kasiulakp 15.05.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 kurczę... ale masz się z tymi szybami... mi też wiele w domu zniszczyli i zrobili nie tak... tacy fachowcy w tych czasach a my za to musimy ponosić koszty!! dawaj jakieś nowe zdjęcia kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 15.05.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 kurczę... ale masz się z tymi szybami... mi też wiele w domu zniszczyli i zrobili nie tak... tacy fachowcy w tych czasach a my za to musimy ponosić koszty!! dawaj jakieś nowe zdjęcia kobieto na przyszły weekend może coś wkleję, bo teraz za bardzo nie ma co.............. samych paneli nie będę wklejać tylko od razu z drzwiami........... w tym tygodniu maja wstawic u góry w sypialni od wczoraj można juz się zamykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.05.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 w sypialni od wczoraj można juz się zamykać ale czad! I wcale się nie śmieję, ja mieszkałam przez pół roku bez drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 15.05.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 ale czad! I wcale się nie śmieję, ja mieszkałam przez pół roku bez drzwi podziwiam, bo ja chyba nie dałabym rady bez drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.05.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 cześć Agulka, przykra sprawa z tymi okami, a co do drzwi to ja tez nie wiem jak bez nich mieszkać, ale pewnie my tez kupimy drzwi na koncu inwestycji wiec może i nas czeka mieszkanie bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.05.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 podziwiam, bo ja chyba nie dałabym rady bez drzwi jak byś musiała to byś dała I pamiętaj, ze ja właściwie męża nie miałam prze te pół roku A największe zaskoczenie to brak drzwi do łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.05.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 no tak, masz racje Anetko, najbardziej uciążliwy jest brak drzwi w sypialni i łazience, jak męża miałaś rzadko to jeszcze mniejszy problem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 15.05.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 jak byś musiała to byś dała I pamiętaj, ze ja właściwie męża nie miałam prze te pół roku A największe zaskoczenie to brak drzwi do łazienek a też racja męża nie było to i drzwi nie potrzebne ........ przynajmniej chłopaki nie kombinowali za drzwiami, hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.05.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam !!! Przyszłam do ciebie i powiem, że ..............w chałupce super !!!! StRRRRasznie podoba mi się łazienka, ta z brązowymi kafelkami - skąd wy macie, dziewczyny, pomysly na takie fajne łazienki ??? Ja nie mogę !!!!! No "szafka" pod umywalkę zaje.....fajna ! Ta kolorowa, też mi sie podoba, taka wesoła i ....duża Aaaaaa, powiem jeszcze, że masz takie same drzwi jak my, tylko,że brązowe i z dużym przeszkleniem. Tyż fajne !!!!! Będę obserwować i kibicować. Pewnie niedługo przeprowadzka - przyznam się, że nie czytałam dokładnie, ale nadrobię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.05.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Drzwi na górze obsadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.05.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 czeee, Agulka pokaż drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.05.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 czeee, Agulka pokaż drzwi nie byłam na budowie od piątku, ale jutro jedziemy z mamą dalej malować dół to pstryknę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.05.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ostatnio tyle się dzieje że nie miałam czasu sprawdzić nowości na forum. A u ciebie już kolejne postępy - suuuuuuperowo.Na szczęście towar na działkę dowieźliśmy w tamtym tygodniu, bo dziś trzeba by wszystko nosić z szosy. No i kalosze które kupiłam wcześniej bardzo się przydają. Przez moment myślałam że to był zbędny wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.05.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ostatnio tyle się dzieje że nie miałam czasu sprawdzić nowości na forum. A u ciebie już kolejne postępy - suuuuuuperowo. Na szczęście towar na działkę dowieźliśmy w tamtym tygodniu, bo dziś trzeba by wszystko nosić z szosy. No i kalosze które kupiłam wcześniej bardzo się przydają. Przez moment myślałam że to był zbędny wydatek. jak czytałam wczesniej posta Karollinki i Twój to sobie własnie pomyślałam, że to dobry był pomysł, że kupiliście te kalosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.05.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Agulka super dom,strasznie podobają mi się łazienki, też się zastanawiam jak meg,skąd bierzecie te pomysły na ułożenie płytek,kolory,aby wszystko ze sobą zgrać,spasować. Mam też pytanie na temat klatki schodowej,co tam zrobiłaś,że jest taka ładna struktura:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.05.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Agulka super dom,strasznie podobają mi się łazienki, też się zastanawiam jak meg,skąd bierzecie te pomysły na ułożenie płytek,kolory,aby wszystko ze sobą zgrać,spasować. Mam też pytanie na temat klatki schodowej,co tam zrobiłaś,że jest taka ładna struktura:rolleyes: dziekuję, że komus oprócz nas podobają sie łazienki ................ pomysł zabudowania umywalek nalezy do Pana który je kładł, watro było zapisac się juz u niego prawie 3 lata temu ............. on ma fisia na punkcie płytek, robi juz dłuuuuuuuuuuuuugie lata i każda łazienka w jego wykonaniu jest inna. Co do struktury to nałozyłam biały klej, potem packą robiłam wzorek, nastepnie została pomalowana i przecierki werniksem zrobione ........ i cała filozofia, hihihihi;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.05.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 teraz wiem,że nie filozofia,ale liczy się pomysł oryginalny i nie banalny:yes:. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.05.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nie masz jakiś zdjęć tych paneli i drzwi ?? ps. dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.05.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nie masz jakiś zdjęć tych paneli i drzwi ?? ps. dzięki za miłe słowa no własnie nie, będą jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.05.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dobry Wieczór Ja tak podglądałam Twój Dziennik Agulka i nie śmiałam się ujawniać, bo stwierdziłam "co taki ludź jak ja- początkujący może napisać"... Alle jak Ty będąc "Domownikiem" zwróciłaś uwagę na takiego malutkiego ludzia jak ja- co to dopiero zaczyna forumowanie- to oznajmiam, że się teraz ode mnie nie opędzisz :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts