mysza223 25.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Znalazłem u siebie w operze takie coś jak funkcja "opera turbo" w lewym dolnym rogu - ustawiłem na włączone i zamiast reklam pokazuje mi tylko znaczek "play". Nie uruchamia skryptów reklamowych - zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 26.01.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Piszcie czy się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ja nie wiem, bo się kompletnie na kompach nie znam. Niech znają się inni... Ja nie koło gospodyń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 07.02.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Piszcie czy się sprawdza Opera Turbo to funkcja dla użytkowników powolnych łączy internetowych. Jedną z jej funkcji jest właśnie blokowanie reklam, ale jej włączenie powoduje również znaczny spadek jakości grafiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 09.02.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Piszcie czy się sprawdza Opera Turbo to funkcja dla użytkowników powolnych łączy internetowych. Jedną z jej funkcji jest właśnie blokowanie reklam, ale jej włączenie powoduje również znaczny spadek jakości grafiki Coś kosztem czegoś - nie chcesz reklam na forum - do pisania i czytania postów wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts