Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie

Karolinka wiedziała kiedy wziąć urlop, pogoda jej dopisuje. Ja też korzystam ze słoneczka i robiłam porządki w domu.

Agulka pewnie super uczucie widzieć jak domek nabiera coraz to ładniejszych kolorów i kształtów? Oby tak dalej i czekamy na efekt końcowy.

Pozdrawiam

oj uczucie Sylwia jest niesamowite :lol: najbardziej to my nie możemy się doczekac na efekt końcowy................ niby jest czas, ale tyle jest jeszcze rzeczy do robienia, tata sie złości na ten swój wyjazd do Egiptu......... mówi mamie, po co to wymysliłaś, tyle bym zrobił przez tydzień :wink: :D

Witam nie wyspana.

Adaśko cos załapał czy cóś i zwymiotował raz na swoje a raz na nasze łóżko............. usnąc potem nie mógł i pobudkę o 5 zrobił............ teraz już drzemie.............. mierzyłam przed chwila temperature i ma lekki stan podgorączkowy 37,5 stopnia , jeść nie chce............. czyzby wirus?

Mnie ciekawośc zżera, bo nie mam relacji z budowy od dwóch dni, dopiero w sobotę zobaczę co majster dokleił do nowej łazienki................ ach.......

Witam nie wyspana.

Adaśko cos załapał czy cóś i zwymiotował raz na swoje a raz na nasze łóżko............. usnąc potem nie mógł i pobudkę o 5 zrobił............ teraz już drzemie.............. mierzyłam przed chwila temperature i ma lekki stan podgorączkowy 37,5 stopnia , jeść nie chce............. czyzby wirus?

.

jak nie chce to mu nie dawaj. Tylko pilnuj, zeby pił, nawet po łyżeczce co 10 minut.

I przydałby sie gastrolit lub orsalit do uzupełnienia mikroelementów.

Nie dawaj mleka jak juz zechce coś zjeśc. Zrób mu dietkę.

Witam nie wyspana.

.

jak nie chce to mu nie dawaj. Tylko pilnuj, zeby pił, nawet po łyżeczce co 10 minut.

I przydałby sie gastrolit lub orsalit do uzupełnienia mikroelementów.

Nie dawaj mleka jak juz zechce coś zjeśc. Zrób mu dietkę.

tak, tak, wiem kochana matulo :wink: :wink: :wink: a o uzupełnieniu mikroelementów to zapomniałam :oops: :oops: :oops: i dzięki :D

cześć Agulka, jak Adaś?

wyzdrowiał?

jak łazienka? jakie kolejne plany?

Witam, witam.............

Z Adasiem o niebo lepiej, chyba to była jakaś niestrawność, ponieważ dziś zdrowy jak rybka..

łazieneczka na dole nabiera kształtów :lol: :lol: :lol: :lol: Zobaczę ją dopiero w niedzielę, ale dzis troszeczkę widziałam małżonek zrobił telefonem fotki :) ale jakos mi dziwnie, bo nie tak radosna jak pierwsza.

fajnie że Adaś zdrowy, teraz ładna pogoda to nie ma czasu na chorowanie.

Łazienka suuper, energetyczna, juz sie nie mogę zdjęć calości.

jak dzis patrzyłam na swoj domek to wykanczanie lazienek jest jakies baaardzo odległe. :roll: :evil:

Karolcia szybko czas minie i Wy będziecie płytki wybierać.................. kurka przyglądam się tej dolnej łazience i jakos mi nie tak................ :(

hej, jak tam po wekkendzie?

hej, hej............. ciężko.............. młody nastepnej nocy znów zwracała a dzisiejszej ja :o ale to nie przeszkadzało nam byśmy dzis do Casto pojechali :lol: . Kupiłam tylko kinkiety do garderoby i schowka pod schodami, ale bynajmniej sie rozejrzałam. Jestem niemile zaskoczona, że w Koszalinie jest tak ubogo w tapety :evil:

Dzoeń dobry :wink: Dolna łazienka nabiera kształtów, ech pięknie się robi u Was. A ja czekam niecierpliwie na końcowy efekt pomarańczowo zielonej - NO KIEDY WRESZCIE?

przyjdzie na to czas, na to czas.................... :wink: :wink: :wink: A tak na powaznie to w tym tygodniu jak dobrze pójdzie to fugi będą, lustro zamówimy , po Świętach pomaluję a potem pokażę :lol: :lol: :lol: :lol: