Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaaaaaa zaraz zgłupieję. Przed chwilką byłać laską z warkoczem, sekundę później dziewczynką, za moment kotkiem a teraz jakimś innym zwierzakiem - a to wszystko w przeciągu dwóch minut !

łolaboga - odświeżyłam i są pszczółki !!

i znów nie jestem na bieżąco - była mucha a teraz banan, czy to jakiś slide show?

faktycznie dzieje sie u Agulki:)

dzieki dziewczyny ................... Sylwia poprwiłam sobie humor Twoimi ostatnimi postami:D:D:D:D:D

Doszłam do tego, że po zmianie na nowa szatę nie wchodzą te większe avaterki i tylko ten banan sie rusza .............. na chwile go zostawię;)

czołem, co słychać pracusiu?

ale mnie dzis dzieci........................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......................... ale kocham te łobuzy.................. lecę wrzucić ich na głęboką wodę................oczywiście do wanny.

Dziś dostałam już prezent imieninowy od mamy .................... firaneczki

Aguś imieniny udane były, co nie? Firanki już zawieszone?

Buźka

Imieniny spędziłam na budowie z czego bardzo się cieszę a firanki jeszcze nie maja na czym zawisnąć, ale juz niedługo.

Żeby nie było, że tylko gadam o moich pracach w domku wkleiłam fotki. Częściowe pokoiki dzieci i inwestorkę przy produkcji struktury ściennej------- wiadomo gdzie wkleiłam

Dzięki Sylwia za buziaki ...... lustereczko

Edytowane przez 30Agulka

Pokoiki rewelacja. I tylko karnisz i można przymierzać nowe firanki.

Kiedy moje będą tak wyglądały????

Tylko uważaj na niby "drabinę" na której stałaś. Co by nóżka się poślizgnęła.

i podłoge połozyć;););)

Co do niby drabiny to inaczej nie dało rady.......... czeka mnie jeszcze druga strona, bardziej niebezpieczna

Edytowane przez 30Agulka