Famelia 22.06.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Zdjęcia prosimy, więcej zdjęć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 22.06.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) Witam cieplutko, nie mam co pokazywać , wszystko pozakrywane, jutro mają montować listwy i szafy do zabudowy w poniedziałek "przychodzą" schody. Wkleję parę zdjęć, które zrobiłam wcześniej, ale to nic specjalnego. Jeszcze przez 45 min będą moje urodziny, a nigdy wcześniej, przez 11 lat naszej znajomości, nie pokłóciłam się z mężem tak bardzo jak dziś... Smutno mi cholernie, ale przegiął ...http://img535.imageshack.us/img535/2236/dsc02126e.jpg Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us http://img714.imageshack.us/img714/3121/dsc02112jh.jpg Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us http://img412.imageshack.us/img412/3870/dsc02110p.jpg Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 22 Czerwca 2010 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 22.06.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Tort urodzinowy Lenki był okropny... dobrze, że były inne ciasta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 22.06.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 KAROLKA!!! 100 LAT! http://millionhundred.files.wordpress.com/2009/06/girl-cake.jpg kłótnią się nie przejmuj... tak byc musi czasami. a torcik Lenki - ten ładny z kotkiem? okropny był? weź mnie nie strasz, bo myszki właśnie zamówiłam Zuzi... ... a, msz na urodziny, chlapnij se Chianti! http://retis.sssup.it/ecrts07/pics/chianti.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 22.06.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 bardzo dziękować, chlipię sobię... idę po koc, będę dzisiaj spała na podłodze i nawet nie zmyję makijażu, a co mi tam, jak szaleć to szaleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 22.06.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Karolka ... a miałas przyjść ....zasięgnąć rady żeby starszych nie powielać ....no trudno ..... zawsze pogodzenia są do załatwienia ..tak że główa do góry ... samych szczęśliwych dni ....i pamiętaj życie zaczyna sie po czterdziestce ....tego bede sie trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 22.06.2010 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Monah, zamówiłaś myszki u Sowy? Jeśli tak, to ok, jadłam i był bardzo dobry, takze sie nie przejmuj. Konstancjo błędu nie powieliłam, poszło - nawet nie wiem o co... chyba zmęczenie i nerwy z końcówką tego całego b.urdelu. Moje słowa przepełniły czarę goryczy... i co to wszystko warte... i tak do piachu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.06.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Karola w kilka minut po urodzinach wszystkiego dobrego życzę no i nie chlip ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 23.06.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja jeszcze spóźniona wysyłam ciepłe myśli urodzinowe Głowa do góry, czasem emocje - szczególnie te budowlane - muszą znaleźć ujście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.06.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 karolciu droga, mam nadzieje ze dzis jak juz otworzysz oczka do dzien bedzie ci sie wydawal ladniejszy od kiedy sie zaczelismy budowac i ''wykanczac'' to jestem swiecie przekonana ze jezeli to przetrwamy to nic juz nam w zyciu straszne nie bedzie ! to naprwade ciezka proba w malzenstwie no a te nasze chlopy to czasami trudne bestie buziaki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 23.06.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Karola, Wszystkiego najlepszego, samych pięknych dni, spełnienia marzeń (także tych aranżatorskich, oczywiście) – zobacz, jaki piękny dzień, słońce, słońce, słońce! Masz absolutnie stylowy, piękny dom! Podłoga orzechowa jest fantastyczna…..Ależ masz widoki i przestrzeń w salonie!Ach te Twoje okna ze szprosami, uwielbiam!!! (jaka to firma??). Wiesz, każdemu zdarza się gorszy dzień, „ niezrozumienie dusz” i kłótnia damsko- męska, zwłaszcza dotyczące budowy, aranżacji….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 23.06.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Lasche, Famelio, Googulku,Anju, dziękuję Wam za życzenia i słowa wsparcia...ściskam Was gorąco To prawda , dzisiaj nowy dzień, świeci słoneczko i trzeba wyjść na przeciw problemom i postarać się je rozwiązać, wszak same tego nie uczynią. Googulku, masz rację, budowa to ciężka próba a w połączeniu z mnóstwem rozgrzebanych i niedokończonych spraw ze spaniem po kilka godzin, ciągłym jeżdżeniem w te i we wte z trójką dzieciaczków i ciągłą koniecznością podejmowania decyzji to niezła jazda bez trzymanki, jak to mówił Pawlak w Samych Swoich "ja wysiadam..." Anju firma gdzie zamawiałam okna to Megabud z Rumii, polecana na forum już od jakiegoś czasu i tak jak do jakości okien nie mam zastrzeżeń to niestety ich montaż pozostawia wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.06.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Karolku to i ja zostawię spóźnione NAJ NAJ NAJ i 100 lat a dziś już pewnie będzie wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 23.06.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Dziewczyny już wszystko właściwie powiedziały, więc pozostaje mi dołączyć się do życzeń: Karolciu życzę Ci nadziei, która nie gaśnie kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie. I uśmiechnij się dziewczyno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 23.06.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Do tortu wracając: smak torciku od Sowy z myszkami zależy od tego co pod dekoracja się kryje. Sama dekoracja jest niby jadalna, ale ja jakoś nie przepadam. Natomiast u nas pod dekoracją krył się tort pralinowy, który jest słodki jak 150, ale wg. mnie przepyszny. Od Sowy znam jeszcze tort bezowy - też pychota, ale jego nie przykrywają żadnymi dekoracjami, bo zbyt kruchy jest. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.06.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin!!! http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Szampan_upaja_wabi_Czas_1391433.jpg Trochę się spóźniłam ,ale szczerze życzę!!! ja tez się dzisiaj ostro poprztykałam ostro z chłopem .I co poszl;o? O przeprowadzkę oczywiście .Widzę ,ze z całej rodziny najbardziej ja się do niej palę .Reszta to ma dokładnie "gdzieś" .Ściągnęłam dzisiaj kobitke do mycia wypoczynku ,który muszę na razie ze sobą zabrać ,a M na to ,że co ja się tak gorączkuję , bo jak on teraz , na mokrym siedząc ,będzie mecze oglądał. .A ja głupia myślałam ,ze o go tym zmobilizuję do przewozu.A taaaam ,szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.06.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Karola spełnienia wszystkich marzeń! :):)Mam nadzieję, że dziś jest już lepiej...Wykończeniówka...no coż poróżniła już nie jedno małżeństwo. Do konca zostało Wam juz naprawdę nie wiele więc problemy z nia związane wkrótce się skonczą. Trzymaj sie ciepło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.06.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 zostawiam spóźnione życzenia urodzinowe i buziaki :hug:Dużo zdrówka, radości i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 24.06.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witajcie! Pasie, Ragazza, Beauty,Alunek, Aneta, już u nas ok ale było kiepsko, dziękuję za miłe słowa i za życzenia. Ragazza, dzięki , ja chyba też jadłam tort myszkowo-pralinowy - taki mocno czekoladowy z czymś chrupiącym w środku? Taki jadłam i był przepyszny, a za tą polewą - Ticino,też nie przepadam... Beauty, no nie, po prostu szok...!!! Kurka, po nocach człowiek nie śpi, w głowie kombinuje i układa co i jak, odlicza dni do przeprowadzki a tu ci wyskakują z meczem..., skąd ja to znam...i bądź tu zdrowy psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Hej Karolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts