30Agulka 12.04.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 U nas była nerwówka z płytkami................... ale już zamówienie jest realizowane i w środę mają być już na miejscu............ tylko, że Pan płytkarz juz od czwartku jest u kogoś innego. Wiecie , że nawet nie wiemy ile on weźmie za pracę zapisalismy sie u niego prawie 3 lata temu, więc o cene nie pytaliśmy jestem ciekawa ile nas podliczy:eek::eek::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 12.04.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 jestem, jestem co prawda późno ale byłam cały dzień w rozjazdach ale najważniejsze ze wszystko załatwiłam. czyli co? Cos zwiazanego z domkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 12.04.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 czyli co? Cos zwiazanego z domkiem? już doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Aguś powiem Ci jedno, nawet jak weźmie trochę więcej niż inni ale jesteś zadowolona z jego roboty to warto, moi rodzice robili rok temu remont łazienki po średnich cenach no i płaczu było po spartaczonej robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 12.04.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Aguś powiem Ci jedno, nawet jak weźmie trochę więcej niż inni ale jesteś zadowolona z jego roboty to warto, moi rodzice robili rok temu remont łazienki po średnich cenach no i płaczu było po spartaczonej robocie. dlatego wiem, że on jest wart każdej ceny ................ teraz też ludzie u niego zaklepuja terminy a dopiero rozglądaja się za działkami............... taki jest rozchwytywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.04.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 heeej, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 13.04.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 heeej, co słychać? Czeeeeeeeeeeee Dziś znów w rozjazdach, ale częściowo kolory na ściany już wybrane i zamówiliśmy styropian na ocieplenie a i lustro zamówione, jutro będzie Bosze nie wiedziałam, że ukryte koszty tj silikony, fugi itpppppp AŻ tyle pociagną............... normalnie szok................... tu stówka, tam stówka ............................:jawdrop::jawdrop::jawdrop:: Jutro ruszamy na Poznań , mniej więcej też na Ikeę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.04.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 oj tak, pieniądze rozchodzą sie strasznie. U nas tez teraz co dzień za coś opłaty tu 100, tam 300 i jak sie dniówke podsumuje to ładnie się uzbiera. Najważniejsze jednak że roboty ida do przodu i efekt zadowalający:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 13.04.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 oj tak, pieniądze rozchodzą sie strasznie. U nas tez teraz co dzień za coś opłaty tu 100, tam 300 i jak sie dniówke podsumuje to ładnie się uzbiera. Najważniejsze jednak że roboty ida do przodu i efekt zadowalający:) dokładnie tak jak mówisz łazieneczki ofugowane wyglądają PIKNIE:D:D:D:D jutro podłączy armaturę i można robic do klopa, kapać sie i wogóle już będzie mozna wszystko:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.04.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Super Aguś u Ciebie idą postępy, tylko pozazdrościć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.04.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 oj Agulka ale nas trzymasz w napięciu z tymi łazienkami, ciekawa jestem ostatecznego efektu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.04.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 oj Agulka ale nas trzymasz w napięciu z tymi łazienkami, ciekawa jestem ostatecznego efektu:cool: Ciekawe, ciekawe. Ja też codziennie podglądam ostatecznego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.04.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Aguś powiem Ci jedno, nawet jak weźmie trochę więcej niż inni ale jesteś zadowolona z jego roboty to warto, moi rodzice robili rok temu remont łazienki po średnich cenach no i płaczu było po spartaczonej robocie. wziął 6,5tyś oj Agulka ale nas trzymasz w napięciu z tymi łazienkami, ciekawa jestem ostatecznego efektu:cool: Ciekawe, ciekawe. Ja też codziennie podglądam ostatecznego efektu. hihihihih jeszcze troszke poczekacie......................... po niedzieli bedę malowała łazienkę górną i dzieci pokoje. Kupiłam farby z Duluxa : zapach lawendy do Mai i zielone jabłuszko do Adasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.04.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Chciałam pochwalić sklep internetowy http://www.eplytki.pl/index.php w poniedziałk około południa zamawiałam płytki a dziś ( środa) przed 10 rano już były na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 15.04.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam w ten słoneczny piekny poranek. Pan glazurnik miał dziś być juz na innym zleceniu, ale siedzi u nas......................... może chce skończyć już ta kuchnię, bo po co za tydzień czy dwa znów przywozić sprzęty, piły itdddddddddddddddddd........................ łudzę się, że przyklei te kafle, dowiem sie dopiero po południu jak J pojedzie po pracy na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.04.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 A 6,5 tyś to dużo czy mało? Nie orientuje się w cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 15.04.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 A 6,5 tyś to dużo czy mało? Nie orientuje się w cenach. inni mówili, że biorą więcej................. Jednak facet nie robi ściany tylko kończy silikonować i prysznic obrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.04.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 cześć Aguś u Ciebie najciekawsze rzeczy sie dzieją bo codzień widać ile w domku zrobione, jakie plany na najblizszy czas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 15.04.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 cześć Aguś u Ciebie najciekawsze rzeczy sie dzieją bo codzień widać ile w domku zrobione, jakie plany na najblizszy czas?? Tata w przeszłym tygodniu wyjeżdża, więc małżonek zajmie sie dziećmi a my z mamą zaczniemy malować ściany. Może jeszcze zdążę zrobic strukturę na kominie na korytarzu na górze ................ potem po powrocie może zaczną kłaść panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 hej, widze że masz pracowicie zaplanowany tydzień w takim tempie pracy lada dzień uwiniecie sie z robotą i tata jak wróci to domku nie pozna:) a tak poza tematem jak zamierzacie spędzić wekkend majowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts