Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mamy problem............... babka z płytek obiecała że załatwi nam mozaike z naszych płytek........... a dziś powiedziała, że nie da rady.......... z innych kolekcji nie pasuja kolorystycznie.......... a kafelkarz wchodzi juz zaraz. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Załamana jestem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Oczywiście zaproponowała nam cos w zamian, ale za 1400zł/4m2 a to ZA DUŻO jak dla nas :evil:

Ups, no to was załatwiła, pewnie masz nie lada stresa jak teraz z tego wybrnąć..... :-?

A jaka to kolekcja, może w jakimś sklepie internetowym dostaniesz - przy dobrych wiatrach przyszłoby już we wtorek :roll:

Sylwia właśnie o to chodzi, że z tej kolekcji ECCO nie ma mozaiek. to było zamówienie indywidualne :evil: :evil: :evil: :evil:

Agulka no to faktycznie problem, a z innych kolekcji nie możesz dobrać podobnych kolorów? bo 1400/4mkw to faktycznie dużo.

no właśnie szukamy i chyba na te się zdecydujemy............. ale jeszcze szukam

Za te 620zł/4m2 :evil: :evil: :evil: :evil:

http://plytki24.pl/index.php?searchStr=Estepona+Zefir&_a=viewCat&producent=&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Szukaj

rozmawiałam dzis z facetem od płytek i był jak najbardziej za ta mozaiką, która znalazłam ....jupi............ teraz tylko zamówić.

http://plytki24.pl/ceramika-paradyz/plytki-lazienkowe/estepona/estepona-zefir-beta-30x30/prod_286.html

Dobranocka i miłego weekendu :lol:

Aneta ścina będzie................. :roll: :roll: :roll: jakas taka pasująca :lol: :lol: :lol: będzie struktura w róznych odcieniach beżu, brązu i wanilii :o :o :o :o

witaj Agulka, dobrze że udało Ci sie kupic ta mozaikę, taka wiosenna jest:)

no to kochana zaczna sie u Ciebie najprzyjemniejsze roboty :wink:

Witaj Karolcia

Ja tez juz nie mogę się doczekać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wczoraj dowiedziałam się, że moje dzieci zostały przyjęte do nowego przedszkola............. teraz to na 100% będziemy we wrześniu juz mieszkać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: