kamilla_1980 04.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Kalosze pierwsza klasa, teraz takie modne a wykończeniówka, to chyba najfajniejszy moment budowania, przynajmniej ja nie mogę juz sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 04.03.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam znów w południe............. z pierwszą dziś kawą w ręku...... Słonko świeci, az żyć się chce http://img199.imageshack.us/img199/9726/kawazrumemibitasmietana.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witajcie i ja się dosiadam z kawą http://mycuisine.blox.pl/resource/kawa4.jpgMoże coś słodkiego do kawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 04.03.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Sylwia jak miło, że z kawka sie dosiadlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Mi też miło. Tylko ja łakomczuch jestem i jeszcze donoszę http://www.kotarski.com.pl/admin/zdjecie/sznaps.jpg To łakomstwo to ze stresu - egzamin z fizyki mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 04.03.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 buuuuuuuuuuuuu fizyka............bleeeeeeeeeeeeeee i chemia tez jest bleeeeeeeeeeee ................ kciuksay oczywiście zacisnięte............ ja mogłbym sie dalej kształcic, ale gdyby egzaminów nie było to to jeszcze dołoze kalorii http://img205.imageshack.us/img205/2681/torttruskawkowyzbitasmi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 04.03.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ale bym się takiej kawki napiła, ale narobiłyscie smaka u mnie od przedmiotów ścisłych jest M , uzgodniliśmy że on będzie z tych przedmiotów pomagał odrabiać lekcje Bartkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.03.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Nie krępuj się - częstuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.03.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ooo jakie u Was pyszności:) ja dziś szarlotke upiekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.03.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam pracusia, a szarlotką chętnie się poczęstujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.03.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 a chętnie poczęstuje szarlotką a Ciebie szczególnie bo jak masz tyle nauki przed soba to trzeba Ci dogadzać swoją drogą nie wyobrażam sobie zdawać jakiegokolwiek egzaminu z fizyki, to dla mnie kosmos. Podziwiam Cię za te studia matematyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.03.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Czas na przerwę. Sama nie raz będądz na UMCS-ie śpiewam sobie "Co ja robię tu..." Matematyka jest ciężka, ale fizyka po prostu nie jest na moją głowę. Och jak ja bym chciała mieć to już za sobą. Przez te 3 lata co pracowałam, to nigdy nie miałam takiego stresora jak przed egzaminami teraz. Wiesz rozmawiałam z 3 hydraulikami. Dwóch z nich za całą instalację chce 3 tysiące a jeden 5 tysięcy. Ceny materiałów bardzo zbliżone. Nie ma problemu jak bym chciała coś sama kupić przez internet. Jeden gość na pewno odpada bo był strasznie marudny i mówił, że podłogówka to jest straszna itd. No i zostało mi dwóch ten co chce 5 i 3 tysiące. Hmm i pewnie wybiorę tego tańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.03.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ja nie mam porównania w cenach za robote bo my od razu wiedzieliśmy że ten pan bedzie nam robil i cen awydaje mi sie atrakcyjna.Jeśli możesz zapłacić 3 tys to upewnij się że w tej kwocie jest wszystko żeby potem nie było że za podłączenie pieca jeszcze tysiac a za podlączenie grzejników kolejny tysiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.03.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ja nie mam porównania w cenach za robote bo my od razu wiedzieliśmy że ten pan bedzie nam robil i cen awydaje mi sie atrakcyjna. Jeśli możesz zapłacić 3 tys to upewnij się że w tej kwocie jest wszystko żeby potem nie było że za podłączenie pieca jeszcze tysiac a za podlączenie grzejników kolejny tysiąc. Dałam mu projekt i też był u nas w domku. Wytłumaczyłam mu co chcemy i facet po 3 dniach zadzwonił i mówi 3 tysiące. Też mnie nie pokoi ta duża różnica cenowa za robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 05.03.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dzień dobry.............. kto mi da w łeb, bo jeszcze śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.03.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 prosze http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/78.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 05.03.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 prosze http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/78.gif dzięki wielkie ......tego było mi trzeba Spać nocami nie mogę.......... chyba za bardzo przeżywam............. gdzie jaki kolor scian, gdzie naklejki poprzyklejac u dzieciorków............. a potem kurna pozbierać się nie mogę. Wczoraj małż uswiadomił mi , że juz za chwileczkę za momencik będę musiała ściany malować............ bo duzo nie potrzeba a góra będzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Tez lazikuje po nocach tylko ze nie przeszadza mi ranne wstawanie, za to po poludniu jestem padnieta strasznie ... i ciesze sie ze jak padne, to bede spac jak kamien - a tu dupa blada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.03.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Spać nocami nie mogę.......... chyba za bardzo przeżywam............. gdzie jaki kolor scian, gdzie naklejki poprzyklejac u dzieciorków............. a potem kurna pozbierać się nie mogę. Wczoraj małż uswiadomił mi , że juz za chwileczkę za momencik będę musiała ściany malować............ bo duzo nie potrzeba a góra będzie gotowa kochana tym to się nie stresuj, na tym etapie najłatwiej o poprawki, jak kolor na ścianie będzie inny niż sobie wyobrażałaś to przemalujesz, popytaj w mieszalniach farb o próbki kolorow, popróbujesz zestawienia, odcienie kolorów i napewno ułatwi to podjecie decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 05.03.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Spać nocami nie mogę.......... chyba za bardzo przeżywam............. gdzie jaki kolor scian, gdzie naklejki poprzyklejac u dzieciorków............. a potem kurna pozbierać się nie mogę. Wczoraj małż uswiadomił mi , że juz za chwileczkę za momencik będę musiała ściany malować............ bo duzo nie potrzeba a góra będzie gotowa kochana tym to się nie stresuj, na tym etapie najłatwiej o poprawki, jak kolor na ścianie będzie inny niż sobie wyobrażałaś to przemalujesz, popytaj w mieszalniach farb o próbki kolorow, popróbujesz zestawienia, odcienie kolorów i napewno ułatwi to podjecie decyzji. no własnie wiem, że teraz to pikuś, ale dlaczego mam stresa................nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts