Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

Dziś był przedstawiciel z Turplastu, gdzie bralismy okna i wyceniał tylko szyby do wymiany w jednym oknie 150x150 .................... i zaśpiewał nam 835zł :jawdrop: i co ???? Podziekowalismy......... na razie w pokoju Mai będą okna jakby muchy nabździłyhttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/bash.gif

A to faktycznie dużo jak za same szyby:jawdrop:

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Aguś, no ale pięknie u Ciebie, już możecie spokojnie zamieszkać, ale to radość co?? że wszystko takie nowe, piekne, dopieszczone że wreszcie bedzie swoje własne gniazdko:):)

:wiggle::wiggle::wiggle:

Agus zajrzałam do dziennika i ujrzałam wiatrołap, łałłłłłł

świetnie sie ta tapeta prezentuje, jaka to jest? bo już zaczynam mieć wizje swojego wiatrolapu:)

czyli sie podoba jak masz wizje, po obejrzeniu mojej;)

to jest http://allegro.pl/item1172496250_alle_tapety_jade_10_wzorow_tapeta_vlies_grandeco.html

30Agulka wyczytałam, że mebelki do pokoi dzieciaczków masz zrobione na zamówienie, moje pytanie dotyczy regału z pokoju córki, czy też był robiony? czy może gdzieś go wyszukałaś gotowego?

też na zamówienie te w necie nie mają "tyłu" tylko widać ścianę a u nas jest płyta:rolleyes:

Witam z rewizytą , z ciekawością przejrzałam dziennik i o dziwo mile się rozczarowałam ....klasyka !!!! :)

Spodziewałam się minimalizmu , chłodu na jaki teraz jest szał i jaki panuje w większości dziennikach. Gratulacje za swój styl :)

miło mi ze takie rozczarowanie:rolleyes:

Edytowane przez 30Agulka

Witam.

Weekend minął szybko, sąsiedzi zrobili nam przywitanie z ogniskiem, pifkiem i kiełbachą i spac poszlismy po 2.

Lało niesamowicie, podtopiło Szczecinek a na naszym nowym osiedlu plac zabaw. drogi zmyte, sąsiedzi przy kominach pozalewani, u nas nic nie przemokło... wody prawie do półkolana, u nas żadnych szkód.

Dzieci wracać do starego domku dzis nie chciały........ my zresztą też, ale za 2 tyg już będziemy tam na stałe.

Facet był w sobotę dokręcić ten wyczekiwany front i uchwyty.

cześć Aguś, jak tam przeprowadzka?

poprzeglądałam zdjecia Twojej kuchni na wątku o kuchniach, powiem Ci ze bardzo mi sie podoba taki styl,bardzo ciepło domowo bedziecie mieli.

dzięki Karolcia, mi własnie o to chodziło by stworzyć przytulną, ciepłą kuchnię.......... a przeprowadzka tak na stałe juz to w nastepny weekend czyli po parapetówce dla rodziny juz nie wracamy na stare śmieci:wiggle:

cześć Aguś, czekałam cierpliwie od soboty na jakieś info no ale przeprowadzka była, parapetówa tez, juz dzis wtorek a Ciebie ani widu ani słychu, jak sie mieszka??

zdaj relacje z pierwszych dni na swoim, pokaż zdjęcia zamieszkałych i tętniących życiem pomieszczeń:)

była kochana ale dla znajomych i dopiero w te sobotę będzie dla rodziny a co za tym idzie na dobre przeprwadzka jutro.

Wczoraj transport rzeczy i szaf był dopiero po 22......... wcześniej nie dało rady ze względu na warunki atmosferyczne.

Pozdrawiam i ja się udomowię to się odezwę................ dziś ostatni raz klikam tego posta ze starych śmieci:wiggle: