Famelia 21.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Nie mam pojęcia, ale faktycznie, zachwycają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 21.03.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Nie mam pojęcia, ale faktycznie, zachwycają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Też nie wiem, co to, bardzo ładne. W takim wypadku należy odczekac, czy zauroczenie nie minie, tak bywa z zauroczeniami! ...a gdzie znalazłas to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 21.03.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 na fotoforum gazeta. Nie mogę czekać, aż mi zauroczenie minie bo to uczucie przerodziło się w zakochanie , a jak wiadomo"miłości nie można odrzucić" Poza tym jutro 'idzie' moje zamówienie na cegiełki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Może na tym fotoforum zapytać? Bo nie wiem, czy to inaczej można znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 21.03.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 kurka, no pytałam, ale dziewczyna od tego zdjęcia, miała te płytki w programie do projektowania przestrzeni i też nie wie co to może być. Baterie wylały mi się wewnątrz aparatu fot. , zdjęć nie budziet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ojejku, to aparat chyba mało uzywany był? A te plytki trochę przypominają te "meksykańskie", tylko są ładniej wykonane i szlachetniejsze. Naprawdę nei mam pojęcia, co to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 21.03.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 sure, nie uwierzysz, jak się to stało ! Podmienili nam baterie w banku jak mąż zostawiał aparat u swojego doradcy kredytowego!!! Bał się zostawić samą kartę a nie zdążyliśmy zgrać zdjęć na płytkę więc, jako, że miał do niego zaufanie - zostawił aparat ( na parę godzin - śpieszyliśmy się z transzą). Nie zwróciłam uwagi na to, że baterie są inne a, że krzyczało, że trzeba doładować - doładowałam, tylko, że były tam baterie "nieładowalne". Zalało ładowarkę , a że nie zwróciłam na to uwagi , zalało także aparat. Nie mówię, że to właśnie on, ale być może ktoś z jego asystentów... Nikomu innemu aparatu nie pożyczaliśmy. Po prostu nie mogę w to uwierzyć Parędziesiąt złotych, a teraz tyle strat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 sure, nie uwierzysz, jak się to stało ! Podmienili nam baterie w banku jak mąż zostawiał aparat u swojego doradcy kredytowego!!! Karola, to brzmi szokująco! To który bank i doradcę mam omijać?? I dlaczego musiał zostawić aparat, a nei mógł zdjęć przesłać?? ..a jeszcze w sprawie płytek przyszlo mi do głowy, że możesz popytac w innych komentarzach, np u Efilo, Malgos, czy Kasiorka, może ktoś widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 21.03.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Bo, akurat wracał z budowy z nowymi zdjęciami i wszystko było tak na gorąco...ach szkoda gadać..., nie chcę rzucać oskarżeń na konkretną osobę. Jutro ma tam jechać i wyjaśnić sytuację . Zobaczymy co z tego będzie... tylko, że teraz sprawa dotyczy już nie tylko podmiany baterii, ale uszkodzenia aparatu i ładowarki, a to już moja sprawka Co do kafelek, to też właśnie pomyślałam o Kasiorku. Spróbujemy u niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 21.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 witam! domek zapowiada sie swietnie...belki bardzo fajne...kominek równiez...pieknie wygląda... powiedz mi zlew w kuchni macie odsuniety od okna,dzieki temu okno sie otwiera?czy moze na zewnatrz jest otwierane?ja tez planuje zlew kolo okna stad moje pytanie....ja chcialam na zewnatrz otwierane okno,ale ze niby bedzie inaczej wygladalo od reszty to tak nie bedzie... z aparatem kicha,ciekawa jestem jak sie sprawa rozwiąże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Napisz do dyrektora banku, jesli ma odrobine honoru, powinien zareagowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 21.03.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 witam! domek zapowiada sie swietnie... belki bardzo fajne...kominek równiez...pieknie wygląda... dziękujemy za miłe słowa okno w kuchni otwiera się normalnie tzn. do wewnątrz. Kombinowaliśmy tak, aby bateria kuchenna wychodziła na linii słupka okiennego, ale jak wyjdzie w praktyce to się okaże. Jeśli nie będę mogła otworzyć okna, to też się nic nie stanie, przecież umyć je mogę od zewnątrz a z uchyleniem nie będzie problemu. Tak na prawdę to okno w kuchni otwieram na oścież tylko do mycia Małgoś, najpierw spróbujemy spokojnie pogadać, zobaczymy... PS nie rozpoznajesz czasem płyteczek zamieszczonych wyżej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Patrze i patrze i cos mi to przypomina, ale zupelnie nie wiem co... Gdzies to u kogos w dzienniku widzialam chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Może u Inez5, ale ona już nie ma dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Albo u tutli-putli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 22.03.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 no fajniutko sie u ciebie robi lubie, bardzo lubie takie klimaciki, bede wiec podgladac i kibicowac a bialych belek to ci ''zazdraszczam'', u mnie takie mialy byc a dalam sie namowic na olejowane niby nie zalowalam, ale jak zobaczylam twoje to zaczynam zalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 28.03.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witajcie, cześć googulku , ja także zaglądam do Ciebie, posiadaczko pięknego i stylowego domku . Przy najbliższej okazji ujawnię się u Was w dzienniku tzn. w komentach, no, bo jak długo można się ukrywać... - ze spraw bieżących: do podmiany baterii w aparacie, oczywiście, nikt się nie przyznaje, no cóż,nawet na to nie liczyłam...takie czasy chyba, że coraz mniej uczciwych ludzi... ale zdjęcia są podłoga kuchni i wiatrołapie http://images49.fotosik.pl/278/f00c32aa8baad142med.jpg http://images48.fotosik.pl/277/7f49d44aaeb5c3d7.jpg pralnia http://images47.fotosik.pl/277/85e3b132524569ed.jpg garaż http://images42.fotosik.pl/190/fe4a85bf0a3651c4med.jpg salon z grzejnikami http://images39.fotosik.pl/274/f3ad53ba92006339med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 no sliczniasto co masz na podlodze? Czy to kamien czy gres? Gdzie kupilas i za ile, pisz no szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 a konkretnie, chodzi o podloge w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts