sylwiaradek 30.07.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Dziś był przedstawiciel z Turplastu, gdzie bralismy okna i wyceniał tylko szyby do wymiany w jednym oknie 150x150 .................... i zaśpiewał nam 835zł i co ???? Podziekowalismy......... na razie w pokoju Mai będą okna jakby muchy nabździłyhttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/bash.gif A to faktycznie dużo jak za same szyby:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.08.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 cześć Aguś, no ale pięknie u Ciebie, już możecie spokojnie zamieszkać, ale to radość co?? że wszystko takie nowe, piekne, dopieszczone że wreszcie bedzie swoje własne gniazdko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.08.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Agus zajrzałam do dziennika i ujrzałam wiatrołap, łałłłłłłświetnie sie ta tapeta prezentuje, jaka to jest? bo już zaczynam mieć wizje swojego wiatrolapu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.08.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 cześć Aguś, no ale pięknie u Ciebie, już możecie spokojnie zamieszkać, ale to radość co?? że wszystko takie nowe, piekne, dopieszczone że wreszcie bedzie swoje własne gniazdko:) :wiggle: Agus zajrzałam do dziennika i ujrzałam wiatrołap, łałłłłłł świetnie sie ta tapeta prezentuje, jaka to jest? bo już zaczynam mieć wizje swojego wiatrolapu:) czyli sie podoba jak masz wizje, po obejrzeniu mojej;) to jest http://allegro.pl/item1172496250_alle_tapety_jade_10_wzorow_tapeta_vlies_grandeco.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 03.08.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 30Agulka wyczytałam, że mebelki do pokoi dzieciaczków masz zrobione na zamówienie, moje pytanie dotyczy regału z pokoju córki, czy też był robiony? czy może gdzieś go wyszukałaś gotowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 03.08.2010 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 30Agulka wyczytałam, że mebelki do pokoi dzieciaczków masz zrobione na zamówienie, moje pytanie dotyczy regału z pokoju córki, czy też był robiony? czy może gdzieś go wyszukałaś gotowego? też na zamówienie te w necie nie mają "tyłu" tylko widać ścianę a u nas jest płyta:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 03.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam z rewizytą , z ciekawością przejrzałam dziennik i o dziwo mile się rozczarowałam ....klasyka !!!! Spodziewałam się minimalizmu , chłodu na jaki teraz jest szał i jaki panuje w większości dziennikach. Gratulacje za swój styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 03.08.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam z rewizytą , z ciekawością przejrzałam dziennik i o dziwo mile się rozczarowałam ....klasyka !!!! Spodziewałam się minimalizmu , chłodu na jaki teraz jest szał i jaki panuje w większości dziennikach. Gratulacje za swój styl miło mi ze takie rozczarowanie:rolleyes: Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez 30Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.08.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 cześć Agulka, co słychać u Was? pakujecie juz pudła? na kiedy zapalnowana pierwsza noc w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 05.08.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 cześć Agulka, co słychać u Was? pakujecie juz pudła? na kiedy zapalnowana pierwsza noc w domku? hejka zostało nam jeszcze do przewiezienia 2 szafy, gary i ubrania............................ a pierwsza noc jutro:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.08.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 :wave:Hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa:wave: Fajowo Wam Pewnie w weekend robicie mega parapetówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 05.08.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 :wave:Hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa:wave: Fajowo Wam Pewnie w weekend robicie mega parapetówę raczej w ten weekend będziemy tylko z mężem i dziećmi "obmacywać" każdy kąt;) Parapetówki zaplanowane na 21 siepnia ZNAJOMI, 28 sierpnia RODZINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.08.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam. Weekend minął szybko, sąsiedzi zrobili nam przywitanie z ogniskiem, pifkiem i kiełbachą i spac poszlismy po 2.Lało niesamowicie, podtopiło Szczecinek a na naszym nowym osiedlu plac zabaw. drogi zmyte, sąsiedzi przy kominach pozalewani, u nas nic nie przemokło... wody prawie do półkolana, u nas żadnych szkód. Dzieci wracać do starego domku dzis nie chciały........ my zresztą też, ale za 2 tyg już będziemy tam na stałe. Facet był w sobotę dokręcić ten wyczekiwany front i uchwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.08.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 raczej w ten weekend będziemy tylko z mężem i dziećmi "obmacywać" każdy kąt;) Parapetówki zaplanowane na 21 siepnia ZNAJOMI, 28 sierpnia RODZINA Zrób ładne zdjęcia . Objemy się widokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.08.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Aguś ładniutko u Was. Coraz bliżej do tego żebyście nie musieli wracać do starego domku. Ach te powodzie. Tragedię ludzie mają. W jednej chwili można tak wiele stracić. Buźka papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.08.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 cześć Aguś, jak tam przeprowadzka?poprzeglądałam zdjecia Twojej kuchni na wątku o kuchniach, powiem Ci ze bardzo mi sie podoba taki styl,bardzo ciepło domowo bedziecie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 11.08.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 cześć Aguś, jak tam przeprowadzka? poprzeglądałam zdjecia Twojej kuchni na wątku o kuchniach, powiem Ci ze bardzo mi sie podoba taki styl,bardzo ciepło domowo bedziecie mieli. dzięki Karolcia, mi własnie o to chodziło by stworzyć przytulną, ciepłą kuchnię.......... a przeprowadzka tak na stałe juz to w nastepny weekend czyli po parapetówce dla rodziny juz nie wracamy na stare śmieci:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.08.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 cześć Aguś, czekałam cierpliwie od soboty na jakieś info no ale przeprowadzka była, parapetówa tez, juz dzis wtorek a Ciebie ani widu ani słychu, jak sie mieszka?? zdaj relacje z pierwszych dni na swoim, pokaż zdjęcia zamieszkałych i tętniących życiem pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 18.08.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam, trafiłam tu przez kuchnię przytulna, ciepła, bardzo ładna... Gratuluję przeprowadzki i życzę miłego mieszkania. Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.08.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 cześć Aguś, czekałam cierpliwie od soboty na jakieś info no ale przeprowadzka była, parapetówa tez, juz dzis wtorek a Ciebie ani widu ani słychu, jak sie mieszka?? zdaj relacje z pierwszych dni na swoim, pokaż zdjęcia zamieszkałych i tętniących życiem pomieszczeń była kochana ale dla znajomych i dopiero w te sobotę będzie dla rodziny a co za tym idzie na dobre przeprwadzka jutro. Wczoraj transport rzeczy i szaf był dopiero po 22......... wcześniej nie dało rady ze względu na warunki atmosferyczne. Pozdrawiam i ja się udomowię to się odezwę................ dziś ostatni raz klikam tego posta ze starych śmieci:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts