karolaartur 31.01.2010 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Zapraszam serdecznie... Ja, u Ciebie w domku, też parę ładnych już miesięcy zalegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Pa - kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 01.02.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Salon Do salonu wybraliśmy taką podłogę:<!--url{0}-->[/img] czarny orzech, panel niestety,a może i lepiej, bo przy trójce dzieci i zwierzakach, nie mogłabym spokojnie patrzeć na dewastację parkietu z litego drewna.</p><p> </p><p> Moim marzeniem był orzech amerykański z kahrs ) no cóż, " jak się nie ma co się lubi..." może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 01.02.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 W ciągu ostatnich pięciu lat przeprowadziliśmy się pięć razy : od teściów na wynajem , z wynajmu na swoje, ze swojego do teściowej i z powrotem na wynajem, gdzie jesteśmy do teraz. Aż dziw bierze , że leci drugi rok . Kto się przeprowadzał z malutkimi dziećmi, albo w zaawansowanej ciązy i to jeszcze z myślą, że to nie koniec wędrówki, wie co to za przyjemność .. Powiedzieliśmy sobie, że ten dom będzie naszą ostateczną ostoją, gdzie pielęgnuje się tradycję i dokąd zawsze z chęcią będziemy wracać. Wiem, że może być ciężko, bo w dzisiejszych czasach, człowiek nie może być pewny niczego, ale będziemy dawać z siebie wszystko, bo życie jest za krótkie i zbyt kruche, aby tracić siły i zdrowie na niepotrzebne i mało ważne rzeczy ... Carpe diem kochani i family rulez to moje hasła przewodnie, postaram się o nich nie zapomnieć, w wirze codzienności i uciekających dni, które ostatnio pędzą z większą prędkością. Przepraszam czytających za te egzystencjalne przemyślenia, ale ostatnio moja kondycja psychiczna została nadwątlona, poprzez wydarzenia na świecie (*) i nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Bede podgladac Fajnie sie zapowiada, zdecydowanie 2ga wersja kuchni! Powodzenia! KArolina - tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 01.02.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam serdecznie popcarol i zapraszam ...wszystkie Karolinki to fajne dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.02.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 01.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witaj Oj jak ja dobrze rozumiem Cię w kwestii przeprowadzek, moja osobista to już 15-ta!!! W tym z rodzinką szósta. .....ale ta ostatnia która nas jeszcze czeka mam nadzieję, że będzie samą przyjemnością......od Teściów na swoje A Twój domek zapowiada się super, uwielbiam taki styl ...tylko mojego małża jakoś nie mogę przekonać. Ale chociaż trochę sielsko-wiejskiego stylu udało mi się przemycić...to znaczy na razie na papierze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 01.02.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Wow, niezły wynik Rynka . Ja też mam nadzieję, że ta ostatnia przeprowadzka będzie najprzyjemniejsza i co najważniejsze ostatnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.02.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja mam siedem na swoim koncie zle nie wspominam, bo zawsze w lepsze warunki albo zyciowe albo mieszkaniowe nawet ostatnio myslalam, ze to juz koniec-finito i do smierci ... ale po 13-stu latach stwierdzilam, ze czas na zmiany i osma zbliza sie wielkimi krokami - tak ze teraz sie nie "zarzekam" i nie mowie ze to ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 01.02.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Mohag, to się nazywa wsparcie duchowe! Tego właśnie potrzebowałam,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 01.02.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 "Gdzie dwóch się kłóci tam" ... jest kłótnia:D , czyli Karolina, zdecyduj się wreszcie, przecież chłopaki* nie wiedzą co robić! ja też do końca nie wiem * - Chłopaki od wykończeniówki Tak właśnie wyglądają ostatnio nasze relacje na poziomie żona-mąż. Dla dowcipnisiów, lubujących się w dwuznaczności wyrazów zaznaczam, że nie chodzi mi o poziom fizyczny, tylko oralny tzn. werbalny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 01.02.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Kurcze, no... - samochód mi się zepsuł - działka zasypana - dzieciaczki chore, przywlokły coś z przedszkola, - Lenka (6 m-cy) ząbkuje - to co mi się ostatnio podoba, małżowi niekoniecznie, (a, myślałam, że już Go spacyfikowałam (kocham Cię misiu ) Jak ja mam się spokojnie zastanowić i na coś się zdecydować... Za swój sukces uważam znalezienie czasu na założenie "galerii", Pozdrawiam serdecznie wszystkich budujących się lub wykańczających domki, i posiadających maleńkie dzieci... Dobra, koniec zrzędzenia Jak brzmiało moje motto...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.02.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Carpe diem kochani i family rulez!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.02.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam "sąsiadkę" i trzymam kciuki za osiągnięcie wymarzonego celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Kolejny ciekawy dom w naszej forumowej galerii. Karola, przepiękne te Wasze drewniane sufity, projekt kuchni obiecuje wnętrza z klimatem. Będę zaglądać i czekać na nowe zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 01.02.2010 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam nowych gości Tolu , mam nadzieję, że uda mi się stworzyć dom z klimatem , chociaż niczego nie obiecuję, bo żaden tam ze mnie znawca, działam czysto intuicyjnie. Byleby tylko tytuł mojej galerii nie okazał się proroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 02.02.2010 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kominku,kominku o tobie tylko śnię kominku, kominku przestań straszyć mnie ... czyli Sienkiewiczowska kolubryna w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 02.02.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Śmiem stwierdzić, że marzeniem wielu, choć w malutkim stopniu romantycznych dusz, jest otwarty kominek, najlepiej taki w angielskim stylu. Ale, jak to przełożyć na dzisiejsze realia, kiedy kominek musi raczej dobrze funkcjonować,( tak jak u nas bo jest z płaszczem wodnym), niż tylko ładnie wyglądać? Kiedy poprosiliśmy architekta, który projektował nasz domek, o przeniesienie kominka na środek salonu, nie pomyśleliśmy, że będzie on tak bardzo wystawał.W głowie raczej miałam taką wizję...http://images40.fotosik.pl/251/7802da46ff7a1a33med.jpghttp://images37.fotosik.pl/250/729ac190a64e4b03med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 02.02.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Postaram się dzisiaj wkleić parę fotek domku i miejsca, gdzie ma stanąć kominek. Może znajdzie się ktoś, kto będzie miał jakiś pomysł i podpowie, jak go zabudować, żeby pasował portal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts