anetina 28.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 jeszcze synuś urośnie no mój w tym wieku był znacznie wyższy, ale póxniej przystopował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Teraz maja około 12 km tylko w górę podskoczyli przepraszam Siostra, ale japka mi się uśmiechnęła bardzo ci chłopaki do góry poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Teraz maja około 12 km tylko w górę podskoczyli przepraszam Siostra, ale japka mi się uśmiechnęła bardzo ci chłopaki do góry poszli naprawde tak napisałam?????????? O rany, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 chociaż humor mi sie ciągle poprawia bo normalnie zawroty mam przez to spadajace ciśnienie a pracowac mis ie w ogóle nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 chociaż humor mi sie ciągle poprawia bo normalnie zawroty mam przez to spadajace ciśnienie a pracowac mis ie w ogóle nie chce a ja juz czasu na pracę prawie nie mam. Musze do domku zmykac. Ciekawe jak ALicja po balu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 pewnie się dobrze bawiła mój jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.01.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Wklejam tylko na chwilkę. Same zobaczcie. Moi tu mieli 2 lata i 4 m-ce Synuś przystojniak Anulka i wygląda na naprawdę dużego no faktycznie chuderlaki ale mój jest według mnie malutki teraz ma 88cm i 12kg wagi ale mnie zaskoczyłas Moi na bilansie dwulatka byli wyźsi, chyba po 90 cm mięli. Tylko jeden wazył 10 700, drugi 11 100 chyba Teraz maja około 12 km tylko w górę podskoczyli nio malutki ten mój chłopczyk, ale mam nadzieję, że podskoczy................... wynikiem tego jest brak żelaza , ale to inny temat. Moja córcia ma bal w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.01.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Moi kilka razy brali żelazo na anemię. ALe to tez inna historia, dieta bezmleczna itd. Fajnie dzieciakom, tez by się pobalowało, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.01.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Moi kilka razy brali żelazo na anemię. ALe to tez inna historia, dieta bezmleczna itd. Fajnie dzieciakom, tez by się pobalowało, no nie? my balowaliśmy 16 stycznia na imprezie z firmy małża ale taki wypady zdarzają się BARDZO RZADKO. Mój mały ma dużo czerwonych krwinek, ale ma coś w sobie że nie pozwala przyswajać żelazo. Teraz bierzemy ostatnią porcję żelaza i zobaczymy, ale lekarka mówi, że jednak wysle nas do Kliniki by zbadali dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 czyli zyczmy, by wykryto, co męczy waszego synkaa poza tym duuuużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Agulka, dzieciaczki super:)dwa śmieszki.My na choinkę w sobotę do mnie do pracy, u męża już balowaliśmy.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.01.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 czyli zyczmy, by wykryto, co męczy waszego synka a poza tym duuuużo zdrówka dzięki, dzieki Karolinka śmieszki są z nich niesamowite, buźki od rana do nocy usmiechnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 nie wyobrażam sobie domu bez dzieci, u Twoich maluchów dobra różnica wieku bo już siostra zajmie się bratem, ma tworcze pomysły a nie jest jeszcze na tyle duża żeby nie interesował jej braciszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.01.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 nie wyobrażam sobie domu bez dzieci, u Twoich maluchów dobra różnica wieku bo już siostra zajmie się bratem, ma tworcze pomysły a nie jest jeszcze na tyle duża żeby nie interesował jej braciszek dokładnie czasami słyszę tekst: Choć Adaś idziemy się razem bawić, bo mamusia nie umie po naszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.01.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no jasne czasem nigdy nie wpadłabym na takie pomysły jakie ma moja córcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 wstawać śpiochy dzis ładny dzień, jak miałam wolne to z domu się nosa wystawić nie chciało a jak dzis w pracy to i pogoda ładna. miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 nawet pogoda bywa złośliwa dzien doberek plany zapełnienia pokoi dziecięcych fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 wstawać śpiochy dzis ładny dzień, jak miałam wolne to z domu się nosa wystawić nie chciało a jak dzis w pracy to i pogoda ładna. miłego dnia dzień doberek. Ja dzis spałam do 7-mej Ale u nas pochmurno i sypie, sypie. Wszystko co odśniezyłam zasypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Agulka fajne pomysły na pokoje dla dzieciaczków, przytulnie bedą miały.Fajnie ze masz wszystko zaplanowane to i łatwiej ci zapanować nad ogromnym wyborem akcesoriów dla maluchów, wiesz czego szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 29.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 http://img23.imageshack.us/img23/2501/pagefghf.jpg Super ta tapeta w paseczki, możesz podrzucić namiary na producenta/nazwę wzoru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts