Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykończeniówka czyli totalny chaos...

Recommended Posts

Karola ,przykro czytać o tych wszystkich Twoich kłopotach ,ale nie możesz się załamywać .ZaWSZE JEST JAKIEŚ WYJŚCIE ,LEPSZE LUB GORSZE ,ALE JEST... Wierzę w to głęboko ,że uda Wam się wyjść z tego impasu i już będzie tylko lepiej...może z tym wyjazdem nie jest głupi pomysł ,niech może M pojedzie na rekonesans ...i Nie zapijaj tych kłopotów ,bo to jest bardzo szybka droga do AA,szczególnie u osób wrażliwych.Bądź silna , ściskam mocno i trzymam kciuki ,by wszystko zeszło na właściwy tor

• Odpowiedzi 991
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beauty, Anetko,Coni :hug:

Wiecie, co jak się tak cofam pamięcią wstecz to stwierdzam, że ktoś iny przeżył te ostatnie 10 lat za mnie. Wszystko jakoś od dup.y strony. Studia, praca wszystko naraz, bez chwili oddechu. Potem jak nie w ciąży to karmiąca;) cycki do pasa, ( małż, czasem pyta pieszczotliwie z jakiego plemienia jestem... Zulugula! ;), brzuch jak spod noża dr. Frankenstein'a. 4 przeprowadzki zawsze z maluchami, no i budowa domu, która dobiła mnie fizycznie i wyprowadzka z niego - cios w serce.

W imię czego, to wszystko... kurka, no! Nie poddam się, nigdy! Dużo zniosłam, zniosę jeszcze ( jajo chyba). Chaos totalny :bash:Jedyne co mi w życiu wyszło, to moje dzieciaczki

Edytowane przez karola&artur

Karola nawet jak wyjdzie w życiu więcej to na końcu i tak pozostaje ... pozostają ... dzieci ... jedyne co a właściwie kto jest ważny i się liczy ...

z budową o reszcie nie wspominając przeszłaś wiele ... ale co nas nie zabije to nas wzmocni ... trudno ... wiem, że to trudne ale nie patrz do tyłu (wiem trudno nie patrzeć jak rzeczywistość na siłę się przed oczy wciska ) ... patrz przed siebie ... zbuduj sobie wasz mały świat w którym są rzeczy ważne ... i je pielęgnuj ... i do przodu :)

Karola, nie załamuj się! Kiedyś byliśmy w podobnej sytuacji i stwierdziliśmy wtedy, że mamy 2 wyjścia -

załamać się albo dać radę. Wybraliśmy to drugie rozwiązanie, choć było okropnie ciężko.

Ale były dzieci i trzeba było dalej pchać ten wózek.

"Nie jest porażką upaść. Porażką jest nie podnieść się. "

Trzymam za Was mocno kciuki!

Karola ...jak jest tak straaasznie dupascie to ...moze byc tylko LEPIEJ ...wyznacz sobie cel, marzenie, glupie nawet i pozornie nie do zrealizowania na teraz ...Kanada ? a prosze bardzo niech bedzie ...i mysl o tym jak celu osiagalnym, ktory sie spelni wkrotce ...tylko o czasie nie mysl bo to doluje ...i mysl projekcyjnie...spelni sie spelni ...i marz ...bo czasem marzenia pozwalaja przezyc ciezkie chwile ...i trzymam kciuki ...bardzo mocno

Karola, czytałam Cię w doskokach, zachwycona i onieśmielona Twoim gustem i smakiem. Przykro mi, że jest jak jest, ale może być tylko lepiej. Nie myślałaś o tym, żeby ludziom urządzać mieszkania? :D Ja bym Cię sama wynajęła :D

może powinnaś przeczytać: http://merlin.pl/Sekret_Rhonda-Byrne/browse/product/1,565089.html

Jak chcesz, to Ci swój egzemplarz pożyczę!

• 4 weeks później...

Witam

wpadłam przez przypadek, widziałam że odwiedziłas mój profil:)

Dom piękny

doczytałam również że szykujecie się do sprzedaży

jedno co Tobie powiem

z takim gustem to nawet jesli zamieszkasz w kawalerce

będzie superowo;)

głowa do góry

pomyśl że za kilka lat w głowie znajdą się inne plany a to będzie przyjemnym wspomnieniem:)

wyanna

jesteś już bogata?

kiedyć czytałam o tej publikacji

mam mieszane uczucia

• 2 weeks później...
  • 5 months później...