karolaartur 13.06.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Monah, zajebista babka jesteś... Chciałabym kiedyś z Tobą obalić jakąś butelczynę, really... jeszcze się kontroluję troszkie... taka zaprawa przed moimi urodzinami, które już za niedługo. A propos, małż cóś kombinuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 13.06.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ale, jakiej trąby nie będzie? Mężowej?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 13.06.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Monika, come out, come out wherever you are, przegięłam? Taki żarcik był... Jakby co to sorki, miały być świństewka przecież.... Jutro zaczynają kłaść podłogi. Oczywiście płaczę, że laminat, a nie natura, ale dam radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.06.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 hyhy ja do trąbienia pierwsza jestem, więc daj znać, gdybyś kiedyś w Poznaniu była... idź, idź do męża, może się czegoś po pijaku nowego nauczysz :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.06.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Monika, come out, come out wherever you are, przegięłam? Taki żarcik był.... zwariowałaś przecież ja luźna jak stare gacie jestem... na telefonie wisiałam w międzyczasie. poświęcając debatę prezydencką, i teraz nie wiem, czy Jarek dał w ryja Bronkowi, czy nie. trąby alkoholowej nie będzie i na mężową trąbę też się nie zanosi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.06.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Oczywiście płaczę, że laminat, a nie natura, ale dam radę.... ...mam nadzieję, że Ty nie mówisz w tej chwili o własnej mężowej trąbie... :D ...dobra, koniec tego dobrego, o wykończeniówce tu miało byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 13.06.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 iiii tam wykończeniówka, chaos miał być, ja po trzeciej cesarce zostałam ubezwłasnowolniona (ciężki wyraz do napisania dziś ) więc mi to już ryba czy lateks czy laminat czy natura... byle mężowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 13.06.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Jarek to Burak a Bronek cukrowy... nic się nie stało, Polacy nic się nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 13.06.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 (edytowane) małż jest zły, że dziś jego mamusia winko mi postawiła, a przecież Kubica jeździł, i z tatusiem nie mógł Jasia wypić... Debatę mój miś przełączył, ogląda Benjamina Buttona ... patrzy na mnie z politowaniem, że gęba mi się śmieje do monitora Edytowane 13 Czerwca 2010 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.06.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 nie wiem jak to zrobiłas ale jeszcze się śmieje a troche czasu mineło od przeczytania twojego postu :D:D i winka nie było a efekt jest ...nie wiedziałam że można tak ...z literek sie uśmiać ... zdrówko dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 13.06.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 zdrówko Izka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 te urodziny to w czerwcu ..pytam bo moje w czerwcu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 13.06.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 no 22 czerwca, a Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 30 ...jakby na to nie spojrzeć 2 tygodnie picia w zasadzie w moim wieku urodzin sie nie obchodzi ale co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 13.06.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 moje ostatnie przed 30 więc picie jak najbardziej wskazane, dalszej (hiccup ) części Twej wypowiedzi nie komentuję, bo zabrzmiało to jak rycząca 80 - dziesiątka, a wiem, że nią nie jesteś więc nie marudź maleńka... a z której dokładnie literki się śmiejesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.06.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 moje ostatnie przed ryczacą czterdziestką .........kurcze cała dekada ... a co do literek to ....coś tam o laminatach było ..bo to budowlany wątek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 13.06.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 (edytowane) A czymże jest dekada wobec tej całej nieskończoności?!?! Zapomniałaś, że życie zaczyna się po czterdziestce , Raczku mój malutki?! Edytowane 13 Czerwca 2010 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 13.06.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 [quote name=karola&artur A abstrahując od tematów tarasowych ... otworzyli nam basen na wiosce Hurrrrra!!! Dosłownie 1 km od naszego domku (przy jeziorku ) i będzie i spa i fitness (może zgubię schabiki ) Witam! małe pouczenie z mojej strony hi hi nie można gubić schabików ! trzeba DBAĆ O LINIĘ ! a linia musi być GRUBA I WYRAZISTA !!! no! ja z kolei winka nie bardzo , wolę drinia (właśnie mi się kończy ) idę powtórzyć bo nawadniać się trzeba w takie upały ( w tv tak słyszałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.06.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 No ja mam nadzieje że się zacznie jak na raka przystało wyobraźnia podpowiada mi pare wyobrażeń ...ale cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 13.06.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Też jestem rak i mój małż też...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts