Anjazzielonego 19.06.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Karola, nie ma sprawy, ja też zresztą powinnam poskromić nieco swoje gazetowe kolekcjonerstwo - o ile Muratory i inne, bardziej budowlane, podobnie jak Ciebie, przestały mnie cieszyć, zbieram teraz takie dotyczące aranżacji, pięknych ogrodów, wnętrz, i te zostaną ze mną na długo, bo się przywiązałam:) - muszę zrobić porządki i wywalić zbędne, razem z tonami katalogów z projektami domów, bo to temat już zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.06.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 oj Anja ............z autopsji .......wyrzuca się kilka egzemplarzy ...reszta zostaje albo wyrzuca sie najodleglejsze roczniki ....to cięzki moment ....."bo tak sie trudno rozstać "....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 20.06.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Witajcie kochane nie było mnie wczoraj bo organizowaliśmy urodziny Lenki, więc roboty było co nie miara... Ale było ok, dzieciaki dokazywały na całego . Widzę, że pomysł z białymi schodami się przyjął, co mnie bardzo cieszy, bo już sobie go wbiłam do głowy . Jest na forum faktycznie kilka schodowych perełek, a googulkowe są jedną z nich - już się kiedyś nimi zachwycałam googulku, są CUDOWNE!!! a Twoje podłogi wymiatają !!! Co to za drewno? Dąb? Lakier czy olej ? Piękne... Konstancja, jak tam kochana? Pozbierałaś się już po akcji z małżem? Opowieść rewelacja, choć nerwy pewnie nadszarpnięte i granica wytrzymałości psychicznej , co? Skoczę wieczorem do ciebie, po kilka rad, bo moje urodziny też, tuż tuż i już zaczynam się bać... choć jak dotąd załamki nie było (jeszcze).. Pasie witam serdecznie w moich progach, jest mi bardzo miło gościć Cię u siebie... Twój awatarek jest mi dobrze znany z innych wątków... Anja - kupowanie gazet wnętrzarskich to mój odruch bezwarunkowy... małż nawet ostatnio to skomentował (co mu się nigdy wcześniej nie zdarzało) "po co to kupujesz przecież już się urządziliśmy..." zatkało mnie przecież to oczywiste, ze gazetki są niezbędne ... a rozstać się z nimi faktycznie ciężko... Uciekam na budowę, zostawiam parę fotek http://img532.imageshack.us/img532/218/dsc02122g.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 20 Czerwca 2010 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 20.06.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Uploaded with ImageShack.us http://img265.imageshack.us/img265/4492/dsc02115z.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img265.imageshack.us/img265/5903/dsc02118do.jpg Uploaded with ImageShack.us w łazience nie ma jeszcze zlewu i ... nie wiem kiedy się zjawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 20.06.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Hejka . Co na podłodze w łazience leży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.06.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 O nieeeee. o nieeeee, drewno w łazience!!! BOSKIE!!!! Zdradź proszę Karolko co to/ gdzie to/ za ile! Miauczenia z zachwytu ciąg dalszy: Ależ masz stylowe te białe drzwi ze szprosami, podłoga jest cudna - to ten orzech w salonie??? JUŻ położony? A jakie będą listwy? no i pokaż więcej metrażu z tymi dechami!!!!Kolor ścian obok drzwi jest piękny, takie coś jakby caffe latte albo leciutkie kakao, tak to widzę na moim monitorze. Dziewczyno droga piękna nasza, czy Ty wiesz, jak Wy PIĘKNIE tam macie, wiesz??? No i mąż ma rację, przecież Wy się URZĄDZILIŚCIE JUŻ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 20.06.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Karolka jak ja ci zazdraszczam tej orzechowej podłogi .....drewno ..ciepłe ...eleganckie i naturalne ...a ja mam kamień pfuj no ale co zrobić ...zawale go drewnem w meblach i czym sie da ... żeby nie widzieć ...a po wyższe wrażenia estetyczne na kawke ..do ciebie ....tylko więcej zdjęć poprosze ..... pozdrowienia dla małych szkodników ufam, że wykorzystały swój dzień i energetycznie było .....hmmmm:) no bo u mnie było Edytowane 20 Czerwca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.06.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 cudnie, alez masz pieknie ! dawaj wiecej zdjec a nie nas tu na glodzie pozostawiasz a u mnie podlogi to decha debowa olejowana , wszedzie taka sama, oprocz lazienek i kuchni, gdzie nie moge sie zdecydowac na jakies plytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 20.06.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Karolciu, podłoga w łazience prze!!! Co to za cudo??? Aaa i jeszcze mam pytanko co do tego ornamentu na wannie i na brodziku: naklejałaś? malowałaś? czy taką gotową wannę kupowałaś? a imprezka dzieciowa udana??? pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 ja też bym chciała wiedzieć jakie drewno na podłodze w łazience bo muszę co do swojej wreszcie decyzje podjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.06.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Googulek dobre pisze - że nam dawkujesz te emocje, i zostawiasz na głodzie, w oczekiwaniu na więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 20.06.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 (edytowane) dziewczynki moje kochane jak to co leży na podłodze w łazience? To, w związku z czym mnie, tak dzielnie wspierałyście przez ostatnie dwa dni, przez to się wszystko zaczęło. Panel łazienkowy, który był elementem do którego, dobierałam kolor podłogi na całej górze... To tylko wygląda jak drewno...niestety, no, i znowu doła mam Podłoga ta to Quick Step laguna specjalny panel szwedzki do łazienek. Obiecuję więcej zdjęć tylko muszę się ogarnąć troszku, bo śpiąco-ziewająca jestem i ledwo widzę literki, a miałam jeszcze dzisiaj odwiedzić parę wątków, Konstancjo wpadnę do Ciebie jutro... zmykam bo Lenka budzi się raptem za parę godzinek... Ragazza wanna i brodzik są z Kaldewei'a jest tam taka seria z ornamentem. Wzór ten jest wypalany w procesie produkcji sanitariatów, nie do zdarcia.( tak piszą bynajmniej...) Edytowane 21 Czerwca 2010 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.06.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 No to kolorowych snów Karola i czekamy na zdjęcia;). Wszystko wygląda pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 21.06.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Piękny ten Quick Step.Moja koleżanka też ma w łazience, drugi rok, wygląda super i jest bardzo praktyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 21.06.2010 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 o to super, że się sprawdza. Troszkę się bałam panela w łazience nawet facet od podłóg kręcił nosem, teraz myślę, żę chyba dlatego iż z tym małym kawałkiem podłogi musiał się nieźle nakombinować, bo oprócz kleju na łączeniach krótszych jest jeszcze uszczelka, która leci wzdłuż. Aniu pytałaś mnie się o podłogę na górze a ja byłam w dołku i zapomniałam odpisać co to, cała góra jest właśnie w Quick Stepie seria perspective UF 1001, dąb stary satynowy ciemny, deska a w łazience UR 1035 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 21.06.2010 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 jak ogarnę domek to zrobię kilka zdjęć, a za trzy dni mają montować listwy przypodłogowe, więc chyba wytrzymacie na tym głodzie... , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.06.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 no nie wiem, nie wiem....Ciezko bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.06.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Boska jest ta łazienka - super wyszło:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 21.06.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jeszcze 3 dni mamy wytrzymać w tym napięciu? Googulku, damy radę, bo nie wiem sama? BOSSSKO, Karola, po prostu masz BOSSKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Karola Ty tutaj nam fundujesz takie napięcie, że spać przez Ciebie nie bedziemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts