nic to - w końcu blat drewniany nie jest wieczny ... pewnie trzeba będzie go niedługo wymienić ... Proszę o więcej fotek kuchni W ogóle cały dom ma super klimat. Uprzedzam lojalnie - będę podglądać Pozdrawiam Dzięki,dzięki, dzięki! Blat drewniany też ma swój urok, i na pewno będzie fajnie wyglądał, co do kuchni, to jest ona w opłakanym stanie, no, ale jak chcecie oglądać takiego brudasa to wklejam serdecznie zapraszam do podglądania i komentowania http://images36.fotosik.pl/180/e78e994270161866med.jpg http://images42.fotosik.pl/205/7e6cacd21c2d38c0med.jpg http://images42.fotosik.pl/205/ffe6d8ae07783cd3med.jpg http://images37.fotosik.pl/288/01033e128e1117b4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 12.05.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 http://images36.fotosik.pl/180/20fda2168f15b432med.jpg http://images44.fotosik.pl/293/c4f400a7111fa3d8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 12.05.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Karola, a co Ty masz za zmywarkę? Możesz wrzucić zdjęcie z jej zbliżeniem? I zdjęcie blatu z bliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 12.05.2010 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 kicikici, zmywarka to bosch SMI53M05EU, jej wizualka była wrzucona wcześniej, nie mam jej zdjęć z bliska ani nie mam zdjęcia blatu z bliska. Jutro będę na budowie to coś pstryknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts