kamlotek 19.05.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 no własnie nie, będą jutro jutro czyli dziś, to ja czekam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.05.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Napisał 30Agulka no własnie nie, będą jutrojutro czyli dziś, to ja czekam:yes: i ja, i ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.05.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 i ja, i ja!!! ale dopiero jak wrócę z budowy czyli gdzieś około 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.05.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 nic nie szkodzi,będę czekała:yes: ,teraz gdy słomiana wdowa,to nikomu nie przeszkadza klikanie na klawiaturze;), więc siedzę ,a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 19.05.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 ale dopiero jak wrócę z budowy czyli gdzieś około 23 Eeee tam... u mnie będzie 22, więc jakby środek dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.05.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Eeee tam... u mnie będzie 22, więc jakby środek dnia Kasiu, to gdzie Ty jestes ? Coś mi chyba umknęło Kamlotku, a Ty na długo wdową zostałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.05.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Kamlotku, a Ty na długo wdową zostałaś??? Od poniedziałku do piątku, do czasu planowanej przeprowadzki w połowie sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.05.2010 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Napisał aneta-we Kamlotku, a Ty na długo wdową zostałaś???Od poniedziałku do piątku, do czasu planowanej przeprowadzki w połowie sierpnia to juz niedługo. Zleci raz-dwa. A jak jeszcze widzisz dobre strony tej separacji to super Lecę zobaczyc czy fotki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.05.2010 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.05.2010 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 witam, ja też biegnę z rana zobaczyć fotki ale pewnie Agulka nie miała czasu wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 to juz niedługo. Zleci raz-dwa. A jak jeszcze widzisz dobre strony tej separacji to super Lecę zobaczyc czy fotki są Aneta taka separacja,jaka separacja, rozmawiamy 2-3 razy dziennie,kiedyś (13-15lat temu) to były separacje,jak wyjeżdżał na poligon na 1,5miesiąca i musiały wystarczyć listy. Poza tym brak czasu ,dobrze nie zauważam kiedy czas przelatuje między palcami (szkoła syna,praca,zajęcia dodatkowe Matiego). Poza tym ktoś musi być na budowie , ja szukam,umawiam się z fachowcami,zamawiam wszystko przez telefon,a małż ma dopilnować ,aby prace szły w miarę bez zakłóceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 aha zapomniałam powiedzieć,że też czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 20.05.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Czekałyście????? :jawdrop: Miło mi:) Wczoraj już nie miałam siły włączać kompa a dziś ranek zabiegany, teraz dzieciaki śpią, obiadek się gotuje ,więc wkleję cosik. Przepraszam, że nie posprzątałam. Bardzo spodobał mi się efekt wczorajszej naszej pracy czyli malowania kuchni........... ale to innym razem, pewnie już z meblami pokarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.05.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 No i się doczekałam na fotki drzwi i tu miłe zaskoczenie co do nich. Po pierwsze bardzo ładne, a po drugie inne niż wszystkich. Fajniutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 21.05.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No i się doczekałam na fotki drzwi i tu miłe zaskoczenie co do nich. Po pierwsze bardzo ładne, a po drugie inne niż wszystkich. Fajniutko. jak większosc w naszym domu............... o to mi chodziło. Nie chciałam czegoś takeigo: oo ja mam takie same.........;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.05.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 piękny kawałek kuchni:yes:, jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.05.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Aguś, super już u Ciebie, gratuluje pomysłów i fachowego wykonania:)buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.05.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 hej, hej, jak mija wekkend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.05.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 (edytowane) piękny kawałek kuchni:yes:, jaki to kolor? czekoladę Deluxa połączyłam z białą, bo był za ciemny..... taki jak gorzka czekolada Aguś, super już u Ciebie, gratuluje pomysłów i fachowego wykonania:) buziaki akurat fachowego wykonania, hihihihihi;) Bosze ściany wyglądają z bliska tragicznie:bash: hej, hej, jak mija wekkend? weekend zaczął się malowaniem salonu a dzis chłopaki obsadzaja drzwi na dole i chyba, chyba........... wezmą się za kominek, albo listwy u góry Pogoda piekna, więc wychodzimy na dwór, na ogródek.......... trzeba poplewić, bo zielicho rosnie jak szalone. Edytowane 22 Maja 2010 przez 30Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.05.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Dzis zrobiłam inspekcje na budowie ...... drzwi już wszystkie wczoraj wstawili i teraz dom wygląda/ wydaje sie mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts