Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wklejam tylko na chwilkę. Same zobaczcie. Moi tu mieli 2 lata i 4 m-ce :roll:

Synuś przystojniak Anulka i wygląda na naprawdę dużego :D

no faktycznie chuderlaki :wink: ale mój jest według mnie malutki teraz ma 88cm i 12kg wagi

ale mnie zaskoczyłas :o

Moi na bilansie dwulatka byli wyźsi, chyba po 90 cm mięli. Tylko jeden wazył 10 700, drugi 11 100 chyba :-?

Teraz maja około 12 km tylko w górę podskoczyli :wink:

nio malutki ten mój chłopczyk, ale mam nadzieję, że podskoczy................... wynikiem tego jest brak żelaza , ale to inny temat.

Moja córcia ma bal w poniedziałek

Moi kilka razy brali żelazo na anemię. ALe to tez inna historia, dieta bezmleczna itd. :-?

Fajnie dzieciakom, tez by się pobalowało, no nie? :wink:

my balowaliśmy 16 stycznia na imprezie z firmy małża :lol: :lol: :lol: :lol: ale taki wypady zdarzają się BARDZO RZADKO.

Mój mały ma dużo czerwonych krwinek, ale ma coś w sobie że nie pozwala przyswajać żelazo. Teraz bierzemy ostatnią porcję żelaza i zobaczymy, ale lekarka mówi, że jednak wysle nas do Kliniki by zbadali dokładniej :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nie wyobrażam sobie domu bez dzieci, u Twoich maluchów dobra różnica wieku bo już siostra zajmie się bratem, ma tworcze pomysły a nie jest jeszcze na tyle duża żeby nie interesował jej braciszek

dokładnie czasami słyszę tekst: Choć Adaś idziemy się razem bawić, bo mamusia nie umie po naszemu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: