Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Solidna firma budująca kominki śląskie

stpol

Recommended Posts

w innym temacie w wymianie doswiadczen powiedziales ze firma nielegalnie sprzedaje jeden kominek ale co do pracy jej i jakosci nie masz zastrzezen i powiedziales ze robia tanio ty lub inny fachowiec

wybacz jesli urazilem ale jakos nadal nie moge sie doczekac kontaktu z toba

wiec rezygnuje

a myslalem ze zrobisz mi kominek

Witam.

adi_ - no przecież prosiłem o ponowny kontakt i jakieś konkrety, bo dziennie dostaję czasem kilkanaście "emalii" z różnymi zapytaniami i odbieram również tyle samo telefonów. Nie jest to przejaw ignorancji, tylko wstępna selekcja rzeczy, które mogą dojść do realizacji. Inaczej mógłbym całymi dniami ślęczeć na telefonie, przy komputerze czy jeździć po całym kraju za przysłowiową "figę z makiem". A ja jestem człowiek konkretny i żyję z tego co robię (i kilka innych osób przy okazji też).

Nie obrażaj się, tylko napisz kontakt do siebie i konkretnie sprecyzuj czego oczekujesz. No i podaj w wiadomości swój "nick" z Forum. Bo po przeglądnięciu wszelkich wiadomości za "cholewkę" nie kojarzę ani Ciebie, ani tematu...

Jeżeli nie skorzystasz...Twoja wola - rynek duży.

Prośba - nie przekręcaj moich wypowiedzi lub nie "wkładaj w moje usta" rzeczy, których nie powiedziałem.

Pozdrawiam.

wiadomosc wysylalem na prv w forum muratora ale gowy juz za to nie da

czy jeszcze nie meila

co do kontaktu juz nie potrzeba

mialem pytanie moze powtuze jeszcze raz bo ciekawi mnie to nadal pisales a jesli nie ty to napewno wiesz o co chodzi

otuz interesuje mnie nasadka na komin do podgzewania wody

i jestem pewien ze to ty pisales ze nie potrzeba plaszcza wodnego tylko kominek z szamotem i ta nasadka i ze bedzie to lepsze niechce mi sie szukac tamtego tematu i twojej wypowiedzi ale jesli znowu sie myle bo to zecz ludzka to opisz

i jeszcze jedno pytanie a to moze zainteresowac wszystkich opisz jak bys mogl lub wyjasnij na co zwrucic uwage przy budowie kominka pozdrawiam