Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

buuuuuuuuuuuuu fizyka............bleeeeeeeeeeeeeee i chemia tez jest bleeeeeeeeeeee ................ kciuksay oczywiście zacisnięte............ ja mogłbym sie dalej kształcic, ale gdyby egzaminów nie było :wink:

to to jeszcze dołoze kalorii

http://img205.imageshack.us/img205/2681/torttruskawkowyzbitasmi.jpg

Czas na przerwę.

Sama nie raz będądz na UMCS-ie śpiewam sobie "Co ja robię tu..." Matematyka jest ciężka, ale fizyka po prostu nie jest na moją głowę. Och jak ja bym chciała mieć to już za sobą. Przez te 3 lata co pracowałam, to nigdy nie miałam takiego stresora jak przed egzaminami teraz.

Wiesz rozmawiałam z 3 hydraulikami. Dwóch z nich za całą instalację chce 3 tysiące a jeden 5 tysięcy. Ceny materiałów bardzo zbliżone. Nie ma problemu jak bym chciała coś sama kupić przez internet. Jeden gość na pewno odpada bo był strasznie marudny i mówił, że podłogówka to jest straszna itd. No i zostało mi dwóch ten co chce 5 i 3 tysiące. Hmm i pewnie wybiorę tego tańszego.

ja nie mam porównania w cenach za robote bo my od razu wiedzieliśmy że ten pan bedzie nam robil i cen awydaje mi sie atrakcyjna.

Jeśli możesz zapłacić 3 tys to upewnij się że w tej kwocie jest wszystko żeby potem nie było że za podłączenie pieca jeszcze tysiac a za podlączenie grzejników kolejny tysiąc.

ja nie mam porównania w cenach za robote bo my od razu wiedzieliśmy że ten pan bedzie nam robil i cen awydaje mi sie atrakcyjna.

Jeśli możesz zapłacić 3 tys to upewnij się że w tej kwocie jest wszystko żeby potem nie było że za podłączenie pieca jeszcze tysiac a za podlączenie grzejników kolejny tysiąc.

Dałam mu projekt i też był u nas w domku. Wytłumaczyłam mu co chcemy i facet po 3 dniach zadzwonił i mówi 3 tysiące.

Też mnie nie pokoi ta duża różnica cenowa za robociznę.

prosze http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/78.gif

dzięki wielkie ......tego było mi trzeba :lol: :lol: :lol: :lol:

Spać nocami nie mogę.......... chyba za bardzo przeżywam............. gdzie jaki kolor scian, gdzie naklejki poprzyklejac u dzieciorków............. a potem kurna pozbierać się nie mogę.

Wczoraj małż uswiadomił mi , że juz za chwileczkę za momencik będę musiała ściany malować............ bo duzo nie potrzeba a góra będzie gotowa :roll: :roll: :roll: :roll:

Spać nocami nie mogę.......... chyba za bardzo przeżywam............. gdzie jaki kolor scian, gdzie naklejki poprzyklejac u dzieciorków............. a potem kurna pozbierać się nie mogę.

Wczoraj małż uswiadomił mi , że juz za chwileczkę za momencik będę musiała ściany malować............ bo duzo nie potrzeba a góra będzie gotowa

kochana tym to się nie stresuj, na tym etapie najłatwiej o poprawki, jak kolor na ścianie będzie inny niż sobie wyobrażałaś to przemalujesz, popytaj w mieszalniach farb o próbki kolorow, popróbujesz zestawienia, odcienie kolorów i napewno ułatwi to podjecie decyzji.

Wczoraj małż uswiadomił mi , że juz za chwileczkę za momencik będę musiała ściany malować............ bo duzo nie potrzeba a góra będzie gotowa

kochana tym to się nie stresuj, na tym etapie najłatwiej o poprawki, jak kolor na ścianie będzie inny niż sobie wyobrażałaś to przemalujesz, popytaj w mieszalniach farb o próbki kolorow, popróbujesz zestawienia, odcienie kolorów i napewno ułatwi to podjecie decyzji.

no własnie wiem, że teraz to pikuś, ale dlaczego mam stresa................nie mam pojecia :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: