sylwiaradek 23.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 WitajcieKarolinka wiedziała kiedy wziąć urlop, pogoda jej dopisuje. Ja też korzystam ze słoneczka i robiłam porządki w domu. Agulka pewnie super uczucie widzieć jak domek nabiera coraz to ładniejszych kolorów i kształtów? Oby tak dalej i czekamy na efekt końcowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.03.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witajcie Karolinka wiedziała kiedy wziąć urlop, pogoda jej dopisuje. Ja też korzystam ze słoneczka i robiłam porządki w domu. Agulka pewnie super uczucie widzieć jak domek nabiera coraz to ładniejszych kolorów i kształtów? Oby tak dalej i czekamy na efekt końcowy. Pozdrawiam oj uczucie Sylwia jest niesamowite najbardziej to my nie możemy się doczekac na efekt końcowy................ niby jest czas, ale tyle jest jeszcze rzeczy do robienia, tata sie złości na ten swój wyjazd do Egiptu......... mówi mamie, po co to wymysliłaś, tyle bym zrobił przez tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A myślałam że wszyscy już śpią, albo oglądają KSD na TVN.Ja to tak nie cierpliwie czekam kiedy to u nas zacznie się coś dziać. Nie lubię czekać. A twój tata powinien się cieszy z okazji wyjazdu. Będzie mógł odpocząć i nabrać sił i może też nowych pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.03.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Co to KDS? Tacie przyda się jak najbardziej odpoczynek, bo ma juz dłuższy czas problem z porannym wstawaniem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.03.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Co to KDS? Tacie przyda się jak najbardziej odpoczynek, bo ma juz dłuższy czas problem z porannym wstawaniem z łóżka juz zajarzyłam co to KDS ................ kurka zapomniałam oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 24.03.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam nie wyspana.Adaśko cos załapał czy cóś i zwymiotował raz na swoje a raz na nasze łóżko............. usnąc potem nie mógł i pobudkę o 5 zrobił............ teraz już drzemie.............. mierzyłam przed chwila temperature i ma lekki stan podgorączkowy 37,5 stopnia , jeść nie chce............. czyzby wirus? Mnie ciekawośc zżera, bo nie mam relacji z budowy od dwóch dni, dopiero w sobotę zobaczę co majster dokleił do nowej łazienki................ ach....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.03.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam nie wyspana. Adaśko cos załapał czy cóś i zwymiotował raz na swoje a raz na nasze łóżko............. usnąc potem nie mógł i pobudkę o 5 zrobił............ teraz już drzemie.............. mierzyłam przed chwila temperature i ma lekki stan podgorączkowy 37,5 stopnia , jeść nie chce............. czyzby wirus? . jak nie chce to mu nie dawaj. Tylko pilnuj, zeby pił, nawet po łyżeczce co 10 minut. I przydałby sie gastrolit lub orsalit do uzupełnienia mikroelementów. Nie dawaj mleka jak juz zechce coś zjeśc. Zrób mu dietkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 24.03.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam nie wyspana. Adaśko cos załapał czy cóś i zwymiotował raz na swoje a raz na nasze łóżko............. usnąc potem nie mógł i pobudkę o 5 zrobił............ teraz już drzemie.............. mierzyłam przed chwila temperature i ma lekki stan podgorączkowy 37,5 stopnia , jeść nie chce............. czyzby wirus? . jak nie chce to mu nie dawaj. Tylko pilnuj, zeby pił, nawet po łyżeczce co 10 minut. I przydałby sie gastrolit lub orsalit do uzupełnienia mikroelementów. Nie dawaj mleka jak juz zechce coś zjeśc. Zrób mu dietkę. tak, tak, wiem kochana matulo a o uzupełnieniu mikroelementów to zapomniałam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 cześć Agulka, jak Adaś?wyzdrowiał? jak łazienka? jakie kolejne plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.03.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 cześć Agulka, jak Adaś? wyzdrowiał? jak łazienka? jakie kolejne plany? Witam, witam............. Z Adasiem o niebo lepiej, chyba to była jakaś niestrawność, ponieważ dziś zdrowy jak rybka.. łazieneczka na dole nabiera kształtów Zobaczę ją dopiero w niedzielę, ale dzis troszeczkę widziałam małżonek zrobił telefonem fotki ale jakos mi dziwnie, bo nie tak radosna jak pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.03.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 fajnie że Adaś zdrowy, teraz ładna pogoda to nie ma czasu na chorowanie. Łazienka suuper, energetyczna, juz sie nie mogę zdjęć calości. jak dzis patrzyłam na swoj domek to wykanczanie lazienek jest jakies baaardzo odległe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.03.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 fajnie że Adaś zdrowy, teraz ładna pogoda to nie ma czasu na chorowanie. Łazienka suuper, energetyczna, juz sie nie mogę zdjęć calości. jak dzis patrzyłam na swoj domek to wykanczanie lazienek jest jakies baaardzo odległe. Karolcia szybko czas minie i Wy będziecie płytki wybierać.................. kurka przyglądam się tej dolnej łazience i jakos mi nie tak................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.03.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 co nie tak? hmm? płytki się odwidziały? jak będzie wykończona to dopiero zobaczysz efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 26.03.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 co nie tak? hmm? płytki się odwidziały? jak będzie wykończona to dopiero zobaczysz efekt. Hejka Nie......... nie odwidziały tylko może takie wrażenie sprawia smutnej na razie......... nie to co moja energetyzująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.03.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 no bo ta Twoja górna łazienka to rzeczywiście inna niż wiekszość przedstawianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.03.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 hej, jak tam po wekkendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.03.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 hej, jak tam po wekkendzie? hej, hej............. ciężko.............. młody nastepnej nocy znów zwracała a dzisiejszej ja ale to nie przeszkadzało nam byśmy dzis do Casto pojechali . Kupiłam tylko kinkiety do garderoby i schowka pod schodami, ale bynajmniej sie rozejrzałam. Jestem niemile zaskoczona, że w Koszalinie jest tak ubogo w tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 28.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Agulka przepraszam Cię najmocniej za ten wpis w dzienniku jakoś nie przyuważyłam ,że tam wpisałam... nie wiem może byłam zaspana, ale wydawało mi się, że piszę w komentach Już więcej się to nie powtórzy A co do łazienki... to niecierpliwie czekam na zdjęcia całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 29.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Dzoeń dobry Dolna łazienka nabiera kształtów, ech pięknie się robi u Was. A ja czekam niecierpliwie na końcowy efekt pomarańczowo zielonej - NO KIEDY WRESZCIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 29.03.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Dzoeń dobry Dolna łazienka nabiera kształtów, ech pięknie się robi u Was. A ja czekam niecierpliwie na końcowy efekt pomarańczowo zielonej - NO KIEDY WRESZCIE? przyjdzie na to czas, na to czas.................... A tak na powaznie to w tym tygodniu jak dobrze pójdzie to fugi będą, lustro zamówimy , po Świętach pomaluję a potem pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts