natienka 20.04.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Alez boska ta lampa krysztalowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 20.04.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Witaj Natienko, Alez boska ta lampa krysztalowa.... i do tego nie taka droga ... tylko, co do tego kryształu to nie jestem pewna... Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 20.04.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Mamy drzwi... , co z tego , że miały być setki, a są 90... nie, nie denerwuję się już..., mnie przy zamówieniu nie było, a Małżowi już rzępolić nie będę, bo widzę, że biedak tez już ma dość... Najfajniejsza wiadomość na dziś - przyszłym tygodniu montują nam kuchnię kasy niet, sprzętu niet - tralalalala . Co ja robiłam przez ostatni miesiąc. Przecież miałam wszystko dopiąć - mea culpa... Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 20.04.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Aaaaa, od poniedziałku, klinkierek będzie się kładł... hurrrraaaaa! Mam nadzieję, że efekt będzie ok, bo ja jednak byłam za tą magnolią z nelissena. Biorę fuge z Quick-Mix'a alabastrowo-białą... Hmmmm... no, myślę, że będzie good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 22.04.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam, czy mogłabym prosić o jakieś bliższe sczegóły toaletki, której zdjecie zamiesciłaś wyżej? Może adres strony internetowej....Z gory sedecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 23.04.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam, czy mogłabym prosić o jakieś bliższe sczegóły toaletki, której zdjecie zamiesciłaś wyżej? Może adres strony internetowej....Z gory sedecznie dziękuję Witam niestety, do pliku obrazka nie przypisałam strony internetowej, ale postaram się to odnaleźć, kurcze,no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 23.04.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Klinkierek zastanawiam się nad jasnoszarą fugą, choć zamówiłam alabastrowo białą z quick'a... którą wybrać? Poradzicie? http://images43.fotosik.pl/286/9a8c4bcee52c45c2med.jpg http://images49.fotosik.pl/287/21687d293cbb2a5bmed.jpg Kuchnia i pokój Filipa nabrały koloru http://images47.fotosik.pl/286/ec78ed6b074866demed.jpg Filip http://images43.fotosik.pl/286/a05a2249b7d57c24med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.04.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 strona ZOOM fantastyczna - moja szczena lezy na podłodze i kwiczy...jak to mozliwe, że nie znałam jej?Co do fugi - ja dałabym szarą , u siebie mam grafitową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.04.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 ja tez bym dala szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 24.04.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Ja też jestem za szarą fugą ) Podobają mi się zamówione drzwi - rozbroiła mnie kołatka, Dziwne ale dawno się z tym nie spotkałam. Pozdrawiam P.S.Patrząc na zdjęcie roześmianej buzi Twojego szczęścia pomyślałm, że każde dziecko powinno być tak szczęsliwe! JAki świat byłby wtedy piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 24.04.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 piękny klinkierek Karola, jak duża jest Wasz ściana? czy możesz mi napisać (tu lub na PW), ile płacicie za położenie klinkieru? szukam w miarę taniego wykonawcy... ja będę miała bardzo podobny kolorystycznie klinkier i daję szarą fugę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 25.04.2010 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) Witajcie kobitki, aneta, cieszę się , że spodobała Ci się ta stronka. Mi ona też odpowiada, choć ceny już mniej... aneta, googulku, andape, monah, szara fuga na pewno nada takiego pazurka surowości i bardziej mi podkreśli cegiełkę, ale znowu nie wiem czy właśnie na tym mi zależy , dlatego mam mętlik w głowie. Podłoga w salonie będzie bardzo ciemna, (mopie - wzywam cie ) ściany będą lekko szare, dlatego myślałam o złagodzeniu klinkieru, a to zdjęcie nie daje mi spokoju http://images35.fotosik.pl/141/315a6927673070bemed.jpg i bardziej z jasną fugą przypasował by mi do kominka .... andape - też uważam, że każde dziecko powinno być szczęśliwe i beztroskie, żeby jak najdłużej otaczał je świat marzeń i zabawy, bo dzieciństwo jest takie krótkie, a potem mocne zderzenie z rzeczywistością, szara codzienność (dziękuję Bogu, za FM ), poza tym, to co się dzieje na świecie i u nas, powoduje, że rzadko słucham wiadomości, bo coraz więcej w nich krzywdy najmłodszych aniołków ... Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 25.04.2010 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) piękny klinkierek Karola, jak duża jest Wasz ściana? czy możesz mi napisać (tu lub na PW), ile płacicie za położenie klinkieru? szukam w miarę taniego wykonawcy... nasza ściana ma ok. 10 mkw (3,1 x 3,2) zrobiłam mały research u nas za położenie klinkieru - cegły biorą około 100zł ( plus-minus 20) , za położenie klinkieru - płytki około 80 zł, mówię tu ogólnie bez podziału na ręcznie formowane i gładkie, bo dla dobrego płytkarza nie ma to znaczenia 2500 za robociznę to dużo za dużo, zgadzam się z Tobą, nie przepłacaj, szukaj sprawdzonych kafelkarzy, taka moja rada Mój teść od 40 lat robi w budowlańce i za klinkier bierze 80 zł/mkw, i chociaż teraz robi nam ktoś inny, to też płacimy niewiele więcej Wytrwałości życzę, pa Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.04.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 jak dla mnie na załączonym zdjęciu to ta fuga wygląda na zwykła wapienno - cementową, mtóra wpada w szary,. Ja mam taka na starej ceglanej scianie w salonie i w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 26.04.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) @#*&^$@#$%^%$#@!!!!!! taki mam dzisiaj dzień a zapowiadał się on tak fajnie... byłam w Ikea i kupiłam oświetlenie do pokoju Filipa, i pod szafkowe do kuchni, bo obleciałam Casto i Obi i nic nie widziałam dla siebie... potem miałam wymienić kieckę w H&M bo kupując nie mierzyłam (Lena miała dość), a w domu okazało się że kiepsko leży i oczywiście przy zamianie kupiłam sobie kilka innych pierdółek :D, no i wracając z Matarni pędziłam na budowę, bo przyjechał sprzęt do kuchni, który zamówiłam w piątek (nie ma to jak dobra mobilizacja w postaci szybszego montażu mebli kuchennych ) . Jak bardzo ucieszyłam się jak zadzwonili do mnie ze studia kuchennego mówiąc, że monterzy właśnie skończyli montować jedną kuchnię we Wrzeszczu i bardzo by chcieli rozładować meble u nas na budowie. Małż pojechał na działkę, bo już nikogo w domku nie było i pomógł chłopakom z meblami. Oczywiście poprosiłam, żeby zrobił zdjęcie frontów i jak przyjechał to od razu zaczęłam przeglądać fotki myślałam, że padnę - zrobili mi przecierkę na frontach a ja chciałam gładkie!!!!! Pomylili się w specyfikacji technicznej , bo na umowie mam front gładki jednolity lakier. Znowu awaria !!! Fak,fak, fak...!!!@#$%$#^&*!!! Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 26.04.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 A do tego przed chwilą spaliła mi się suszarka do włosów, wybuchła po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.04.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 nie boj sa takie dni ze faktycznie lepiej w lozku zostac ale dzis masz nowy dzien takze wracaj do walki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 27.04.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 dzięki googulku za słowa otuchy właśnie wróciłam z budowy a wracając o mało nie zasnęłam za kierownicą! Pierwszy raz mi się to zdarzyło, nigdy nie myślałam, że to możliwe aby zasnąć za kółkiem , padam na twarz, jak trochę ochłonę to napiszę coś o kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.04.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 nawet mi nie pisz takich rzeczy bo mi ciarki przechodza! ale faktycznie to sa ulamki sekund, niby masz otwarte oczy a juz spisz. Kiedys jak dzieci byly mniejsze jezdzilismy do polski zawsze na noc zeby im sie droga nie dluzyla. Ale to prawdziwa meczarnia byla. Zawsze stawalismy w srodku nocy zeby sie jednak przespac. Trudno ze te pare godzin bylismy do tylu z czasem ale ze zmeczeniem za kolkiem niema co zartowac. Takze smigaj do lozka, budowa nie zajac, nie ucieknie a jak juz wypoczniesz, to zapraszam do mojego dziennika, moze cos doradzisz w kwestii trawertynu na podlogi zamiast plytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 27.04.2010 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) Kuchnia - to miejsce w moim domku wymaga większego opisu, bo aby osiągnąć efekt zamierzony, męczę się od października do dzisiaj. Przetarte fronty wymienią, tzn. pójdą do ponownego lakierowania i będą za około 2 tygodnie. Na wyspie będą miejsca siedzące i aby zmieściła się przy niej cała nasza rodzinka musi się zmieścić 5 krzeseł a w związku z tym, blat będzie bardzo nawisał/zwisał, no, będzie bardzo wysunięty. Głownie ta kwestia stanowiła problem dla projektantów w różnych studiach, a byłam w 5-ciu. Nie chciałam, żeby blat wisiał tak surowo, chciałam to jakoś złagodzić i wymyśliliśmy z Małżem taką listwe okalającą wyspę. Jak przesłali zdjęcia z produkcji do zatwierdzenia ozdobnika to się przeraziłam bo to co zobaczyłam przypominała trumienkę . Yyyyy, chyba nie o to mi chodziło, no ale zobaczymy jak będzie po montażu. Najwyżej będę męczyć mojego stolarza... http://images46.fotosik.pl/287/c4d2eb47f930034fmed.jpg Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez karola&artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts