Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fajnie jak tyle rzeczy w domku można robic samemu, ja też sie nie moge doczekać kiedy będę mogła wkroczyc do akcji i realizować swoje pomysły, tym bardziej ze na tym etapie widać szybciutko efekty swojej pracy:)

tak tata się bronił przed malowaniem, a jak przyjechał i zobaczył to powiedział................ musimy szybko skończyć w środku bo kurz i brud sie roznosi

Wpadłam na chwilkę z nadzieją na obejrzenie łazienek w pełnej krasie a znalazłam kolorowe paski - CUDEŃKA !! Pięknie to wyszło.

Sylwai łazienki juz niedługo, bo teraz zjęlismy sie pokojami, ponieważ chłopki chca kłasć panele.

W kuchni też kafle już połozone, ależ mi sie podobają.

Sypialnia też już w większości pomalowana

Co do rozmowy wczorajszej z facetem od mebli to nie jestem zadowolona, oczwyiście nie podał ceny, bo zaszły pewne zmiany. Chciał mi wcisnąc DUŻo więcej szuflad niz mi potrzebne i upierał się że mąz mu tak powiedział.

Oj chyba zakończę z nim relacje.

Dzis ma NIBY podać cenę, zobaczymy

Edytowane przez 30Agulka

Hejka :D

Jakie u ciebie zmiany :) aż miło popatrzeć!!

Od razu muszę pochwalić pokoje z tapetami pod skosami... jak dla mnie bomba :lol: co to za tapety... te paseczki są suuuuper!!

Zresztą projekt kuchni, też niczego sobie :) A jeśli nie tajemnica to na ile wycenili ci meble??

pozdrowienia cieplutkie :D

Hejka :D

Jakie u ciebie zmiany :) aż miło popatrzeć!!

Od razu muszę pochwalić pokoje z tapetami pod skosami... jak dla mnie bomba :lol: co to za tapety... te paseczki są suuuuper!!

Zresztą projekt kuchni, też niczego sobie :) A jeśli nie tajemnica to na ile wycenili ci meble??

pozdrowienia cieplutkie :D

paseczki gosciom ostatnio nas nawiedzającym tez sie podbają, a kupione w LM

Witam! I ja wpadam do Ciebie z wizytą.Musze przyznać że te paseczki są przesliczne w pokoikach.Super pomysł.Chyba odgapie od ciebie.Jesli można??No i ta sypialka w czerwieni fajnie współgra z ta tapeta gałązką z boku.Życze szybciutkiej przeprowadzki.:)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu

Witam! I ja wpadam do Ciebie z wizytą.Musze przyznać że te paseczki są przesliczne w pokoikach.Super pomysł.Chyba odgapie od ciebie.Jesli można??No i ta sypialka w czerwieni fajnie współgra z ta tapeta gałązką z boku.Życze szybciutkiej przeprowadzki.:)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu

Miło mi czytać, że paseczki się podobają i dzieki że zajrzałas

Witam.

Weekend majowy nawet udany tylko wczoraj było brzydko i cały dzień lało, więc leniuchowaliśmy razem w domku.

W niedzielę bylismy się zrelaksować na basenie a potem na festynie u nas w mieścinie.

Dziś już 4 maj a na dworze +6 stopni............................... gdzie ta wiosna? Zabłądziła.

Moje radości.

http://img32.imageshack.us/img32/9214/pagexsf.jpg

Edytowane przez 30Agulka