Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ooo, my też w drugiej połowie lipca tylko że w Krynicy Morskiej, mogłyśmy się wcześniej zgadać i wynająć pokoje gdzieś bliżej siebie co by móc się troszkę zintegrować;)

racja, my o wczasach juz wiedzieliśmy w listopadzie................ to zakładowe wczasy.

w łaśnie mał,zonek przyjechał ze świeżymi zdjeciami hollu

zazdroszczę. Nas w tym roku z racji dwóch Komunii w maju omija wiosenny wypad po jod. Żałuje, ale cóż. Pewnie w tym roku będą góry- późnym latem.

a ja marzyłam by w góry pojechać .......... składalismy podanie o wczasy w górach i nad morzem i dostalismy...................... ukochane morze a stęsknione góry poczekają

Wczoraj byłam załamana.................. J wrócił z budowy powioedział,że przeglądał płytki na ścinę do kuchni ( kupilismyII gatunek, ale dwa razy więcej płytek niz powinniśmy) ...................... przeżył szok z 7 kartonów tylko jeden nadaje sie do położenia....................................

Nie ma tego złego, bo płytki przestały mi sie juz dawno podobać a z drugiej nie będziemy musili do kotłowni kupowac tylko przykleimy te.

Ale nocka nie przespana, bo szukam innych............... na rzzie do sklepu nie mam jak jechac, bo nie mam czym ............... Mamy czas do środy by juz płytki było na budowie.............................................

Agulka to w sumie dobrze wyszło z tymi płytkami, my też do kotłowni i spiżarki planujemy II gatunek bo akurat w tych pomieszczeniach nie muszą się najpiękniej prezentować, ciekawa jestem jakie wybierzesz do kuchni bo ja w ogóle nie mam koncepcji, a meble jakie będziecie mieć w kuchni?

Agulka to w sumie dobrze wyszło z tymi płytkami, my też do kotłowni i spiżarki planujemy II gatunek bo akurat w tych pomieszczeniach nie muszą się najpiękniej prezentować, ciekawa jestem jakie wybierzesz do kuchni bo ja w ogóle nie mam koncepcji, a meble jakie będziecie mieć w kuchni?

o niebo lepiej mi................... bedę miała teraz PIĘKNIEJSZE kafelki:D:D:D a kuchnia będzie jasna, fronty w brzozie syberyjskiej a blat ciemny orzech.

Kilka fotek wkleiłam do dziennika i BARDZo jestem zadowolona z łuku w salonie........................ tata chciał zrobic na prosto linię................ ale się nie zgodziłam :D

Wydzwanialismy po salonach z płytkami i dostawa nowych byłaby najszybciej na środę po południu, a facet w czwartek wchodzi już do innego domu.............................. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................................... u nas dokończy ściany w kuchni jak skończy kuchnię u innych................... dobrze, że meble będą dopiero pod koniec maja

cześć Aguś, fajnie wyszło z Tymi płytkami:) szkoda tylko że musicie czekac na płytkarza no ale jak dobry fachowiec to warto poczekac niz szukac kogoś nie sprawdzonego, robicie meble w zabudowie?

co do łuku w salonie to ja akurat bym nie zrobila, lubie kanciaste krawędzie ale najważniejsze ze Ty zadowolona:):)

cześć Aguś, fajnie wyszło z Tymi płytkami:) szkoda tylko że musicie czekac na płytkarza no ale jak dobry fachowiec to warto poczekac niz szukac kogoś nie sprawdzonego, robicie meble w zabudowie?

co do łuku w salonie to ja akurat bym nie zrobila, lubie kanciaste krawędzie ale najważniejsze ze Ty zadowolona:):)

dokładnie co człek to gust.........................

Zapisalismy się na listę tego fachowca od płytek 3 lata temu........................ taki ma napięty terminarz, więc 2 tyg nas nie zbawią.

Oki lecimy do rodziców na obiadek i kawusię

:yes::yes::yes::yes::yes::yes: