30Agulka 08.04.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 oj tak, ja tez cierpię na niedobór słońca, mam nadzieję że jak pojedziemy nad morze to będzie świeciło bez przerwy. ja również, bo mamy wczasy na 12 dni w Ustce od 17 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ooo, my też w drugiej połowie lipca tylko że w Krynicy Morskiej, mogłyśmy się wcześniej zgadać i wynająć pokoje gdzieś bliżej siebie co by móc się troszkę zintegrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.04.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ooo, my też w drugiej połowie lipca tylko że w Krynicy Morskiej, mogłyśmy się wcześniej zgadać i wynająć pokoje gdzieś bliżej siebie co by móc się troszkę zintegrować racja, my o wczasach juz wiedzieliśmy w listopadzie................ to zakładowe wczasy. w łaśnie mał,zonek przyjechał ze świeżymi zdjeciami hollu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 zazdroszczę. Nas w tym roku z racji dwóch Komunii w maju omija wiosenny wypad po jod. Żałuje, ale cóż. Pewnie w tym roku będą góry- późnym latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.04.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 zazdroszczę. Nas w tym roku z racji dwóch Komunii w maju omija wiosenny wypad po jod. Żałuje, ale cóż. Pewnie w tym roku będą góry- późnym latem. a ja marzyłam by w góry pojechać .......... składalismy podanie o wczasy w górach i nad morzem i dostalismy...................... ukochane morze a stęsknione góry poczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 witam w prawie wekkendowy poranek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 09.04.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dzien-do-bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.04.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dzien dobry i sloneczny dzien. U mnie grzeje od rana Slonko. Super dzien zeby cos robic na dzialce. A tam nadal zastoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no własnie jakos tak ciężko otrząsnąc sie po zimie i zebrać do roboty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.04.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Wczoraj byłam załamana.................. J wrócił z budowy powioedział,że przeglądał płytki na ścinę do kuchni ( kupilismyII gatunek, ale dwa razy więcej płytek niz powinniśmy) ...................... przeżył szok z 7 kartonów tylko jeden nadaje sie do położenia.................................... Nie ma tego złego, bo płytki przestały mi sie juz dawno podobać a z drugiej nie będziemy musili do kotłowni kupowac tylko przykleimy te. Ale nocka nie przespana, bo szukam innych............... na rzzie do sklepu nie mam jak jechac, bo nie mam czym ............... Mamy czas do środy by juz płytki było na budowie............................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.04.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Mam juz wybrane, ale jak kupię a najpierw obejrzę na żywo to sie pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.04.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Agulka to w sumie dobrze wyszło z tymi płytkami, my też do kotłowni i spiżarki planujemy II gatunek bo akurat w tych pomieszczeniach nie muszą się najpiękniej prezentować, ciekawa jestem jakie wybierzesz do kuchni bo ja w ogóle nie mam koncepcji, a meble jakie będziecie mieć w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.04.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Agulka to w sumie dobrze wyszło z tymi płytkami, my też do kotłowni i spiżarki planujemy II gatunek bo akurat w tych pomieszczeniach nie muszą się najpiękniej prezentować, ciekawa jestem jakie wybierzesz do kuchni bo ja w ogóle nie mam koncepcji, a meble jakie będziecie mieć w kuchni? o niebo lepiej mi................... bedę miała teraz PIĘKNIEJSZE kafelki:D:D:D a kuchnia będzie jasna, fronty w brzozie syberyjskiej a blat ciemny orzech. Kilka fotek wkleiłam do dziennika i BARDZo jestem zadowolona z łuku w salonie........................ tata chciał zrobic na prosto linię................ ale się nie zgodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.04.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Wydzwanialismy po salonach z płytkami i dostawa nowych byłaby najszybciej na środę po południu, a facet w czwartek wchodzi już do innego domu.............................. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................................... u nas dokończy ściany w kuchni jak skończy kuchnię u innych................... dobrze, że meble będą dopiero pod koniec maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.04.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 cześć Aguś, fajnie wyszło z Tymi płytkami:) szkoda tylko że musicie czekac na płytkarza no ale jak dobry fachowiec to warto poczekac niz szukac kogoś nie sprawdzonego, robicie meble w zabudowie? co do łuku w salonie to ja akurat bym nie zrobila, lubie kanciaste krawędzie ale najważniejsze ze Ty zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 11.04.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 cześć Aguś, fajnie wyszło z Tymi płytkami:) szkoda tylko że musicie czekac na płytkarza no ale jak dobry fachowiec to warto poczekac niz szukac kogoś nie sprawdzonego, robicie meble w zabudowie? co do łuku w salonie to ja akurat bym nie zrobila, lubie kanciaste krawędzie ale najważniejsze ze Ty zadowolona:) dokładnie co człek to gust......................... Zapisalismy się na listę tego fachowca od płytek 3 lata temu........................ taki ma napięty terminarz, więc 2 tyg nas nie zbawią. Oki lecimy do rodziców na obiadek i kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 11.04.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 cześć Aguś, fajnie wyszło z Tymi płytkami:) szkoda tylko że musicie czekac na płytkarza no ale jak dobry fachowiec to warto poczekac niz szukac kogoś nie sprawdzonego, robicie meble w zabudowie? co do łuku w salonie to ja akurat bym nie zrobila, lubie kanciaste krawędzie ale najważniejsze ze Ty zadowolona:) :yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.04.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 cześć Aguś co słychać u Was:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 12.04.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 cześć Aguś co słychać u Was:)? no w końcu ktosik sie zjawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 jestem, jestem co prawda późno ale byłam cały dzień w rozjazdach ale najważniejsze ze wszystko załatwiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts