Zbigniew100 18.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dzień dobry. Piękny domek. Tyle własnej pracy , jestem pełen podziwu. Życzę szybkiej przeprowadzki i dużo pomysłów na wnętrza. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.03.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 cześć Aga, jak postepy budowlane? U Ciebie to codzień widać wielkie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.03.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 cześć Aga, jak postepy budowlane? U Ciebie to codzień widać wielkie zmiany widać, widać................ teraz mamy poważny mętlik w głowie czy czasem nie wziąc paneli do pokoików dzieci + dywanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 a wcześniej nad czym sie zastanawialiscie? dobrze pamietam że miala byc wykładzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.03.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 a wcześniej nad czym sie zastanawialiscie? dobrze pamietam że miala byc wykładzina? dokładnie, cenowo wychodzi to samo..................... ale sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.03.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 a wcześniej nad czym sie zastanawialiscie? dobrze pamietam że miala byc wykładzina? dokładnie, cenowo wychodzi to samo..................... ale sama nie wiem szala przechyliła się bardziej na panele Kupiłam też kosze do mojej energetycznej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.03.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Agulka ja też jestem za panelami, położysz jakieś kolorowe dywaniki i dzieciaczki bedą miały przytulne pokoiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 19.03.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witajcie jestem pełna podziwu dla Waszego domku. Bardzo mi się pdobają panele, które wybrałaś. Też chciałabym ciemne tylko się boję, że trzeba bedzie codziennie podłogi myć. Teraz mamy w dużym pokoju i następnego dnia po umyciu już kurz widać... I kuchnia mi się podoba, i wieszak na papier Miłego dnia i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.03.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Agulka ja też jestem za panelami, położysz jakieś kolorowe dywaniki i dzieciaczki bedą miały przytulne pokoiki. Ja też jestem za panelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 19.03.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 A ja mam takie obawy ze dzieci bardzo zniszczą panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.03.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 nie zniszczą, nie martw się. Na każdej nawierzchni widać ślady uzytkowania, to normalne.w pokoikach położysz dywany i dzieci bedę bawic sie na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 19.03.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ja nie wiem kiedy nasanie pora myślenia o panelach... na razie zbieramy siły zeby działkę podlać jakimś "chwastobujem" w weekend zanim wiosna je ożywi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.03.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 U nas łazieneczka już na finiszu.................. jutro tylko docięcia a potem fuga Na ścianach wszystko połozone................. zaskoczeniem było dla mnie, że faceto chciał się bawic i podłoge w caro połozył................. blat z umywalkami też w caro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.03.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 tylko pozazdrościć. My dziś na targi budowlane i targi drewna idziemy. Może upolujemy coś fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Agulka to w Waszeł łazience kosmetyka jedynie została:)co dalej robicie?jakie meble i sprzęt do kuchni planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.03.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Agulka to w Waszeł łazience kosmetyka jedynie została:) co dalej robicie? jakie meble i sprzęt do kuchni planujecie? Witam w ten brzydki dzień. U nas pada, wiej i jest zaledwie +4 stopnie Karolcia plan jest taki by zrobić w najbliższym czasie góre na tip top.......... facet zejdzie na dół do łazienki, a my zaczniemy malować, tapetować układać wykładzinę w sypialni, panele u dzieci, garderobie i w korytarzu, potem drzwi osadzimy , karnisze i można u góry zamieszkać Ja zajme się strukturą w korytarzu Co do kuchni to na razie jestesmy w tyle......... ale w kwietniu się wyjasni, facet nam zrobi wycenę ................ my rozejrzymy się po sprzętach....... idt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.03.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Pan kafelkarz ostro wziął się do roboty........... dziś skończył górną łazienkę i wziął juz sie za dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 cze Agulka, no czekam i czekam na Twoją łazienke, pokazuj zdjęcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.03.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 cze Agulka, no czekam i czekam na Twoją łazienke, pokazuj zdjęcia!! Karolcia dopiero jak już ofugowana i wymalowana będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.03.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Hello co jest grane? Jak Karolina ma urlop to juz żadna nie pisze Ja dzis słomiana wdowa jestem, małżonek wyjechał na jedną noc służbowo, chata wolna a tu nikogo Kupiłam ten zlew co kiedyś linka wklejałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts