Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

U nas była nerwówka z płytkami................... ale już zamówienie jest realizowane i w środę mają być już na miejscu............ tylko, że Pan płytkarz juz od czwartku jest u kogoś innego.

Wiecie , że nawet nie wiemy ile on weźmie za pracę :jawdrop: zapisalismy sie u niego prawie 3 lata temu, więc o cene nie pytaliśmy :jawdrop: jestem ciekawa ile nas podliczy:eek::eek::eek::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś powiem Ci jedno, nawet jak weźmie trochę więcej niż inni ale jesteś zadowolona z jego roboty to warto, moi rodzice robili rok temu remont łazienki po średnich cenach no i płaczu było po spartaczonej robocie.

dlatego wiem, że on jest wart każdej ceny ................ teraz też ludzie u niego zaklepuja terminy a dopiero rozglądaja się za działkami............... taki jest rozchwytywany

heeej, co słychać?

Czeeeeeeeeeeee

Dziś znów w rozjazdach, ale częściowo kolory na ściany już wybrane i zamówiliśmy styropian na ocieplenie a i lustro zamówione, jutro będzie

Bosze nie wiedziałam, że ukryte koszty tj silikony, fugi itpppppp tyle pociagną............... normalnie szok................... tu stówka, tam stówka ............................:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::

Jutro ruszamy na Poznań , mniej więcej też na Ikeę;););)

oj tak, pieniądze rozchodzą sie strasznie. U nas tez teraz co dzień za coś opłaty tu 100, tam 300 i jak sie dniówke podsumuje to ładnie się uzbiera. Najważniejsze jednak że roboty ida do przodu i efekt zadowalający:)

dokładnie tak jak mówisz

łazieneczki ofugowane wyglądają PIKNIE:D:D:D:D jutro podłączy armaturę i można robic do klopa, kapać sie i wogóle już będzie mozna wszystko:cool:

Aguś powiem Ci jedno, nawet jak weźmie trochę więcej niż inni ale jesteś zadowolona z jego roboty to warto, moi rodzice robili rok temu remont łazienki po średnich cenach no i płaczu było po spartaczonej robocie.

wziął 6,5tyś

oj Agulka ale nas trzymasz w napięciu z tymi łazienkami, ciekawa jestem ostatecznego efektu:cool::cool:

Ciekawe, ciekawe. Ja też codziennie podglądam ostatecznego efektu.

hihihihih jeszcze troszke poczekacie......................... po niedzieli bedę malowała łazienkę górną i dzieci pokoje.

Kupiłam farby z Duluxa : zapach lawendy do Mai i zielone jabłuszko do Adasia.

Witam w ten słoneczny piekny poranek.

Pan glazurnik miał dziś być juz na innym zleceniu, ale siedzi u nas......................... może chce skończyć już ta kuchnię, bo po co za tydzień czy dwa znów przywozić sprzęty, piły itdddddddddddddddddd........................ łudzę się, że przyklei te kafle, dowiem sie dopiero po południu jak J pojedzie po pracy na budowę

cześć Aguś;) u Ciebie najciekawsze rzeczy sie dzieją bo codzień widać ile w domku zrobione, jakie plany na najblizszy czas??

Tata w przeszłym tygodniu wyjeżdża, więc małżonek zajmie sie dziećmi a my z mamą zaczniemy malować ściany. Może jeszcze zdążę zrobic strukturę na kominie na korytarzu na górze ................ potem po powrocie może zaczną kłaść panele.