Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykończeniówka czyli totalny chaos...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 991
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karola,

weź no przenieś ten dom jakieś 700 km i biorę, biorę, dziś kupuję!:)

Jest......tak niewiarygodnie domowo, stylowo, a przy tym na najwyższych obrotach pt. chic & stylish.

Lenka wymiata w kąpieli, leżakowanie z psem boskie.

Patrząc na zdjęcie kominka nieco się niepokoję, czy słusznie przeniosłam nasz na inną ścianę - miał być usytuowany dokładnie jak Twój.

No i ciągle och i ach, jak patrzę na orzech na podłodze.

ja Sudokrem poznaję już z daleka :(,,, mój Julek jak jak miał 2,5roku wysmarował siebie i 0,5 rocznego Franka ,,, jedną bluzkę wyrzuciłam do kosza, a mycie im włosów było koszmarem nie tylko dla mnie,,, "cudokrem"

Karola pięknie u Ciebie będzie wszędzie w każdym domu, założę się że po wybudowaniu tego domu wiesz co byś chciała inaczej,,, nowe pomysły itp. teraz to już niech się fachowcy Ciebie boją:)

Oj, Karola... od dawna jestem Twoją zagorzałą fanką, a teraz mi łzy poleciały:-( Ktoś będzie miał cuuudny dom... Taki ciepły, przytulny, prosto z serca. Jak z najpiękniejszego katalogu...

Ale trochę się podłamałam:-( Bo my też tak nie do końca rozsądnie, bo chudo z kasą (prawie rok temu wystawiliśmy na sprzedaż segment, gdzie jest biuro męża i kiepsko to idzie:-(), a trzy lata się przymierzaliśmy i w końcu zaczęliśmy. Wierzyłam, że się uda. Bo ja to taka niepoprawna optymistka jestem... No to teraz musimy zwolnić z budową. A jesteśmy dopiero w piwnicach... Ale nadal wierzę (to już chyba nieuleczalne:-$), że to co nas spotyka, to najlepsze co może się nam zdarzyć. Bez względu na wynik. I też uważam, że nawet jak się nie uda to warto próbować. Bo bez tego napewno nie wyjdzie! A jakie mamy potem doświadczenie:-)

Karola, nie jesteś "miękka", jesteś niesamowitą, mądrą kobietą, która dokonuje wyborów najlepszych dla swojej rodziny, dla której bardziej od realizacji swoich wymarzonych wizji liczą się potrzeby najbliższych (powaliłaś mnie np. na kolana, gdy "odpuściłaś" wymianę podłogi, bo zobaczyłaś zmęczone oczy męża!). Jesteś wielka! Wiesz co jest w życiu ważne. Dzieciaczki mają cuuudowną Mamę, a mąż niebywale dzielną żonę. Howk! Pozdrawiam i trzymam kciuki!

Karola, ja też mam trzy foteliki z tyłu auta (i się każdy pyta jak to robię, bo auto w kombi - ale osobowe, cóż, niemiecki rodzinny samochód - pies w bagażniku na dodatek jeździ) i one też mi tak zasypiają. Jaki spokój wtedy w czasie jazdy, co?

Lenka jest prześliczna!

Wiesz, ponoć najtrudniej podjąć decyzję, wtedy jest człowiekowi najciężej, bo się waha, waży wszelkie za i przeciw. Jak już zdecyduje co chce - to się koncentruje na tym jak ma osiągnąć to co postanowił. U mnie się ten mechanizm sprawdza na 200%, myślę, że u Ciebie też. Z teściami się dogadasz, czas zmienił i ich, i Was. A poza tym z tego co zrozumiałam będziecie jednak mieszkać w osobnych domach. Będzie dobrze, nie ma innej opcji.

Witam Cie KAROLA cieplutko :-) Wczoraj, jeszcze z `ukrycia` do 2 w nocy czytałam /oglądalam Twoj wątek .. Śmialam się , wzruszałam, smucilam razem z Tobą !! Dom jest piękny, ale wiesz co ? Tak jak powiedziala to ktoraś z dziewczyn : dom jest tam gdzie jesteś Ty i Twoja rodzinka !! A remont `teściowizny ` może pozwoli stworzyć perfekcyjne miejsce na ziemi :-) kto wie !! od teraz tylko pozytywnych chwil Ci życzę :-) daleka lub bliska :-) sąsiadka z Trójmiasta :-)

PS . Wiesz co jest piękne ? Ta szturmowa grupa wsparcia !!!

Witak Karolciu, od jakiegos czasu podgladam jakie cuda robisz w swoim domku i nadziwic sie nie moge.......jest pieknie, moje gratulacje....tak naprawdę myszkując po Twoim domku, miałam do ciebie całą listę pytań, że tak mnie zatkało z zachwytu, że nasuwa mi sie tylko jedno, kochana podpowiedz mi gdzie kupiłas te piękne płyteczki, które masz w kuchni? właśnie wyobraziłam sobie je w swojej łazience gościnnej, buszowałam po necie ale nigdzie ich nie widzę, bede wdzieczna za podpowiedz.......

Myślę, że każdy dom, w którym będziesz mieszkała będzie równie piękny, bo do to nie tylko mury i dach, dom przede wszystkim to ludzie i piękne dzieci :)

także kochana głowa do góry, ja chętnie obejrze Twoje kolejne poczynania....

Pozdrawiam serdecznie i całuję :)

Uploaded with ImageShack.us

http://img265.imageshack.us/img265/4492/dsc02115z.jpg

http://img265.imageshack.us/img265/5903/dsc02118do.jpg

w łazience nie ma jeszcze zlewu i ... nie wiem kiedy się zjawi :roll:

Przepiękne kinkiety. Co to takiego jeśli mogę spytać?

Przy okazji chciałam się przywitać:)

Cześć dziewczynki :)

wróciłam :)

ehm... od czego tu zacząć...

no dobra wrzucę jakieś zdjątko na przebłaganie Wasze ;)

udało mi się troszkę udomowić naszą kuchnię choć jeszcze zasłonek i innych duperelków brak

http://img844.imageshack.us/img844/9168/dsc02904p.jpg

Błagam o namiar na te krzesła (hokery). Błagam, dosłownie błagam!!!:D