30Agulka 05.03.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Chciałam tylko napisać, że Pan od płytek jest słowny i dziś zaczął walkę z kaflami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.03.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 cześć, no to super że roboty ruszyły Agulka a powiedz czy ta ściana w której robice luksfery jest murowana czy z kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.03.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 cześć, no to super że roboty ruszyły Agulka a powiedz czy ta ściana w której robice luksfery jest murowana czy z kg? murowana Witam weekendowo ........... znów padał śnieg, ale teraz przynajmnije słonko świeci, a wieje strasznie ......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.03.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Chciałam tylko napisać, że Pan od płytek jest słowny i dziś zaczął walkę z kaflami No to super Jestem bardzo ciekawa efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 07.03.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam w niedzielny mroźny dzień.............. dzis u nas w nocy temperatura wynosiła -16 Oczywiście wyszły następne niedopatrzenia. Kran do wanny okazał sie za krótki........... więc trzeba albo kupic nowy albo zmienic miejsce mocowania My robimy to drugie Drugi problem to z grzejnikiem w łazience na górze, nie możemy go na stałe umocować do podłogi chyba czegoś brakuje do montażu ........... ogólnie mówiąc : LATA w każdą stronę Jutro małż ma dzwonić do producenta. Ciekawe co jeszcze wyjdzie w trakcie wykończeniówki??????? ...... Nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.03.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 cześć Agulka, widziałam kawałek Twojej łazienki, fajne kolory, taka pogodna i wesola bedzie powiem Ci że przy wykończeniówce pewnie u większości wyjdą jakieś niespodzianki, trzeba się na to przygotować i szukać jak najmniej kosztownych rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.03.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 cześć Agulka, widziałam kawałek Twojej łazienki, fajne kolory, taka pogodna i wesola bedzie powiem Ci że przy wykończeniówce pewnie u większości wyjdą jakieś niespodzianki, trzeba się na to przygotować i szukać jak najmniej kosztownych rozwiązań powiedziałabym:na pewno wyjdą Ale mówia też: nie ma tego złego... Spokojnej nocy. łazienka super optymistycznie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.03.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam wszystkie w Dniu Naszego święta...... http://img20.imageshack.us/img20/4325/0c4df6f114f74aa8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Agulka jak u Ciebie roboty idą? jak łazieneczka, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 zajrzałam do Twojego dziennika i wiesz co, macie baterie takie jakie chciałby mieć mój mąż, on twierdzi że te zakręcane są solidniejsze i mniej awaryjne.Napisz ile kosztowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.03.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Agulka jak u Ciebie roboty idą? jak łazieneczka, co?? łazieneczka szybko obrasta w płytki.............. zajrzałam do Twojego dziennika i wiesz co, macie baterie takie jakie chciałby mieć mój mąż, on twierdzi że te zakręcane są solidniejsze i mniej awaryjne. Napisz ile kosztowały. musze obleciec faktury, ale drogie nie były, bo takowych nie wybierałam Co do rodzaju bateri to te które kupilismy dla mnie sa super............ nie nawidzę tych co się jedną ręką kręci i szuka odpowiedniej temperatury wody no i mysle, że dzieciom będzie łatwiej Zaraz ceny poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.03.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Otóz do łazienek tez mam w tym stylu baterie i kosztowały odpowiednio: góra:145zł umywalka219zł wanna192zł umywalka dół:180zł umywalka140zł prysznicowa do kuchni:190zł do zlewu SUMA: 1066zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ooo to bardzo przyzwoite ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.03.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wybór baterii super. Czekam na zdjęcia jak już znajdą się na swoim miejscu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.03.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wybór baterii super. Czekam na zdjęcia jak już znajdą się na swoim miejscu. Pozdrowienia ja również Małzonek własnie wrócił z budowy i oświadczył, że górna łazienka prawie gotowa, brakuje tylko podłogi i mozaiki na wannie................ ................. co do mozaiki to jestem na maxa wściekła, bo tak cholerna babka znów nie miala w poniedziałek mojego zamówienia............... znów obiecała, że jutro chyba ja rozniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Agulka to super ze u Was takie postepy na budowie, nie moge się doczekać kiedy pokażesz fotki łazienki.Co do mozaiki i niesłownej Pani to faktycznie problem, nekaj ja telefonami to może dzis nie zapomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.03.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam dzis wyjątkowo wczesnie, mój dzisiejszy dzień zaczął sie przed 5 ............. więc czas na kawkę............ Słońce PIĘKNIE świeci ................ Ja równiez nie mogę sie doczekać by zobaczyc łazienkę............. oczywiście małzonek zapomniał wczoraj aparatu........ Najlepiej jak sama zrobie inspekcję . Dziś majster robi sobie przerwę .... od jutra z rana znow zaczyna walkę............. mamy kupić lustro 1x1,6m J przerobił troche stopke do grzejnika i teraz juz prezentuje się świetnie i co najwazniejsze, nie rusza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 oo Agulka Ciebie tak rano rzadko można zastac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.03.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 oo Agulka Ciebie tak rano rzadko można zastac na forum przeważnie o tej godznie przewracam sie przy małym na 15 bok i chyba zaraz wsune sie pod kołderkę a młody niech bajeczki obejrzy................ własnie skończyła się "Kitka i pompon" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.03.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 oo no to kochana Tobie sie powodzi a moja mała bajek nie chce, chce isc do przedszkola ale nie ma miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts