jonna 30.09.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 W stanach mają taniej Kitchen-aid ale mają inne napięcie i trzeba kombinować kondensator ja kupowałam w Pixelmani polski sklep a magazyny mają we Francji i też jest taniej proszę sprawdzić bo to było trzy lata temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.09.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam jeszcze tu nie gościłam.....a jestem często ...... Karola stworzyłaś PIĘKNE wnętrza.....W Twoim domu jest wszystko elegancja, prostota i najważnejsze DOMOWO, wnętrza z duszą. Gratuluję wyczucia smaku i estetyki, cudnie, pięknie.....Będę nadal przychodzić jak pozwolisz.....Dzieciaczki urocze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.09.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 W stanach mają taniej Kitchen-aid ale mają inne napięcie i trzeba kombinować kondensator ja kupowałam w Pixelmani polski sklep a magazyny mają we Francji i też jest taniej proszę sprawdzić bo to było trzy lata temu:) wlasnie sprawdzilam, cena od 199 dolar do 299 dolarow. Ale nie wysylaja za granice szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.09.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Cześć Karola, co ja czytam... jakieś smutki dopadły cię? Głowa do góry ,wszystko się jakoś ułoży:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.09.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Karola ale gdziekolwiek bedziesz przyslesz zdjecia chatki co????? Ja sie nie wypowiadam na temat emigracji (wspolczuje decyzji wiem przez co przechodzicie)... powiem tylko krótko wszedzie dobrze ale w domu najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 30.09.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 wpadłam tylko an chwilę..na momencik..i tak jak to bywa z uzależnieniami ..zostaję..trudno:) widzę, tylko ,że wpadłam w złym momencie z tymi odwiedzinami..życiowe dylematy ...wciąż jakieś nas dopadają...przesyłam swoje pozytywne fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.09.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Karola jak widzę Twoje zdjątka to czuję w nich tchnienie Skandynawii...:pNowa Zelandia jest cudna ale...:rolleyes:naprawdę współczuję Wam tych emigracyjnych dylematów. My wyjechaliśmy 8 lat temu zaraz po studiach na rok...no i utkwilismy.Gdyby nie fakt, że mamy rodzinę - Łukaszka i Dzidzię w drodze nie wiem jakby było z powrotem do kraju. Jak widzę jakie moje dziecko jest w Pl szczęsliwe obcując z Dziadkami nie mam sumienia odbierać mu tych chwil. Po za tym nie mogę nazwać się patriotką ale ja bardzo chciałabym żyć w Pl, poprostu cholernie za nią tęsknie - każdego niemal dnia.|Dlatego od maja bedziemy próbować zaakceptować polskie realia.Tutaj w No poznaliśmy wielu cudownych ludzi.Mamy tu wielu znajomych, bardzo dobre życie (jestem pewna, że w Pl nie będziemy żyć na tym samym poziomie jak tutaj) ale to nigdy nie bedzie nasz dom, nigdy...nie ma kraju idealnego, w Pl jest wiele mankamentów ale to nasz brud a ten jakoś mniej przeszkadza niż ten obcy - zagraniczny. Nie piszę Ci tego wszystkiego aby Cie zniechęcić, nie znam Waszej sytuacji ale chcę się podzielić z Toba swoimi emigracyjnymi odczuciami. Wy macie Dzieciaki, co prawda One szybko akceptują nowe sytuacje ale dla nich to bedzie prawdziwa wywrotka. Karola życzę Wam mądrej decyzji, najlepszej dla całej Rodziny.Oby Wasze dylematy szybko się rozwiały, ściskamCię mocno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.09.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Smutno się zrobiło....Mam wielką nadzieję, Karolino, że wszystko się Wam ułoży; możliwie najlepiej dla Was, że podejmiecie dobrą decyzję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 01.10.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Karolka za te inspiracje nowozelandzkie to ja ci cos zrobie ... ten stół w panoramie drzwi ... i ta woda ... wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.10.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.10.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Karola gdzie się podziewasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 15.10.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 witajcie kochane:) jestem tu czasem, zastanawiam się nad usunięciem wątku, bo moje wpisy są tak nieregularne, że mi wstyd iż czasami odpisuję na wasze posty tak długo, no ale nie mogę jakoś się ogarnąć... chciałabym czasem napisać coś mądrego , ale mi nie wychodzi, chyba się cofam w rozwoju , a pomyśleć, że moje wypracowanie maturalne z polskiego było przez jakiś czas stawiane za wzór dla przyszłych maturzystów... dawno to było............ Walczymy z realiami, a raczej dryfujemy po szarym morzu codzienności i problemów, które nagle spiętrzyły się i jak wodospad runęły między nas.......... jestem na etapie takiej muzyki: http://www.youtube.com/watch?v=fZeA0PbjcdI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=GWrxs2RDNRU&feature=related więc możecie sobie wyobrazić w jakim jestem stanie psychicznym, bo fizycznie, to wszystko być musi ok, dla dzieci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 15.10.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.10.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Karola,bardzo mocno mocno mocno wierzę, że wszystkie problemy uda się Wam pokonać....Ściskam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 15.10.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Karolciu myśl pozytywnie, wstawaj z uśmiechem na twarzy i duszy mimo wszystko. W dużej mierze to od Ciebie zależy, jaki nastrój będą miały Twoje dzieci i czy będą śmiały się w głos razem z Tobą...co ma być to i tak będzie, więc szkoda Twojego zdrowia i JA na zamartwianie się. Głową muru nie przebijesz, ale pogodą ducha sprawisz, że nie będzie taki twardy...wiem, wiem łatwo się pisze...I absolutnie nie usuwaj wątku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.10.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.10.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Karolka, wyjdź z dołka, zobacz jak pięknie świeci słońce, jakie masz piękne i zdrowe skarby w domu i się uśmiechnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.10.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 :hug:Karola Trzymajcie się cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.10.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Karola, widać, że mocno Cię ta codzienność przygniotła. Czy może potrzebujesz jakiejś pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 15.10.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Karolka w pełni popieram KIcikici ... wiem, że dla swoich słodziaków zdobędziesz się na uśmiech ale postaraj sie na trochę pogody dla siebie jesteś ważna ... w takim domu czy innym ... i musisz dbać o siebie zwłaszcza w sferze psychiki ... nie lekceważ jej i :hug:pamietaj ciotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts