iwett27 25.01.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam, zaczynam urządzac sypialnie, z racji tego iz pokój jest na poddaszu i od strony północnej chce zeby sypialnie była cieplutka i miła:) Zaplanowałam kolory brąz z turkusem. Postanowiłam tez ze poloze grubą, mieciutka wykładzine ale...kolor scian kolankowych bedzie brązowy, skosy jasne krem badz cos w ten deseń, sciana zagłówkowa z tapeta brazowa z elementami turkusu. Poczatkowo chcialam polozyc wykłądzine w ciemnym brazie ale boje sie ze nie bedzie odbijac od scian, natomiast jasna wyglada cudownie ale kiedy sie po niej nie chodzi:) Sama nie wiem teraz jaka wybrac....Podobno wbrez pozorom jasna wykladzine łatwiej jest utrzymac w czystosci niz ciemna. Co myslicie o tej teorii??? Czy moze macie wykłądzine w sypialni??? Tulko nie odradzajcie mi prosze wykladziny bo to juz jest postanowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.01.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Kremowa bez dwóch zdań ... W sypialni w obuwiu zewnętrznym się nie chodzi, a przeważnie jednak boso A jeśli już się zbrudzi, to można ją wyprać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 25.01.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Kolor ciemny jest niepraktyczny, bo kazdy paproch na nim widac. Ja polecilabym bez. Mysle, ze i dla estetyki bedzie korzystniejszy ten wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.01.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tez jestem za jasna sama mam jasniutko szara juz ponad 10 lat i jest okejos .... w poprzednim mieszkaniu mialam taka prawdziwa ciemna sliwke i niech to szlag Jest jak Iwa pisze - kazdy paproch widac, poscieli strzepnac nie mozna bo odrazu czlowiek po odkurzacz musi leciec. oczywiscie czlek jak to czlek, nie pomny doswiadczen i ostatnio kupilam duzy dywanik lazienkowy - ciemny fiolet, do tego supelkowy i jak bonie-dydy po dwoch tygodniach mam takiego nerwa ze wywale jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 25.01.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Miałam w mieszkaniu w dużym pokoju przez kilka lat jasną wykładzinę w kolorze naturalnej wełny - polecam . Dzieci (maluchy chodzące z kubkiem niekapkiem itp.) jej nie załatwiły - raz do roku zamawiałam profesjonalne czyszczenie i była jak nowa. W waszej sypialni zmoczenie soczkiem marchewkowym jej chyba nie grozi , więc się nie zastanawiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 25.01.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 mam prawie białą wełniana wykładzinę w sypialni - cudo nie zamienię na inną choc po latach już zmechacona, nadal wygląda ładnie, taka tez kupię do domu (tez sypialna), Mam też granatową wykładzinę w mieszkaniu - koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulasiek 25.01.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja mam grubą kremową, użytkuję 3 miesiące i jest cuuuudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariposa mariposa 25.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Jasna jasna jasna:)u mnie na podłodze w kolorze kawy z ogromną ilością mleka, jest jasna ale widziałam jeszcze jaśniejsze. Wygląda super:) polecam położyć pod wykładzinę taki podkład z gąbki... wykładzina wtedy jest super mięciutka:) do sypialni wykładzina to świetny pomysł uważam:) pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 26.01.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Super! Dziekuje Wam bardzo! Zatem zostaje jasna kremowa oczywiscie z podkładem z gąbki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts