30Agulka 24.02.2010 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 a no my bedziemy mieli rozliczenie w piątek to w poniedziałek zawioze i tez mam nadzieje że szybko dadzą pieniadze, niby to niewiele ale zawsze cos sie kupi. u nas było 2850 zł więc nie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.02.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 no u nas za jedno dziecko plus może coś tam dojdzie to ze 2 tys mam nadzieje że będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 24.02.2010 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Facet z gazowni dzwonił, że jutro z samego rana przyjadą i zrobią nareszcie przyłącze mieli to zrobic na początku roku, ale pogoda wiadomo jaka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 cześć Agulka a powiedz ile wynosi opłata stała do gazowni za przyłącze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.02.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 cześć Agulka a powiedz ile wynosi opłata stała do gazowni za przyłącze? muszę spytać małzonka bo tymi akurat sprawami to on sie zajmuje......... i jest na bieżąco................ popołudniu napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ok bo zupełnie nie wiem ile liczyć za przyłącze gazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.02.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ok bo zupełnie nie wiem ile liczyć za przyłącze gazowe. doprowadzenie gazu do działki kosztuje 1750zł. Od skrzynki do domu koszt uzależniony jest od cennika instalatora + materiały. W naszym przypadku jest to 16m i zapłacimy około 2tyś zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 no to w takim razie to też spory wydatek.Najważniejsze ze jak będą już wszystkie przyłącza to nie trzeba będzie prosić sąsiadów o pomoc bo to chwilami bywa uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.02.2010 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Mamy problem............... babka z płytek obiecała że załatwi nam mozaike z naszych płytek........... a dziś powiedziała, że nie da rady.......... z innych kolekcji nie pasuja kolorystycznie.......... a kafelkarz wchodzi juz zaraz. Załamana jestem Oczywiście zaproponowała nam cos w zamian, ale za 1400zł/4m2 a to ZA DUŻO jak dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.02.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ups, no to was załatwiła, pewnie masz nie lada stresa jak teraz z tego wybrnąć..... A jaka to kolekcja, może w jakimś sklepie internetowym dostaniesz - przy dobrych wiatrach przyszłoby już we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 26.02.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Trzymam kciuki za pozytywny koniec sprawy z płytkami....nie nerwuj się wsio będzie Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 26.02.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ups, no to was załatwiła, pewnie masz nie lada stresa jak teraz z tego wybrnąć..... A jaka to kolekcja, może w jakimś sklepie internetowym dostaniesz - przy dobrych wiatrach przyszłoby już we wtorek Sylwia właśnie o to chodzi, że z tej kolekcji ECCO nie ma mozaiek. to było zamówienie indywidualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.02.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Agulka no to faktycznie problem, a z innych kolekcji nie możesz dobrać podobnych kolorów? bo 1400/4mkw to faktycznie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 26.02.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Agulka no to faktycznie problem, a z innych kolekcji nie możesz dobrać podobnych kolorów? bo 1400/4mkw to faktycznie dużo. no właśnie szukamy i chyba na te się zdecydujemy............. ale jeszcze szukam Za te 620zł/4m2 http://plytki24.pl/index.php?searchStr=Estepona+Zefir&_a=viewCat&producent=&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 26.02.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Fotki niedokończonych luksfer w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Agulka wiesz co, zaglądnęłąm do Ciebie zobaczyć te luksfery i wpadłam na pomysł żeby u nas zrobić taką ścianke między schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.02.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Fajnie to wyglada. Jestem ciekawa efektu końcowego. Jaki kolor będa miały sciany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 26.02.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 rozmawiałam dzis z facetem od płytek i był jak najbardziej za ta mozaiką, która znalazłam ....jupi............ teraz tylko zamówić. http://plytki24.pl/ceramika-paradyz/plytki-lazienkowe/estepona/estepona-zefir-beta-30x30/prod_286.html Dobranocka i miłego weekendu Aneta ścina będzie................. jakas taka pasująca będzie struktura w róznych odcieniach beżu, brązu i wanilii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.02.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 witaj Agulka, dobrze że udało Ci sie kupic ta mozaikę, taka wiosenna jest:) no to kochana zaczna sie u Ciebie najprzyjemniejsze roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 27.02.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 witaj Agulka, dobrze że udało Ci sie kupic ta mozaikę, taka wiosenna jest:) no to kochana zaczna sie u Ciebie najprzyjemniejsze roboty Witaj Karolcia Ja tez juz nie mogę się doczekać Wczoraj dowiedziałam się, że moje dzieci zostały przyjęte do nowego przedszkola............. teraz to na 100% będziemy we wrześniu juz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts