Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widze że u Was roboty w szybkim tempie ida, jeszcze moment i domek bedzie gotowy, w wakacje parapetówy bedziesz robiła:)

Karolinka jeszcze sporo, ale juz widac koniec :lol:

Dziś bylismy ostatni raz u stolarza, dogadalismy się co i jak, zrobi nam jeszcze drzwi do wiatrołapu................ utargowaliśmy 500zł :lol:

Po Świętach powiedział , że bierze się już za nasze schody :p

Pan kafelkarz tez walczył jak zajechalismy na inspekcję :wink: troche zmieniłam jego koncepcje co do wykończenia jeden ściany i teraz będzie juz fajnie.

Geodeci też dziś byli :) ....................... projekt kuchni ostateczny zawiozłam do wykonawcy teraz tylko czekam na wycenę, bo zrobiłam sporo zmian co do ostatniego :wink: ............... kolor frontów brzoza syberyjska a blat ciemny orzech :o :D mam katalog i musze wybrać model .... kurna tylko z tych co mi się podbaja nie ma mojego koloru :evil:

Paneli nie zamówilismy, bo u miejscowych nie ma tego co chcemy :evil: :evil: :evil: :evil: Chyba z netu zamówię , ktos zamawiał???????

zajrzałam do dziennika, jak już pieknie u Ciebie:)

panele identyczne jak Twoje wybrałam (w chwili obecnej) do pokoi na poddaszu, Aguś wykańczacie wszystko od razu?

Karolinka to super panele wybrałas :lol: :lol: :lol:

Mozna tak powiedzieć, że prawie wszystko robimy,,,,,,, zalezy ile kasy starczy jeszcze bo juz widac dno z kredytu. Na pewno nie zrobimy na około domu, płotu, kafli na schodach wejsciowych i tarsie i CHYBA nie pomalujemy elewacji .............. będzie obklejony na razie styropianem

Czesc Agus. Wiedze ogromne postepy. Super :D :D :D

To kiedy mamy wpasc na parapetówkę?

pod koniec wakacji :wink: tak myślę

Wpadłam i powaliły mnie na kolana Twoje łazienki :o Po Świętach wpadnę na dłużej i się rozgoszczę na "dobre". Poszukam co to za płytki :roll: . Pozdrawiam :lol:

Mama nadzieję, że powaliły pozytywnie :lol: :lol: :lol: :lol: a co to za płytki to doczytasz w dzienniku :wink:

Wiele radości, wszelkiej pomyślności, radosnych i pogodnych świąt wielkanocnych, smacznego jajka, mokrego dyngusa oraz zdrowia pogody ducha życzliwej i pełnej ciepła atmosferze przy świątecznym stole. Niech ten wielkanocny czas zwycięstwa nad śmiercią będzie okresem zadumy i refleksem na życiem oraz na nadejście nowego jutra.

Wesołego Alleluja życzy Karollinka z rodzinką.

Dziękuję wszystkim za życzenia.

Święta minęły szybko ............... pierwszego dnia byli rodzice z fotorelacją z Egiptu a po południu niespodzianka----------- teściowa przyjechała.

Ucieszyliśmy sie nawet, bo drugiego dnia nie trzeba było do niej jechać ................ wiec cały dzień sie leniliśmy.

W środę zamawiałam przez net panele a w piątek do południa już był przewoźnik................ jakby co to polecam******* Panelowy.pl ********

W piątek zajrzałam na budowę a tam łazienka już prawie na 100% wykafelkowana

Witam z kawką w ręku.

Małżonek przywiózł właśnie próbnik tynku mozaikowego................. mamy wybrać kolorek i grubośc na zewnątrz i na wewnątrz do podstopni schodów. Red face.

Dziś tez kupują gąbkę pod panele i jutro zaczną kłaść w pokojach na górze................ a facet będzie od dziś fugował Smile

Edytowane przez 30Agulka