Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

o Ty... :o

serca nie masz, wiesz jakiem my tu wszystkie ciekawskie :lol:

jak wyzdrowieje to zrobi, najwyzej kilka dni później a jaki są dalsze losy mozaiki?

nie dzwoniłam do małżonka który miał tam zajechac bo nie chcę się stresować........... a facet powiedział że jutro powinien juz przyjechać :o :o :o :o my mówilismy, że się AŻ tak nie pali, ale on na to, że jak gorączki nie będzie to przyjedzie ................ jeszcze 40min i małzonek będzie w domu to sie dowiem co i jak z tą mozaiką.

Jakos ogólnie nerwowa chodzę........... dziś zajerestrowałam się do UP :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , palucha sobie uciachałam do połowy szatkownicą......... i mam nerwa na wierzchu :-? :-? :-? :-? :-?

chyba wiosna idzie.................. w nocy tylko -13 było :evil:

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie dzwoniłam do małżonka który miał tam zajechac bo nie chcę się stresować........... a facet powiedział że jutro powinien juz przyjechać my mówilismy, że się AŻ tak nie pali, ale on na to, że jak gorączki nie będzie to przyjedzie ................ jeszcze 40min i małzonek będzie w domu to sie dowiem co i jak.

jak solidny fachowiec i chce pieniądze zarabiać to wie że za dlugo w domu nie może siedzieć bo za dni wolne nikt mu nie zapłaci :roll:

Jakos ogólnie nerwowa chodzę........... dziś zajerestrowałam się do UP , paluch sobie uciachałam do połowy szatkownicą......... i mam nerwa na wierzchu

och Ty bidulko, pewnie jesteś caly czas poddenerwowana i nie możesz skupić się na robocie.

Będziesz szukac pracy?

nie dzwoniłam do małżonka który miał tam zajechac bo nie chcę się stresować........... a facet powiedział że jutro powinien juz przyjechać my mówilismy, że się AŻ tak nie pali, ale on na to, że jak gorączki nie będzie to przyjedzie ................ jeszcze 40min i małzonek będzie w domu to sie dowiem co i jak.

jak solidny fachowiec i chce pieniądze zarabiać to wie że za dlugo w domu nie może siedzieć bo za dni wolne nikt mu nie zapłaci :roll:

Jakos ogólnie nerwowa chodzę........... dziś zajerestrowałam się do UP , paluch sobie uciachałam do połowy szatkownicą......... i mam nerwa na wierzchu

och Ty bidulko, pewnie jesteś caly czas poddenerwowana i nie możesz skupić się na robocie.

Będziesz szukac pracy?

muszę ........ ale wiosną.............prawdziwa wiosną, kiedy będę mogła czółenka na szpilce załozyć....................hihihihihihihihiih ............. a tak na powaznie to spodziewałam sie tego.............. wychowawczy mi sie skończył a firma juz od roku ledwo ciągnęła

nie ma szans żebyś wrócila do poprzedniej pracy?

ja właśnie tego się obawiam że jakbym urodziła dziecko to po macierzyńskim nie mogłabym wrócić do pracy, a po wychowawczym może nie miałabym już gdzie wracać. :evil:

raczej nie bo firma jak wspomniałam cienko ciągnęła juz od jakiegos czasu ............. dlatego zdecydowałam się na wychowawczy, bo tak zostałabym z niczym ............ kilka osób wcześniej zwolniono.

A poza tym jak sie przerowadzimy to do tej pracy bym miała 50km w jedna stronę, więc też .............. ciut przerąbane

a no to fatycznie spory kawałek drogi i dojazdy uciażliwe, a jak z pracą w Waszych okolicach?

CIĘŻKO i to bardzo.................. przeprowadzając sie zmieniam województwo, wiec może cos sie zmieni :roll: narazie będzie zasiłek na rok...... zawsze jakiś grosz, ale pracy szukać będę.

Narka bo spadam do lekarza z małym , po skierowanie na badanie krwi w sprawie tego niedoboru żelaza..............

Wiecie, że NIE MA MOZAIKI Znów mówiła, że jutro rano........... z małżonkeim postanowilismy, że jak jutro nie będzie to poprosimy o zamknięcie naszego rachunku , wystawienie faktury i podziekujemy za współpracę.

Jutro jakbym ją zamówiła w necie to na poniedziałek będzie

Agulka ja też jestem dziś wściekła, strasznie zła na montazystów okien. :evil: :evil: :evil: :evil:

Wiecie, że NIE MA MOZAIKI Znów mówiła, że jutro rano........... z małżonkeim postanowilismy, że jak jutro nie będzie to poprosimy o zamknięcie naszego rachunku , wystawienie faktury i podziekujemy za współpracę.

Jutro jakbym ją zamówiła w necie to na poniedziałek będzie

Agulka ja też jestem dziś wściekła, strasznie zła na montazystów okien. :evil: :evil: :evil: :evil:

gadaj.................. :-?

Agulka gdzie Ty się podziewasz?

Wywiało nas.............. J ma dzis urlop i jeździlismy do baby z mozaiką, do gazowni, do stolarza, na inspekcj e domku.......... na małe zakupy............. oj szybki i intensywny dzień do tej pory był................ ale teraz odsapnę, bo dzieci bajki ogladają a ja z kawką zasiadłam tu :lol:

J poszedł do sklepu z tą mozaiką , ja siedziałam z małym w aucie, bo mnie powstrzymał :roll: Transport został wstrzymany z Paradyża, tiry stoją w ogromnych kolejkach by wyjechac z towarem.............. facet dziś nocą ma dojechać a co najgłupsze to nasze mozaiki sa na samy początku kontenera a potem kafle dla innego sklepu a że ten sklep nie pracuje w soboty ( magazyn) to musimy czekać do poniedziałku na rozładunek :evil:

J powiedział, że rezygnuje. że jak w necie zamówimy to też w poniedziałek dostaniemy.

Po jakiejs godzinie telefon od Pani szanownej, że ma propozycje. Jej koleżanka niedawno kupowała 2 metry tej mozaiki a że jeszcze jej nie kładzie to może nam 2 maetry odstąpić a po niedzilei będzie trzeci metr......................... Babsztyl postarała się nie????? :lol: :lol: :lol: By klientów nie stracić i opinii oczywiście :wink:

Majster zadowolony i dzis i jutro ma co robić :D

Schody: model też wybrany, kolor również........... więc ogólnie dzień udany.......... tylko humor zepsuła nam zastana faktura w skrzynce pocztowej..........z gazowni 1790zł do zapłaty :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

no widzisz, radykalna decyzja od razu postawiła kobitkę na nogi, no i da się? no da sie, wystarczy trochę się postrać.Najważniejsze ze prace będą kontynuowane, pewnie efety super, co?

mam nadzieję, że tylko nam nie będzie się podobała :-? chyba jednak wkleję jeszcze kilka fotek w trakcie................. a potem już urządzoną . Kurka jak jasniutko tam jest :D :D :D