lasche 20.01.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 zdjęcia śpiących dzieci rozkładają mnie na łopatki ...no ale ta modelka w kremie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 20.01.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 racja, zdjęcie w samochodzie-number one! a i kremowa panienka też niezła... czyżby to był nasz ulubiony do zmywania Sudocrem? Jak Ci źle Karolciu, to popatrz sobie na swoje trzy skarby - pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.01.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Karola, weź no przenieś ten dom jakieś 700 km i biorę, biorę, dziś kupuję! Jest......tak niewiarygodnie domowo, stylowo, a przy tym na najwyższych obrotach pt. chic & stylish. Lenka wymiata w kąpieli, leżakowanie z psem boskie. Patrząc na zdjęcie kominka nieco się niepokoję, czy słusznie przeniosłam nasz na inną ścianę - miał być usytuowany dokładnie jak Twój. No i ciągle och i ach, jak patrzę na orzech na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 20.01.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 ja Sudokrem poznaję już z daleka ,,, mój Julek jak jak miał 2,5roku wysmarował siebie i 0,5 rocznego Franka ,,, jedną bluzkę wyrzuciłam do kosza, a mycie im włosów było koszmarem nie tylko dla mnie,,, "cudokrem" Karola pięknie u Ciebie będzie wszędzie w każdym domu, założę się że po wybudowaniu tego domu wiesz co byś chciała inaczej,,, nowe pomysły itp. teraz to już niech się fachowcy Ciebie boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.01.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Boskie foty dzieciaki królują :) a dom powala :) będę Ci kibicować z całych sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.01.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Karola Twoje spiace w aucie 3 Szczescia rozlozyky mnie zupelnie... :lol2:Zobaczysz bedzie dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.01.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Dzieciaki fan - ta - sty - czne! To straszne, wszyscy się cieszą na Waszą przeprowadzkę i remont w Twoim wykonaniu I kolejne piękne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 22.01.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Karola,zdradz mi prosze ile szerokosci maja Twoje piekne obledne drzwi do waitrołapu, chodzi mi o szerokosc łacznie ze swietlikami bocznymi. Dzieki z gory za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 22.01.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Oj, Karola... od dawna jestem Twoją zagorzałą fanką, a teraz mi łzy poleciały:-( Ktoś będzie miał cuuudny dom... Taki ciepły, przytulny, prosto z serca. Jak z najpiękniejszego katalogu...Ale trochę się podłamałam:-( Bo my też tak nie do końca rozsądnie, bo chudo z kasą (prawie rok temu wystawiliśmy na sprzedaż segment, gdzie jest biuro męża i kiepsko to idzie:-(), a trzy lata się przymierzaliśmy i w końcu zaczęliśmy. Wierzyłam, że się uda. Bo ja to taka niepoprawna optymistka jestem... No to teraz musimy zwolnić z budową. A jesteśmy dopiero w piwnicach... Ale nadal wierzę (to już chyba nieuleczalne:-$), że to co nas spotyka, to najlepsze co może się nam zdarzyć. Bez względu na wynik. I też uważam, że nawet jak się nie uda to warto próbować. Bo bez tego napewno nie wyjdzie! A jakie mamy potem doświadczenie:-)Karola, nie jesteś "miękka", jesteś niesamowitą, mądrą kobietą, która dokonuje wyborów najlepszych dla swojej rodziny, dla której bardziej od realizacji swoich wymarzonych wizji liczą się potrzeby najbliższych (powaliłaś mnie np. na kolana, gdy "odpuściłaś" wymianę podłogi, bo zobaczyłaś zmęczone oczy męża!). Jesteś wielka! Wiesz co jest w życiu ważne. Dzieciaczki mają cuuudowną Mamę, a mąż niebywale dzielną żonę. Howk! Pozdrawiam i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 23.01.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kto ma pomysł na podłogę sosnową lakierowaną, żeby wyszła szara, hę? Ja bym zdarła lakier, na to bejcę szarą i na to znów lakier. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 23.01.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Karola, ja też mam trzy foteliki z tyłu auta (i się każdy pyta jak to robię, bo auto w kombi - ale osobowe, cóż, niemiecki rodzinny samochód - pies w bagażniku na dodatek jeździ) i one też mi tak zasypiają. Jaki spokój wtedy w czasie jazdy, co?Lenka jest prześliczna! Wiesz, ponoć najtrudniej podjąć decyzję, wtedy jest człowiekowi najciężej, bo się waha, waży wszelkie za i przeciw. Jak już zdecyduje co chce - to się koncentruje na tym jak ma osiągnąć to co postanowił. U mnie się ten mechanizm sprawdza na 200%, myślę, że u Ciebie też. Z teściami się dogadasz, czas zmienił i ich, i Was. A poza tym z tego co zrozumiałam będziecie jednak mieszkać w osobnych domach. Będzie dobrze, nie ma innej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blueeye 26.01.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witam Cie KAROLA cieplutko Wczoraj, jeszcze z `ukrycia` do 2 w nocy czytałam /oglądalam Twoj wątek .. Śmialam się , wzruszałam, smucilam razem z Tobą !! Dom jest piękny, ale wiesz co ? Tak jak powiedziala to ktoraś z dziewczyn : dom jest tam gdzie jesteś Ty i Twoja rodzinka !! A remont `teściowizny ` może pozwoli stworzyć perfekcyjne miejsce na ziemi kto wie !! od teraz tylko pozytywnych chwil Ci życzę daleka lub bliska sąsiadka z Trójmiasta PS . Wiesz co jest piękne ? Ta szturmowa grupa wsparcia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dejzi 29.01.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witak Karolciu, od jakiegos czasu podgladam jakie cuda robisz w swoim domku i nadziwic sie nie moge.......jest pieknie, moje gratulacje....tak naprawdę myszkując po Twoim domku, miałam do ciebie całą listę pytań, że tak mnie zatkało z zachwytu, że nasuwa mi sie tylko jedno, kochana podpowiedz mi gdzie kupiłas te piękne płyteczki, które masz w kuchni? właśnie wyobraziłam sobie je w swojej łazience gościnnej, buszowałam po necie ale nigdzie ich nie widzę, bede wdzieczna za podpowiedz....... Myślę, że każdy dom, w którym będziesz mieszkała będzie równie piękny, bo do to nie tylko mury i dach, dom przede wszystkim to ludzie i piękne dzieci także kochana głowa do góry, ja chętnie obejrze Twoje kolejne poczynania.... Pozdrawiam serdecznie i całuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.02.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Uploaded with ImageShack.us http://img265.imageshack.us/img265/4492/dsc02115z.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img265.imageshack.us/img265/5903/dsc02118do.jpg Uploaded with ImageShack.us w łazience nie ma jeszcze zlewu i ... nie wiem kiedy się zjawi Przepiękne kinkiety. Co to takiego jeśli mogę spytać? Przy okazji chciałam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.02.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Cześć dziewczynki wróciłam ehm... od czego tu zacząć... no dobra wrzucę jakieś zdjątko na przebłaganie Wasze udało mi się troszkę udomowić naszą kuchnię choć jeszcze zasłonek i innych duperelków brak http://img844.imageshack.us/img844/9168/dsc02904p.jpg Uploaded with ImageShack.us Błagam o namiar na te krzesła (hokery). Błagam, dosłownie błagam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 01.02.2011 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 cześć Magda, krzesła są z Ikea henriksdale czy coś, jak dobrze pamiętam ( musieliśmy skrócić nogi ) natomiast kinkiety markslojd, ale nie pamiętam nazwy :\ odpiszę Wam dziewczynki w krótce, mam ostatnio urwanie głowy, znowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.02.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Bardzo dziękuję i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 04.02.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Karola :hug:wróć szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 04.02.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Czekamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 04.02.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Twój dom jest poprostu... piękny!!! Uwielbiam tu zaglądać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts