zong4 25.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam!Mam pytanko na czym najlepiej postawic wkład(stojak czy bloczek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 26.01.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 na bloczku nie wypoziomujesz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 26.01.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 z ciekawości zapytam bo i tak kupię albo zrobię stojak (łatwiej podepnę powietrze z zewnątrz do wkładu). Jak wylewka jest pozioma to też na bloczku nie da się wypoziomować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 26.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 z ciekawości zapytam bo i tak kupię albo zrobię stojak (łatwiej podepnę powietrze z zewnątrz do wkładu). Jak wylewka jest pozioma to też na bloczku nie da się wypoziomować? Na wszystkim się da. Czasami wymaga to tylko trochę więcej pracy i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 26.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ja mam na bloczku, troszeczkę roboty, ale taniej.Nie za bardzo rozumiem stwierdzenia, że są jakieś problemy z poziomowaniem, ludzie budują całe domy z bloczków i trzymają piony i poziomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 26.01.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Czasem jest tak, że podczas zabudowania trzeba wkład minimalnie przesunąć, nie zrobi się tego na bloczku. Podczas pracy po zabudowaniu wkład zapracuje i może się przesunąć (1 raz na 1000 ale zdarza się), wtedy też przez dolną kratkę można sięgnąć kluczem do taboretu. Nie wymądrzać się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 26.01.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mi się wydaje, ze ten przypadek kiedy coś się przesunie czy zapracuje dotyczy właśnie stojaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 26.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 To prawda, że jest taka możliwość. Mimo to stojak daje większe pole manewru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts