Beauty 09.05.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Karola ,przykro czytać o tych wszystkich Twoich kłopotach ,ale nie możesz się załamywać .ZaWSZE JEST JAKIEŚ WYJŚCIE ,LEPSZE LUB GORSZE ,ALE JEST... Wierzę w to głęboko ,że uda Wam się wyjść z tego impasu i już będzie tylko lepiej...może z tym wyjazdem nie jest głupi pomysł ,niech może M pojedzie na rekonesans ...i Nie zapijaj tych kłopotów ,bo to jest bardzo szybka droga do AA,szczególnie u osób wrażliwych.Bądź silna , ściskam mocno i trzymam kciuki ,by wszystko zeszło na właściwy tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.05.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Karola Kochana nie mam niestety dla Ciebie zlotej rady ale mysle i sciskam mocno:hug: tez jestem na zakrecie i mam ogromna ochote na butelke chianti:rolleyes: albo prozac ale matkom karmiacym niedozwolone:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 09.05.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) Beauty, Anetko,Coni Wiecie, co jak się tak cofam pamięcią wstecz to stwierdzam, że ktoś iny przeżył te ostatnie 10 lat za mnie. Wszystko jakoś od dup.y strony. Studia, praca wszystko naraz, bez chwili oddechu. Potem jak nie w ciąży to karmiąca;) cycki do pasa, ( małż, czasem pyta pieszczotliwie z jakiego plemienia jestem... Zulugula! , brzuch jak spod noża dr. Frankenstein'a. 4 przeprowadzki zawsze z maluchami, no i budowa domu, która dobiła mnie fizycznie i wyprowadzka z niego - cios w serce. W imię czego, to wszystko... kurka, no! Nie poddam się, nigdy! Dużo zniosłam, zniosę jeszcze ( jajo chyba). Chaos totalny :bash:Jedyne co mi w życiu wyszło, to moje dzieciaczki Edytowane 9 Maja 2011 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 09.05.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Karola nawet jak wyjdzie w życiu więcej to na końcu i tak pozostaje ... pozostają ... dzieci ... jedyne co a właściwie kto jest ważny i się liczy ... z budową o reszcie nie wspominając przeszłaś wiele ... ale co nas nie zabije to nas wzmocni ... trudno ... wiem, że to trudne ale nie patrz do tyłu (wiem trudno nie patrzeć jak rzeczywistość na siłę się przed oczy wciska ) ... patrz przed siebie ... zbuduj sobie wasz mały świat w którym są rzeczy ważne ... i je pielęgnuj ... i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 09.05.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Karolcia, dziewczyny mają rację. Po burzy zawsze wychodzi słońce. Trzymam za Ciebie/Was kciuki i wierze, że niedługo się uśmiechniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 09.05.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Karola, a ja podziwiam, że nawet w takiej sytuacji potrafisz wykrzesać z siebie poczucie humoru i wolę walki. Jesteś wielka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 09.05.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Karola, nie załamuj się! Kiedyś byliśmy w podobnej sytuacji i stwierdziliśmy wtedy, że mamy 2 wyjścia -załamać się albo dać radę. Wybraliśmy to drugie rozwiązanie, choć było okropnie ciężko.Ale były dzieci i trzeba było dalej pchać ten wózek. "Nie jest porażką upaść. Porażką jest nie podnieść się. " Trzymam za Was mocno kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.05.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Karola, dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.05.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Karola ...jak jest tak straaasznie dupascie to ...moze byc tylko LEPIEJ ...wyznacz sobie cel, marzenie, glupie nawet i pozornie nie do zrealizowania na teraz ...Kanada ? a prosze bardzo niech bedzie ...i mysl o tym jak celu osiagalnym, ktory sie spelni wkrotce ...tylko o czasie nie mysl bo to doluje ...i mysl projekcyjnie...spelni sie spelni ...i marz ...bo czasem marzenia pozwalaja przezyc ciezkie chwile ...i trzymam kciuki ...bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.05.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 strasznie mi przykro czytać co się dzieje u ciebie,ale również wierzę w słowa, że po burzy przychodzi słońce,czego Tobie i sobie życzęTrzymaj się i nie poddaj dla swoich skarbów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 18.05.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Karola, czytałam Cię w doskokach, zachwycona i onieśmielona Twoim gustem i smakiem. Przykro mi, że jest jak jest, ale może być tylko lepiej. Nie myślałaś o tym, żeby ludziom urządzać mieszkania? Ja bym Cię sama wynajęła może powinnaś przeczytać: http://merlin.pl/Sekret_Rhonda-Byrne/browse/product/1,565089.html Jak chcesz, to Ci swój egzemplarz pożyczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 13.06.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witamwpadłam przez przypadek, widziałam że odwiedziłas mój profil:) Dom pięknydoczytałam również że szykujecie się do sprzedaży jedno co Tobie powiemz takim gustem to nawet jesli zamieszkasz w kawalercebędzie superowo;) głowa do górypomyśl że za kilka lat w głowie znajdą się inne plany a to będzie przyjemnym wspomnieniem:) wyannajesteś już bogata?kiedyć czytałam o tej publikacjimam mieszane uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 16.06.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Za tę odmianę karmy - z całej siły kciuki zaciskam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 27.06.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Karolciu jestem pełna nadziei, że wyszło słońce. Ściskam cała Twoją rodzinę - jesteś najdzielniejsza z dzielnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Karola napisz cos, daj znac jak zyjecie, sciskam Was mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.12.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Hop hop!postanowilam wyciągnąć Twój wątek na początek z nadzieja,ze odezwiesz się i ze powiesz,ze już lepiej...brakuje nam tu Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Piękna jest radość w Święta, Ciepłe są myśli o bliskich, Niech pokój, miłość i szczęścieOtoczy dzisiaj nas wszystkich http://i1.fmix.pl/fmi1488/3a77d7bd000752924ef34b4c/zdjecie.jpg Rodzinnych, bogatych w miłość Świąt życzy rodzinka lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 23.12.2011 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://lh5.googleusercontent.com/-6lihDyZsNfs/TvPFYmzfiLI/AAAAAAAAABE/UZ1T56cMop0/s912/zyczenia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.12.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img845.imageshack.us/img845/3231/img2626x.jpg Uploaded with ImageShack.us Pełnych spokoju, rodzinnego ciepła, wypełnionych miłością i pokojem Świąt Bożego Narodzenia życzy Aneta z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 24.12.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Z okazji Świąt dużo zdrowia, spokoju, uśmiechu, miłości, przyjaźni i ciepła rodzinnego, a w Nowym Roku 2012 samych szczęśliwych dni życzy Asia z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts