googulek 17.06.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 slodziutki ten twoj pomocnik sliczna dziewczynka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.06.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Karola, No, orzech jest piękny, odcień absolutnie stylowy! Ale nie martw się, dół będzie w orzechu, to wszyscy się nim będą zachwycać, na salony przecież będziesz zapraszała, a do sypialni, wybrańców– wiem, wiem, perfekcjonistka by chciała, by wszystko było IDEALNE, takie, jak wymarzyłaś – ale będzie pięknie i jak pisała Kasiorek, wstawisz meble, zasłony, wkrótce różnica odcienia nie będzie Cię tak razić. Pomocnica urocza, przekochana Niunia Taras ooogromy, i jakie widoki!! Wiesz, jakbyś chciała odsprzedać część gazeciarskiej kolekcji, to ja się piszę (na razie mam chyba ze 100 numerów różnych gazet, ale kolejne mile widziane). Przy okazji - Jezu, czy zauważyłyście, jak my ty wszystkie nadużywamy przymiotników??? Na dodatek w kółko – piękny, stylowy, cudny, śliczny, fenomenalny. Słownictwo mi wyraźnie ubożeje, bo pokazujesz takie cuda, no to co innego pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.06.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 No i zaglądamy do tych samych czasopism:D A pomocnik przeeesłodziutki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 17.06.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A oczęta Pomocnika taaakie duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.06.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A oczęta Pomocnika taaakie duże duze oczka jak u mamuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 17.06.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Wow ..Karolka ...nianie gratis to masz do pomocnika murowaną ..nawet dojade n własny koszt :) to co jest z tyłu domu ...a czego nie byłas uprzejma zauważyć .to jednak kawał dobrej roboty .......i ta perspektywa drzew w sąsiedztwie .....daj spokój juz tym panelom a ileż ty tam czasu spedzisz ??? zapewniam rano schodze na dół ......a wdrapuje się wieczorem ......życie toczy sie na dole i moja droga ty klimatu nie potrafisz stworzyć ....no ja myśle że nie ...a co tu nam pokazujesz .....to kreatywność projektanta wnętrz czy własne improwizacje ????hmmmmm???? i przyjrzyj sie temu co stworzyłaś .....oceń to i popracuj nad samooceną bo masz wrodzony smak i tworzysz piękno ....(no od pomocnika i spółki zaczynając ) a orzech ....no interesujący ...przyznam zapomniałam ........twoja kolekcja inspiracji ........pokazałam małżowi bo zawsze twierdził że gdyby nie moja kleptomania gazetowa to połowe kredytu juz byśmy spłacili i ........zamarł ...z kretyńskim wyrazem stwierdziwszy ..."to was jest więcej ....."..........czyżby nowa cywilizacja ...czy koleżanki z sali Edytowane 17 Czerwca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 17.06.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 zapomniałam ........twoja kolekcja inspiracji ........pokazałam małżowi bo zawsze twierdził że gdyby nie moja kleptomania gazetowa to połowe kredytu juz byśmy spłacili i ........zamarł ...z kretyńskim wyrazem stwierdziwszy ..."to was jest więcej ....."..........czyżby nowa cywilizacja ...czy koleżanki z sali Powalają mnie kobieto Twoje zawsze celne komentarze i skąd ja to zam..... Co do reszty też masz rację, Karola piękne rzeczy tworzy tylko chyba niską samoocenę dziewczyna ma... Karola, masz piękny dom, a najważniejsze, że piękne skarby w nim będą mieszkać (wnioskując po pomocniku)... Miłego wieczorku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 18.06.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Cześć dziewczyny! dziękuję za słowa uznania dla mojej córci, chociaż "to" mi w życiu wyszło , Dobra dobra, poprawiam się i nie marudzę już. Moja niska samoocena nie wynika z kokieterii czy z kłamanej skromności. Taka już jestem, no, nie wierze w siebie po prostu. Wielu ludzi już mi o tym mówiło, ale cóż ... pracuję nad tym, a ta moja galeria to część swoistej terapii... Także zapraszam do leczenia słowami mojej zbolałej duszy, pomaga.... Ragazza, prawda ze komentarze Konstancji zwalają z nóg...?! Megadobra jest dziewczyna, co nie?! A mówią, że piguły wredne...:PZaraz mnie palnie, chyba. Przeczytaj u Monah o tym nie posiadaniu się z oburzenia z powodu stanu posiadania! Myślałam, że pęknę ... Aniu, Werandy, Ville i ogrody biorę ze sobą, a reszta była taka sobie. Widzisz... ostatnio wywaliłam około 300 różnych gazet zbieranych od 5 - ciu lat, bo małż powiedział, że tego nie zabieramy. Muratorki , Ładne domy itp... gdybym tylko wiedziała... Kostancja jak będziesz tylko miała ochotę, wal śmiało...zapraszam. Aniu z tymi przymiotnikami, to masz rację, nie mogę się doczekać aż Twój domek będziemy oprzymiotnikowywały Edytowane 18 Czerwca 2010 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 18.06.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Wiecie co, kochane?! Wpadałam na pewien pomysł... Jako, że stolarze zapowiedzieli, że nie uzyskają koloru stopnia schodowego idealnego z kolorem orzecha na dole, a kolejny kolor oznaczałby już "Trzy kolory - brązowy" , to zrobię białe schody !!! Co myślicie, rozmawiałam przed chwilą z Kasiorkiem na ten temat (bo ona ma je cudne) i powiem szczerze, że jestem (chyba) na TAK (hmmmm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 18.06.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 To witaj w fanklubie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.06.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Kasiorek ma piękne schody! Zresztą, piękne, to mało powiedziane.Karola, wiesz, że biel zawsze zachwyca - rób!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 18.06.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Kasiorek to nie tylko schody ma piękne, cały dom jak z bajki. Zwykły zjadacz chleba, taki jak ja nigdy chyba nie stworzy takiego dzieła. Podziwiam! A Ty Karolciu schody białe rób, będą pasować jak ulał pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.06.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 popieram pelna geba i tez sie pochwale ze u mnie schody biale, tyle ze stopnie debowe, gdybys chciala dodac koloru (wiem straszna jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.06.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Tak, schody Googulka są boskie!!!Polecam, polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.06.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Tak, schody Googulka są boskie!!! Polecam, polecam!! milutka ty ! buziaki sle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 18.06.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Wiecie co, kochane?! ......to zrobię białe schody !!! Co myślicie, rozmawiałam przed chwilą z Kasiorkiem na ten temat (bo ona ma je cudne) i powiem szczerze, że jestem (chyba) na TAK (hmmmm ) Machne (i nie za zarzucaną wredność domniemaną (luzik ...........o pielęgniarkach zawsze mówiło sie dużo i zawsze źle własny tatuś na wieść o tym że jego pierworodna TO zrobiła zamknął sie w sobie i pare lat żałośnie na mnie spoglądał aż zrobiłam politologię na dziennikarstwie i zdeklarowałam że do Francji jade otworzył sie i współczująco .............spogląda na małża mego)... ale za białe schody machne jak nic .....tez podziwiam Kasiorkowe ...matko ta jej porecz kręcona a murowana ..sama wytworność ....i Gogulkowe .....ocieplone a szykowne .......i czekam na Mychowe ..bo rozbudziła jedna tralką ciekawość .....i teraz jeszcze ty .....(przyznam sie ja tez juz Kasiorka podpytywałam o farbe i tak dalej ) ....no i tylko Lutajka ..w trudzie i mozole odzyskująca piękno naturalne drewna mnie powstrzymuje .... i decyzja ostateczna ...machne coś dobrego jak kiedyś nad Bałtyk trafie w uroczym pani towarzystwie ....a ta pozytywna opinia po nocnej klapie tak mi podniosła morale i samoocene (tez mam z tym problemik:) ) że nawet postawie to do machania i środki anyrzygaczowe zapewnie a potem pomocnikiem sie zajme ..wspomniałam że dziecko mam jedno ale nie wspomniałam chyba o 20 latach w szpitalu dziecięcym ..... Edytowane 18 Czerwca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 18.06.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Karolciu, szary kolorek w kuchni i salonie to ten sam szary? A jaka firma? I może numer gdzieś zapisałaś, na pewno zapisałaś... Podaj , pliss, pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 18.06.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 już podawała ...cofnij się pare stron ...skamlalam o nie i sa tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 18.06.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Dzięki Konstancja, znalazłam. Karola sorry za powtórki Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.06.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Trochę mi to zajęło ale przeczytałam i obejrzałam od deski do deski i się zachwyciłam, więc dołączam do grona fanek:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts