patrycjuszm 25.01.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Panowie i Panie gdzie i jak zmienic w calormatic 430 ustawienie zeby dzialal jako termostat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 25.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 strona C10.ale to nie jest krok we właściwą stronę. poczytaj w innych wątkach bo o tym sterowniku już było sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puszka 25.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 strona C10. ale to nie jest krok we właściwą stronę. poczytaj w innych wątkach bo o tym sterowniku już było sporo. Ja akurat poszedłem w drugą strone i zmieniłem z Termostatu na korekte. Tylko musze jeszcze w ustawieniach pogrzebac bo na zadane 20stC przyszedłem z pracy i było 23 na sterowniku (musiałem okna otworzyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts