Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 894
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurczę... ale masz się z tymi szybami... :evil:

mi też wiele w domu zniszczyli i zrobili nie tak... tacy fachowcy w tych czasach :evil: a my za to musimy ponosić koszty!!

dawaj jakieś nowe zdjęcia kobieto :)

na przyszły weekend może coś wkleję, bo teraz za bardzo nie ma co.............. samych paneli nie będę wklejać tylko od razu z drzwiami........... w tym tygodniu maja wstawic u góry :) w sypialni od wczoraj można juz się zamykać :)

Witam !!! Przyszłam do ciebie i powiem, że ..............w chałupce super !!!! StRRRRasznie podoba mi się łazienka, ta z brązowymi kafelkami - skąd wy macie, dziewczyny, pomysly na takie fajne łazienki ??? Ja nie mogę !!!!! No "szafka" pod umywalkę zaje.....fajna ! Ta kolorowa, też mi sie podoba, taka wesoła i ....duża :) Aaaaaa, powiem jeszcze, że masz takie same drzwi jak my, tylko,że brązowe i z dużym przeszkleniem. Tyż fajne !!!!! Będę obserwować i kibicować. Pewnie niedługo przeprowadzka - przyznam się, że nie czytałam dokładnie, ale nadrobię :) :) :)

Ostatnio tyle się dzieje że nie miałam czasu sprawdzić nowości na forum. A u ciebie już kolejne postępy - suuuuuuperowo.

Na szczęście towar na działkę dowieźliśmy w tamtym tygodniu, bo dziś trzeba by wszystko nosić z szosy. No i kalosze które kupiłam wcześniej bardzo się przydają. Przez moment myślałam że to był zbędny wydatek.

Ostatnio tyle się dzieje że nie miałam czasu sprawdzić nowości na forum. A u ciebie już kolejne postępy - suuuuuuperowo.

Na szczęście towar na działkę dowieźliśmy w tamtym tygodniu, bo dziś trzeba by wszystko nosić z szosy. No i kalosze które kupiłam wcześniej bardzo się przydają. Przez moment myślałam że to był zbędny wydatek.

jak czytałam wczesniej posta Karollinki i Twój to sobie własnie pomyślałam, że to dobry był pomysł, że kupiliście te kalosze

Agulka super dom,strasznie podobają mi się łazienki, też się zastanawiam jak meg,skąd bierzecie te pomysły na ułożenie płytek,kolory,aby wszystko ze sobą zgrać,spasować:jawdrop:. Mam też pytanie na temat klatki schodowej,co tam zrobiłaś,że jest taka ładna struktura:rolleyes:

dziekuję, że komus oprócz nas podobają sie łazienki :D................ pomysł zabudowania umywalek nalezy do Pana który je kładł, watro było zapisac się juz u niego prawie 3 lata temu :jawdrop:............. on ma fisia na punkcie płytek, robi juz dłuuuuuuuuuuuuugie lata i każda łazienka w jego wykonaniu jest inna.:eek:

Co do struktury to nałozyłam biały klej, potem packą robiłam wzorek, nastepnie została pomalowana i przecierki werniksem zrobione ........ i cała filozofia, hihihihi;););)

Dobry Wieczór :)

Ja tak podglądałam Twój Dziennik Agulka i nie śmiałam się ujawniać, bo stwierdziłam "co taki ludź jak ja- początkujący może napisać"...

Alle jak Ty będąc "Domownikiem" zwróciłaś uwagę na takiego malutkiego ludzia jak ja- co to dopiero zaczyna forumowanie- to oznajmiam, że się teraz ode mnie nie opędzisz :D:D:D