Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam w niedzielny mroźny dzień.............. dzis u nas w nocy temperatura wynosiła -16 :evil:

Oczywiście wyszły następne niedopatrzenia.

Kran do wanny okazał sie za krótki........... więc trzeba albo kupic nowy :evil: albo zmienic miejsce mocowania :-? My robimy to drugie :roll:

Drugi problem to z grzejnikiem w łazience na górze, nie możemy go na stałe umocować do podłogi :evil: :evil: :evil: chyba czegoś brakuje do montażu ........... ogólnie mówiąc : LATA w każdą stronę :evil:

Jutro małż ma dzwonić do producenta.

Ciekawe co jeszcze wyjdzie w trakcie wykończeniówki??????? ...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nowe fotki :lol: :wink: :wink: :wink:

cześć Agulka, widziałam kawałek Twojej łazienki, fajne kolory, taka pogodna i wesola bedzie :D

powiem Ci że przy wykończeniówce pewnie u większości wyjdą jakieś niespodzianki, trzeba się na to przygotować i szukać jak najmniej kosztownych rozwiązań :wink:

powiedziałabym:na pewno wyjdą :wink:

Ale mówia też: nie ma tego złego... :D

Spokojnej nocy.

łazienka super optymistycznie się zapowiada :p

Agulka jak u Ciebie roboty idą? jak łazieneczka, co??

łazieneczka szybko obrasta w płytki.............. :D :D :D

zajrzałam do Twojego dziennika i wiesz co, macie baterie takie jakie chciałby mieć mój mąż, on twierdzi że te zakręcane są solidniejsze i mniej awaryjne.

Napisz ile kosztowały.

musze obleciec faktury, ale drogie nie były, bo takowych nie wybierałam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Co do rodzaju bateri to te które kupilismy dla mnie sa super............ nie nawidzę tych co się jedną ręką kręci i szuka odpowiedniej temperatury wody :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: no i mysle, że dzieciom będzie łatwiej :lol: :lol: :lol:

Zaraz ceny poszukam

Wybór baterii super. Czekam na zdjęcia jak już znajdą się na swoim miejscu. Pozdrowienia :D :D :D :D :D

ja również :lol: :lol:

Małzonek własnie wrócił z budowy i oświadczył, że górna łazienka prawie gotowa, brakuje tylko podłogi i mozaiki na wannie................

................. co do mozaiki to jestem na maxa wściekła, bo tak cholerna babka znów nie miala w poniedziałek mojego zamówienia............... znów obiecała, że jutro :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: chyba ja rozniosę :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Witam dzis wyjątkowo wczesnie, mój dzisiejszy dzień zaczął sie przed 5 :evil: ............. więc czas na kawkę............ :D

Słońce PIĘKNIE świeci ................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja równiez nie mogę sie doczekać by zobaczyc łazienkę............. oczywiście małzonek zapomniał wczoraj aparatu........

Najlepiej jak sama zrobie inspekcję :wink: .

Dziś majster robi sobie przerwę .... od jutra z rana znow zaczyna walkę............. mamy kupić lustro 1x1,6m

J przerobił troche stopke do grzejnika i teraz juz prezentuje się świetnie i co najwazniejsze, nie rusza się :roll: