Karollinka 16.03.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 epiduo to jest na zaskórniki i przebarwienia, podobno najpierw to dziadostwo wychodzi na wierzch a potem odrywa sie i buzia jest czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ooo, to mi by się też przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ooo, to mi by się też przydało nie oszukuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ooo, to mi by się też przydało nie oszukuj nie, no najgorzej nie jest, ale zawsze mogło by być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ooo, to mi by się też przydało nie oszukuj nie, no najgożej nie jest, ale zawsze mogło by być lepiej poprzedniej jesieni chodziłam na zabiegi do kosmetyczki. Najpierw zrobiłam oczyszczanie twarzy a potem bylam kilka razy na zabiegach- traktowała mi twarz jakimis kwasami, nie za mocnymi ale buzia się wygładziła i przestały mi sie robic pryszcze. Teraz tez bym chciała na te kwasy ale kasy brak A wiosna to dobry czas na takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Na mnie kwasy źle działały - robiły mi się takie podskórne bulwy Przed ślubem natomiast miałam serię pilingów kawitacyjnych (takie oczyszczanie ultradźwiękami) i mikrodermabrazję ze 3 razy i był super efekt. A teraz to i czasu i kasy mało żeby się tak porozpieszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.03.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ja się przyznaje bez bicia, nigdy nie byłam na żadnych zabiegach, u kosmetyczki itd............... zawsze było mi szkoda kasy, albo jej nie było. a przydałoby się. Karolcia kupiłas tą zielona maź na twarz? Polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ja niby też nie mam wielkiego problemu z twarzą, ale dość często pojawiają się te podskórne krostki, zaskórniki no i mam przebarwienia. Pod fluidem tak tego nie widać ale zbliża się lato i chciałabym móc wychodzić bez makijażu. Kilka razy robiłam oczyszczanie twarzy, działało na króciutko, potem mikrodermabrazję to bardziej zlikwidowała przebarwienia niż krostki. Karolcia kupiłas tą zielona maź na twarz? Polecasz? nie kupiłam bo zdecydowałam że nie bede pakować pieniędzy w takie specyfiki tylko zacznę leczyć się u dermatologa.Zobaczymy bo dziś dostałam ten silny żel i zaczynam kurację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.03.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Odebrałam wyniki Adasia i Mai.............. maja dobre, żelazo małego się unormowało , ale do lekarza idziemy w czwartek. W łazienczce blat juz jest a nogi są w mozaice i wanna na miejscu....................jupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Gratuluje wyników A kiedy fotki z placu boju, kiedy??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.03.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Gratuluje wyników A kiedy fotki z placu boju, kiedy??????? sa kiepskie bo ze starego telefonu, ale wkleje co nieco.................... a jak zrobię aparatem to zamienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Odebrałam wyniki Adasia i Mai.............. maja dobre, żelazo małego się unormowało , ale do lekarza idziemy w czwartek. W łazienczce blat juz jest a nogi są w mozaice i wanna na miejscu....................jupi Suuuperowo. Czekamy na fotorelację zadowolonej inwestorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.03.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Odebrałam wyniki Adasia i Mai.............. maja dobre, żelazo małego się unormowało , ale do lekarza idziemy w czwartek. W łazienczce blat juz jest a nogi są w mozaice i wanna na miejscu....................jupi Suuuperowo. Czekamy na fotorelację zadowolonej inwestorki poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 poszło '' Będziecie miec bardzo energetyczna łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.03.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 poszło '' Będziecie miec bardzo energetyczna łazienkę. jak Twoja kuchnia majster chodzi podniecony swoja robotą, to musi być zadowolony a my jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Agnieszko coraz śliczniej w twojej łazience. Oby już bezproblemowo i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.03.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Agnieszko coraz śliczniej w twojej łazience. Oby już bezproblemowo i do przodu. dzięki, mam taką nadzieję, tfu, tfu..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 poszło '' Będziecie miec bardzo energetyczna łazienkę. jak Twoja kuchnia majster chodzi podniecony swoja robotą, to musi być zadowolony a my jeszcze bardziej ja lubie kolorki. W starym mieszkaniu miałam pomarańczową łazienkę. Lubiłam ją ale zdziwiłam się jak spobobała się naszym kupcom A Wasza? Wcale mnie nie dziwi, że jestescie zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.03.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Agulka ale super wychodzi ta łazienka, ja nigdy nie myslałam o takich kolorach w swoich łazienkach ale powiem Ci że świetnie wyglądają, tak radosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.03.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A ja jak zwykle spóźniona Jeszcze nie widziałam ale już się przełączam na dziennik i będę podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts