Igor_Celina 26.04.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 wpadam z re-wizytą Dokładnie nie czytałam ale domyslam sie że te kolorowe pokoiki i tapety w paski to dziecięce pokoiki Slicznie to będzie wyglądać. Uzdolniona rodzina skoro tak wiekszosc własnymi siłami Nic tylko pozazdrościć. Bede zagladac i czekac na efekt końcowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.04.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Hej Aguś, co działacie?? jak postepy budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 27.04.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Hej Aguś, co działacie?? jak postepy budowlane? hej, hej................ wczoraj była przerwa tylko małżonek gruntował ściany a dzis zostaje z dziećmi a ja na budowę malować naszą sypialnię i łazienkę. Dziś też ma przyjśc facet położyć kafle w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.04.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 fajnie jak tyle rzeczy w domku można robic samemu, ja też sie nie moge doczekać kiedy będę mogła wkroczyc do akcji i realizować swoje pomysły, tym bardziej ze na tym etapie widać szybciutko efekty swojej pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 27.04.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 fajnie jak tyle rzeczy w domku można robic samemu, ja też sie nie moge doczekać kiedy będę mogła wkroczyc do akcji i realizować swoje pomysły, tym bardziej ze na tym etapie widać szybciutko efekty swojej pracy:) tak tata się bronił przed malowaniem, a jak przyjechał i zobaczył to powiedział................ musimy szybko skończyć w środku bo kurz i brud sie roznosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.04.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 pokoiki bardzo wesołe, pewnie dzieciaki szczęśliwe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 27.04.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 pokoiki bardzo wesołe, pewnie dzieciaki szczęśliwe?? jeszcze ie były, ale Maja widziała na zdjęciach i podobały się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.04.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Wpadłam na chwilkę z nadzieją na obejrzenie łazienek w pełnej krasie a znalazłam kolorowe paski - CUDEŃKA !! Pięknie to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.04.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Wpadłam na chwilkę z nadzieją na obejrzenie łazienek w pełnej krasie a znalazłam kolorowe paski - CUDEŃKA !! Pięknie to wyszło. Sylwai łazienki juz niedługo, bo teraz zjęlismy sie pokojami, ponieważ chłopki chca kłasć panele. W kuchni też kafle już połozone, ależ mi sie podobają. Sypialnia też już w większości pomalowana Co do rozmowy wczorajszej z facetem od mebli to nie jestem zadowolona, oczwyiście nie podał ceny, bo zaszły pewne zmiany. Chciał mi wcisnąc DUŻo więcej szuflad niz mi potrzebne i upierał się że mąz mu tak powiedział. Oj chyba zakończę z nim relacje. Dzis ma NIBY podać cenę, zobaczymy Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez 30Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.04.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Chyba jako pierwsza mogłam podziwiać twoje kuchenne płytki. Jak miło popatrzeć na Twoje zdjęcia z ostatnich tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.04.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Chyba jako pierwsza mogłam podziwiać twoje kuchenne płytki. Jak miło popatrzeć na Twoje zdjęcia z ostatnich tygodni. pierwsza, pierwsza ....................... ja też się ciesze, że to tak teraz szybciej idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 pierwsza, pierwsza ....................... ja też się ciesze, że to tak teraz szybciej idzie kibicuję. Cudnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.04.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 kibicuję. Cudnie jest dziękuj,e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.04.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Jakies 20 min temu wrócilismy z budowy. Sypialnia gotowa i facet wycenił mi meble do kuchni. Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez 30Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 29.04.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Hejka Jakie u ciebie zmiany aż miło popatrzeć!! Od razu muszę pochwalić pokoje z tapetami pod skosami... jak dla mnie bomba co to za tapety... te paseczki są suuuuper!! Zresztą projekt kuchni, też niczego sobie A jeśli nie tajemnica to na ile wycenili ci meble?? pozdrowienia cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 29.04.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Hejka Jakie u ciebie zmiany aż miło popatrzeć!! Od razu muszę pochwalić pokoje z tapetami pod skosami... jak dla mnie bomba co to za tapety... te paseczki są suuuuper!! Zresztą projekt kuchni, też niczego sobie A jeśli nie tajemnica to na ile wycenili ci meble?? pozdrowienia cieplutkie paseczki gosciom ostatnio nas nawiedzającym tez sie podbają, a kupione w LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 29.04.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam! I ja wpadam do Ciebie z wizytą.Musze przyznać że te paseczki są przesliczne w pokoikach.Super pomysł.Chyba odgapie od ciebie.Jesli można??No i ta sypialka w czerwieni fajnie współgra z ta tapeta gałązką z boku.Życze szybciutkiej przeprowadzki. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 29.04.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam! I ja wpadam do Ciebie z wizytą.Musze przyznać że te paseczki są przesliczne w pokoikach.Super pomysł.Chyba odgapie od ciebie.Jesli można??No i ta sypialka w czerwieni fajnie współgra z ta tapeta gałązką z boku.Życze szybciutkiej przeprowadzki. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Miło mi czytać, że paseczki się podobają i dzieki że zajrzałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.05.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 witaj Aguś, rozpoczeliście sezon grilowy?jak postępy budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 04.05.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) Witam. Weekend majowy nawet udany tylko wczoraj było brzydko i cały dzień lało, więc leniuchowaliśmy razem w domku.W niedzielę bylismy się zrelaksować na basenie a potem na festynie u nas w mieścinie. Dziś już 4 maj a na dworze +6 stopni............................... gdzie ta wiosna? Zabłądziła. Moje radości.http://img32.imageshack.us/img32/9214/pagexsf.jpg Edytowane 4 Maja 2010 przez 30Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts