Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykończeniówka czyli totalny chaos...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 991
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam cieplutko,

nie mam co pokazywać , wszystko pozakrywane, jutro mają montować listwy i szafy do zabudowy w poniedziałek "przychodzą" schody. Wkleję parę zdjęć, które zrobiłam wcześniej, ale to nic specjalnego. Jeszcze przez 45 min będą moje urodziny, a nigdy wcześniej, przez 11 lat naszej znajomości, nie pokłóciłam się z mężem tak bardzo jak dziś... Smutno mi cholernie, ale przegiął ...

http://img535.imageshack.us/img535/2236/dsc02126e.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img714.imageshack.us/img714/3121/dsc02112jh.jpg

http://img412.imageshack.us/img412/3870/dsc02110p.jpg

Edytowane przez karola&artur

KAROLKA!!!

100 LAT!

http://millionhundred.files.wordpress.com/2009/06/girl-cake.jpg

kłótnią się nie przejmuj... tak byc musi czasami.

a torcik Lenki - ten ładny z kotkiem? okropny był? weź mnie nie strasz, bo myszki właśnie zamówiłam Zuzi...

...

a, msz na urodziny, chlapnij se Chianti! ;)

http://retis.sssup.it/ecrts07/pics/chianti.jpg

Monah, zamówiłaś myszki u Sowy? Jeśli tak, to ok, jadłam i był bardzo dobry, takze sie nie przejmuj. Konstancjo błędu nie powieliłam, poszło - nawet nie wiem o co... chyba zmęczenie i nerwy z końcówką tego całego b.urdelu. Moje słowa przepełniły czarę goryczy... i co to wszystko warte... i tak do piachu ....

karolciu droga, mam nadzieje ze dzis jak juz otworzysz oczka do dzien bedzie ci sie wydawal ladniejszy :) od kiedy sie zaczelismy budowac i ''wykanczac'' to jestem swiecie przekonana ze jezeli to przetrwamy to nic juz nam w zyciu straszne nie bedzie ! to naprwade ciezka proba w malzenstwie no a te nasze chlopy to czasami trudne bestie :)

buziaki !!!

Karola,

Wszystkiego najlepszego, samych pięknych dni, spełnienia marzeń (także tych aranżatorskich, oczywiście) – zobacz, jaki piękny dzień, słońce, słońce, słońce!

Masz absolutnie stylowy, piękny dom!

Podłoga orzechowa jest fantastyczna…..Ależ masz widoki i przestrzeń w salonie!

Ach te Twoje okna ze szprosami, uwielbiam!!!

(jaka to firma??).

Wiesz, każdemu zdarza się gorszy dzień, „ niezrozumienie dusz” i kłótnia damsko- męska, zwłaszcza dotyczące budowy, aranżacji…..

Lasche, Famelio, Googulku,Anju, dziękuję Wam za życzenia i słowa wsparcia...ściskam Was gorąco :hug: To prawda , dzisiaj nowy dzień, świeci słoneczko i trzeba wyjść na przeciw problemom i postarać się je rozwiązać, wszak same tego nie uczynią. Googulku, masz rację, budowa to ciężka próba a w połączeniu z mnóstwem rozgrzebanych i niedokończonych spraw ze spaniem po kilka godzin, ciągłym jeżdżeniem w te i we wte z trójką dzieciaczków i ciągłą koniecznością podejmowania decyzji to niezła jazda bez trzymanki, jak to mówił Pawlak w Samych Swoich "ja wysiadam..." Anju firma gdzie zamawiałam okna to Megabud z Rumii, polecana na forum już od jakiegoś czasu i tak jak do jakości okien nie mam zastrzeżeń to niestety ich montaż pozostawia wiele do życzenia.

Do tortu wracając:

smak torciku od Sowy z myszkami zależy od tego co pod dekoracja się kryje. Sama dekoracja jest niby jadalna, ale ja jakoś nie przepadam. Natomiast u nas pod dekoracją krył się tort pralinowy, który jest słodki jak 150, ale wg. mnie przepyszny. Od Sowy znam jeszcze tort bezowy - też pychota, ale jego nie przykrywają żadnymi dekoracjami, bo zbyt kruchy jest.

Smacznego ;)

Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin!!!

http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Szampan_upaja_wabi_Czas_1391433.jpg

Trochę się spóźniłam ,ale szczerze życzę!!! ja tez się dzisiaj ostro poprztykałam ostro z chłopem .I co poszl;o? O przeprowadzkę oczywiście .Widzę ,ze z całej rodziny najbardziej ja się do niej palę .Reszta to ma dokładnie "gdzieś" .Ściągnęłam dzisiaj kobitke do mycia wypoczynku ,który muszę na razie ze sobą zabrać ,a M na to ,że co ja się tak gorączkuję , bo jak on teraz , na mokrym siedząc ,będzie mecze oglądał. .A ja głupia myślałam ,ze o go tym zmobilizuję do przewozu.A taaaam ,szkoda gadać

Karola spełnienia wszystkich marzeń! :):):)Mam nadzieję, że dziś jest już lepiej...Wykończeniówka...no coż poróżniła już nie jedno małżeństwo. Do konca zostało Wam juz naprawdę nie wiele więc problemy z nia związane wkrótce się skonczą;). Trzymaj sie ciepło;)

Witajcie!

Pasie, Ragazza, Beauty,Alunek, Aneta, już u nas ok :) ale było kiepsko, dziękuję za miłe słowa i za życzenia.

Ragazza, dzięki :), ja chyba też jadłam tort myszkowo-pralinowy - taki mocno czekoladowy z czymś chrupiącym w środku? Taki jadłam i był przepyszny, a za tą polewą - Ticino,też nie przepadam... :)

Beauty, no nie, po prostu szok...!!! Kurka, po nocach człowiek nie śpi, w głowie kombinuje i układa co i jak, odlicza dni do przeprowadzki a tu ci wyskakują z meczem...:jawdrop:, skąd ja to znam...i bądź tu zdrowy psychicznie :eek: