Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

Helo Agulka ,przepraszam,że mącę ciszę;) i relax,ale mam pytanie do Ciebie gdzie kupowałaś te listwy do łączenia płytek z panelami:confused:. W sklepie czy w necie? A praca znajdzie się,nie przejmuj się za dużo:no:,jakbyś poszła od razu do pracy,to nie miałabyś okazji spokojnie wypić kawy w domu. Ja już w swoim mieszkam po cichu od 28.08;)

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam:rolleyes:jestem pod wielkim wrażeniem , ale ślicznie. a schody i drzwi do wiatrołapu mnie powaliły. super. jak ochłonę to zapytam o szczegóły;)

dzieki kwartet ........... mnie również schody sie podobaja ( nadal) mimo, że trochę więcej kurzu na nich widac

Helo Agulka ,przepraszam,że mącę ciszę;) i relax,ale mam pytanie do Ciebie gdzie kupowałaś te listwy do łączenia płytek z panelami:confused:. W sklepie czy w necie? A praca znajdzie się,nie przejmuj się za dużo:no:,jakbyś poszła od razu do pracy,to nie miałabyś okazji spokojnie wypić kawy w domu. Ja już w swoim mieszkam po cichu od 28.08;)

Zakłócaj cisze ile wlezie.............. ;) czyli plan wykonany, przeprowadzka w wakacje....... dokładnie tydzień po nas :wiggle:

Co do listwy to kupowałam przez net a dokładnie na allegro, bo w sklepie widziałam bardzo podobne, ale cena nie była podobna tylko 3 x droższa

https://ssl.allegro.pl/listwa-podlogowa-do-lukow-profil-profile-flex-i1254156428.html

Edytowane przez 30Agulka

• 2 months później...

Radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, spokoju ducha, radości w sercu, niech zapachy choinki i świątecznych wypieków uczynią ten czas wyjątkowym.

Wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku życzą

Sylwia&Paweł&Ola

http://www.bochnia.starostwo.gov.pl/images/news-full/CH_0301_F.jpg

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...
  • 8 months później...