Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ooo, to mi by się też przydało :oops:

nie oszukuj :wink:

:lol: :lol: :lol:

nie, no najgożej nie jest, ale zawsze mogło by być lepiej :lol:

poprzedniej jesieni chodziłam na zabiegi do kosmetyczki.

Najpierw zrobiłam oczyszczanie twarzy a potem bylam kilka razy na zabiegach- traktowała mi twarz jakimis kwasami, nie za mocnymi ale buzia się wygładziła i przestały mi sie robic pryszcze.

Teraz tez bym chciała na te kwasy ale kasy brak :(

A wiosna to dobry czas na takie rzeczy.

ja niby też nie mam wielkiego problemu z twarzą, ale dość często pojawiają się te podskórne krostki, zaskórniki no i mam przebarwienia. Pod fluidem tak tego nie widać ale zbliża się lato i chciałabym móc wychodzić bez makijażu.

Kilka razy robiłam oczyszczanie twarzy, działało na króciutko, potem mikrodermabrazję to bardziej zlikwidowała przebarwienia niż krostki.

Karolcia kupiłas tą zielona maź na twarz? Polecasz?

nie kupiłam bo zdecydowałam że nie bede pakować pieniędzy w takie specyfiki tylko zacznę leczyć się u dermatologa.Zobaczymy bo dziś dostałam ten silny żel i zaczynam kurację.

poszło :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

''

Będziecie miec bardzo energetyczna łazienkę.

:D :D :D

:D :D :D :D jak Twoja kuchnia :lol: majster chodzi podniecony swoja robotą, to musi być zadowolony :D :D :D :D a my jeszcze bardziej

ja lubie kolorki. W starym mieszkaniu miałam pomarańczową łazienkę. Lubiłam ją ale zdziwiłam się jak spobobała się naszym kupcom :wink:

A Wasza? Wcale mnie nie dziwi, że jestescie zadowoleni :wink: