Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mam nadzieję, że tylko nam nie będzie się podobała :-? chyba jednak wkleję jeszcze kilka fotek w trakcie................. a potem już urządzoną . Kurka jak jasniutko tam jest :D :D :D

Byłam, widziałam mi też się podoba :D

:D

faaajna łazienka, bardzo wesołe, pobudzające kolory.

ja się bardzo cieszę, że jest inna........... ma żywe kolory a nie beżowe czy szare........ jak przeważnie się spotyka :wink:

Zajrzałam do dziennika a tam łazienka prawie w pełnej krasie :D Bardzo wesoła i energetyzująca łazieneczka wam wyjdzie. A ja z pytaniem o białe płytki - jaka firma/kolekcja tychże i jaką fugę planujecie?

Dzieki , że zajrzałaś w moje skromne progi :wink: :oops: :oops:

Płytki nie są do końca czysto białe, jest taka cieniowana faktura, a kolekcja ECCO z Paradyża.

Fuga będzie Atlas Artis Style szara z brokatem, a w mozaice ostro zielona też z tej serii.

http://img94.imageshack.us/img94/9890/mphotophp.jpg

http://img411.imageshack.us/img411/5913/koloryv.jpg

Witam, witam i o samopoczucie pytam.

Dzień zapowiada się piekny, młodego nie kładę dziś na drzemkę :p bo nocki mnie wykańczają........... wstał dziś znów o 5 :evil: :evil: :evil: ale potem go zmusiłam czyt. unieruchomiłam własnym ciałem :o i sunął po godzinie na godzinę :lol: :lol: :lol: .

Musze isc zapisać sie do fryzjera, do lekarza z wynikami maluchów........ i czasu zabraknie na drzemkę :roll:

Avaterek mam smieszny, mam nadzieję, że przyciągnie wiosnę :)

Karolcia ja tez bym takich kafli podświetlanych nie założyła u siebie, ale pomysły ludzie mają

Czekam ponad tydzień na baterie i nie ma ich nadal, napisałam do faceta a on :ZAPOMNIAŁEM :o jutro niby maja być, a nas nie będzie :evil: do Piły jedziemy

o matko z tymi dostawcami, fachowcami to tak jest, dla nas to ważne sprawy a oni tak olewają, nie dbaja wcale o klienta.

Ja u dermatologa wczoraj byłam, przypisała mi takie leki że obleciałam apteki w nałeczowie i nie ma :evil: :evil: maja mi sprowadzić na piatek ale ja chciałam zaczac kuracje jak najszybciej bo w 7-8 dniu jest kryzys leczenia i powstaje rumień i chcialam żeby to było w urlopie no i nie wiem czy się wyrobię :evil: :evil:

o matko z tymi dostawcami, fachowcami to tak jest, dla nas to ważne sprawy a oni tak olewają, nie dbaja wcale o klienta.

Ja u dermatologa wczoraj byłam, przypisała mi takie leki że obleciałam apteki w nałeczowie i nie ma :evil: :evil: maja mi sprowadzić na piatek ale ja chciałam zaczac kuracje jak najszybciej bo w 7-8 dniu jest kryzys leczenia i powstaje rumień i chcialam żeby to było w urlopie no i nie wiem czy się wyrobię :evil: :evil:

łojć :( niby wszystko w tych czasach jest ale zawsze trzeba czekac bo na zamówienia :evil: